Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα.

Έχω μια απορία σχετικά με το ΚΤΕΟ αυτοκινήτου. Αν με περάσουν από ΚΤΕΟ και γράψουν στις παρατηρήσεις σχετικά με τα φιμέ του αυτοκινήτου μου (ότι πρέπει να αφαιρεθούν) και μου πούνε να περάσω σε διάστημα 30 ημερών για να επιβεβαιώσουν την αφαίρεση τους και δεν εμφανιστώ, τι γίνεται;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από him8
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε ΚΤΕΟ αυτοκινήτου και παρατηρήσεις
Δημοσ.

δεν εχεις κτεο και (τυπικα) ενημερωνεται η βαση δεδομενων, το πιο καλο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις μετρητη φωτοδιαπερατοτητας και να να παρεις μετρησεις να πας με τις τιμες εκτυπωμενες και να εισαι νομιμος και κυριος

• Like 1
Δημοσ.

αν εχει φυμε που ειναι πανω απο το οριο και πρακτικα δεν εχεις και χαρτι γιατρο που να τα δικαιολογει ναι πρεπει να βγουν η να μπουν καποια που εχουν νομμημες τημες διαπερατοτητας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αυτή την παπάτζα. Κάνει τίποτα ή πίτσες μπλε? 

image.png.d22d27753a1841df8708ca0f8cedabe7.png

Επεξ/σία από him8
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, him8 είπε

Τυπικα να και πρεπει να γινει αντιπαραβολη του μετρουμενου με τον πραγματικο

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, him8 είπε

image.png.d22d27753a1841df8708ca0f8cedabe7.png

Ναι, για το κτεο κάνει την δουλειά.

Όχι όμως για την αστυνομία.Ειναι στην διακριτική τους ευχέρεια τους να το δεχτουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, geopro είπε

Όχι όμως για την αστυνομία.Ειναι στην διακριτική τους ευχέρεια τους να το δεχτουν.

Κι ομως για να βεβαιωθει παραβαση πρεπει να ακυρωθει η εγκυροτητα του εγγραφου δηλαδη να πραγματοποιησουν μετρηση και να ΜΗΝ συμμορφωνεται. Δεν δυναται να ακυρωνεις ενα επισημο εγγραφο (αυτοκολλητο υπουργειου) επειδη το "εκοψες ετσι με το ματι"

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ΚΤΕΟ που πήγα ο άλλος μόνο και μόνο με το μάτι μου λέει θα σε περάσω με παρατήρηση να έρθεις μετά από μήνα να δω ότι θα έβγαλες..

Θα με τρελάνουν ρε παιδιά.. ενδεχομένως το χαρτί να είναι παπατζα (περισσότερο από 70%) γιατί όντως είναι πολύ σκοτεινά αλλά εφόσων υπάρχει δεν πρέπει να περάσω τον έλεγχο απ αυτούς ;

Επεξ/σία από him8
Δημοσ.
Μόλις τώρα, him8 είπε

Θα με τρελάνουν ρε παιδιά.. ενδεχομένως το χαρτί να είναι παπατζα γιατί όντως είναι πολύ σκοτεινά αλλά εφόσων υπάρχει δεν πρέπει να περάσω τον έλεγχο απ αυτούς ;

Κοιτα εγω παντα παιζω στο οριο του νομιμου στην γκριζα ζωνη (πχ εχω φιμε 66%) κατω του 70 αλλα τοσο λιγο που ειναι εντος της ανοχης ενος μη βαθμονομημενου φωτοδιαπερατομετρου που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι των τσεων (ΕΛΟΤ οριζει ετησια βαθμονομηση), αρα ειμαι "νομιμος enough"

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Κι ομως για να βεβαιωθει παραβαση πρεπει να ακυρωθει η εγκυροτητα του εγγραφου δηλαδη να πραγματοποιησουν μετρηση και να ΜΗΝ συμμορφωνεται. Δεν δυναται να ακυρωνεις ενα επισημο εγγραφο (αυτοκολλητο υπουργειου) επειδη το "εκοψες ετσι με το ματι"

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως, ακόμη και το σχετικό χαρτί δεν εξασφαλίζει ότι θα γλυτώσετε το πρόστιμο, εφόσον κατά τον έλεγχο, κριθεί ότι τα τζάμια είναι πολύ σκούρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, geopro είπε

κριθεί ότι τα τζάμια είναι πολύ σκούρα

ΑΚΡΙΒΩΣ κριθει, κριθει σημαινει κριθει με βαση τους κανονες της τεχνης και της τεχνικης, ο οπτικος ελεγχος (ποιοτικος) δεν εντασεται σε αυτους, θες ποσοτικο ελεγχο (φωτοδιαπερατομετρο).

Αν με ρωτησει εμενα τι ταση τροφοδοσιας εχει ο κινητηρας που θελει 600V δε θα του πω πολυ ή λιγο, θα το μετρησω και ποσοτικα θα το αντιπαραβάλλω

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι για τα στρουμφς ρε παίδες.. Αυτοί άμα θέλουν να σε γράψουν θα σε γράψουν..

Το θέμα μου είναι σχετικά με το ΚΤΕΟ και τον λόγο που ενώ τους προσκόμισα το χαρτί, μόνο και μόνο με το μάτι που το είδε, μου έβαλε ρήτρα παρατήρηση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, him8 είπε

μόνο και μόνο με το μάτι που το είδε

Πηγαινε στον ανωτερο του, easy, πες τους να το μετρησουν αλλιως δεν μπορουν να πουν τιποτα. Ειπαμε δεν σπουδαζουμε 8 χρονια για να κανουμε ποσοτικες μετρησεις με το ματι. Αν ομως εισαι κατω του οριου τελειωσες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Πηγαινε στον ανωτερο του, easy, πες τους να το μετρησουν αλλιως δεν μπορουν να πουν τιποτα. Ειπαμε δεν σπουδαζουμε 8 χρονια για να κανουμε ποσοτικες μετρησεις με το ματι. Αν ομως εισαι κατω του οριου τελειωσες

Τι εννοείς με τον όρο "τελείωσα"; Το αυτοκίνητο το έχω αγοράσει και όταν περάστηκαν τα φιμε δεν ήμουν παρόν. Παρόλαυτα το χαρτί υπάρχει και πάω σχετικά μ'αυτο. 

Τώρα από προσωπική άποψη πιστεύω η βεβαίωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά και πάλι ποιος είμαι εγώ για να το κρίνω ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, him8 είπε

Τι εννοείς με τον όρο "τελείωσα"; Το αυτοκίνητο το έχω αγοράσει και όταν περάστηκαν τα φιμε δεν ήμουν παρόν. Παρόλαυτα το χαρτί υπάρχει και πάω σχετικά μ'αυτο. 

Τώρα από προσωπική άποψη πιστεύω η βεβαίωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά και πάλι ποιος είμαι εγώ για να το κρίνω ;

Εννοω οτι τοτε τις αφαιρεις και ζητας συγγνωμη, δεν μπορεις να το κρινεις ουτε εσυ ουτε ο κτεος ουτε ο μπατσος, μπορει να το κρινει μονο το καταλληλο οργανο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...