Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε!

Πριν 1,5 χρόνο ξεκίνησα την μετάφραση για το Titan Quest
Αυτό έγινε έτσι για να εξασκήσω τα αγγλικά μου και αν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. 

Η μετάφραση στο Titan Quest έχει γίνει όλη με Google Translate και σε επόμενη φάση έλεγξα τα αρχεία των αντικειμένων και του μενού χειροκίνητα. 

Τα υπόλοιπα αρχεία, όπως quests, διάλογοι, πόλεις, τέρατα κτλ, τα έδωσα στο φίλο μας (ή και όχι) ΑΙ να τα τα μεταφράσει ξανά, ώστε να είναι καλύτερη μετάφραση. 

Αυτή την στιγμή έχουν μεταφραστεί με αρκετά καλή επιτυχία θεωρώ τα κομμάτια έως το 3ο expansion του Titan Quest και σε λίγο καιρό θα μεταφράσω και το τελευταίο. 

Το link είναι εδώ για την ελληνική γλώσσα 
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3019765912

Επιπλέον έχω ξεκινήσει την μετάφραση για το βασικό παιχνίδι του Grin Dawn
Αυτό δεν έχει μεταφραστεί με Google Translate καθόλου, το μεταφράζω με Ai και θα περάσω τα ίδια αρχεία να ελέγξω όσο μπορώ και εγώ.
Δυστυχώς δεν έχει εργαστήρι στο Steam, μόνο το δικό τους φόρουμ, που μόλις τελειώσω θα ενημερώσω εκεί να δω μήπως μπορεί να προστεθεί εκεί μετάφραση. 

Ωστόσο, δεν είμαι ειδικός στις μεταφράσεις, για να περνάει η ώρα μου το κάνω και δεν έχω κάποιο κέρδος από αυτό, το αναφέρω για να μην περιμένει κάποιος μετάφραση επιπέδου God of War, είναι απλά μια προσπάθεια και σίγουρα βγαίνει νόημα στην ιστορία του παιχνιδιού.

Τέλος, θεωρώ ότι θα βοηθήσει τα άτομα που δυσκολεύονται κάπως με τα αγγλικά. 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...