koukouvagia2098 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Γεια σας παιδιά έχω το asrock p55pro motherboard και μου έβγαλε σφάλμα e8 μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι και πως μπορω να το διορθώσω Ευχαριστώ
TopCLR Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 6 λεπτά πριν, koukouvagia2098 είπε Γεια σας παιδιά έχω το asrock p55pro motherboard και μου έβγαλε σφάλμα e8 μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι και πως μπορω να το διορθώσω Ευχαριστώ Κοίταξε το manual (σελίδα 34): "Α8 Prepare CPU for OS boot including final MTRR values".
koukouvagia2098 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες Το θέμα είναι ότι δεν μπενει καθόλου κάνει επανεκκίνηση συνέχεια
TopCLR Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Οι συνεχόμενες επανεκκινήσεις είναι άλλο σύμπτωμα και άλλο είναι το "μου έβγαλε σφάλμα e8". Μπορεί να έχουν την ίδια αιτία και τα δύο. Το δικό μου σφάλμα έχει άλλη αιτία . Έγραψες e8 και "είδα" Α8! Αν το τροφοδοτικό είναι αρκετά παλιό (ίσως και στην ίδια ηλικία με την P55Pro) δοκίμασε και με άλλο τροφοδοτικό.
koukouvagia2098 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Ευχαριστώ θα το κάνω και θα απαντήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα