Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα ps2 και δεν μου αναγνωρίζει κάποια από τα παιχνίδια. Είναι renewed, αγορασμένα από amazon. Όταν τα βάζω μου βγάζει μήνυμα να βάλω δίσκο format ps2. Τα παιχνίδια είναι τα Maximo και Call of duty 3. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι PS2 και παιχνιδια ιδια region? (PAL-NTSC) εαν ναι, σχεδον σιγουρο προβλημα με το "ματι" του laser, πριν ομως, δες, τα δισκακια εχουν πολλες γρατζουνιες απο κατω? εαν ναι τοτε βρηκες το προβλημα.......διαφορετικα δοκιμασε να το βαλεις ορθιο να δεις εαν τα "διαβαζει" και δοκιμασε να το καθαρισεις με καποιο lens cleaning disc (δεν ξερω εα κυκλοφορουν ακομα), επισης, μπορει απο τη στιγμη που λες οτι ειναι renewed, πιθανον να ειχαν αλλαξει το "ματι", αυτο εχει ξεχωριστες "βιδες" ρυθμισης ευαισθησιας του Laser,  για τα DVD και τα CD παιχνιδια, οποτε πιθανον να μην εκαναν σωστο "τριμαρισμα" σε αυτες...

Επεξ/σία από spinemm
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Το PS2 δεν αναγνωρίζει μερικά παιχνίδια
Δημοσ.
6 ώρες πριν, KastellAlex74 είπε

Καλησπέρα, έχω ένα ps2 και δεν μου αναγνωρίζει κάποια από τα παιχνίδια. Είναι renewed, αγορασμένα από amazon. Όταν τα βάζω μου βγάζει μήνυμα να βάλω δίσκο format ps2. Τα παιχνίδια είναι τα Maximo και Call of duty 3. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Μηπως ειναι αντιγραφες;
Σε τι κατασταση ειναι τα δισκακια;
Αν ειναι γνησια και ειναι σε καλη κατασταση,σταξε μια σταγονα αζαξ σε μια μπατονετα και καθαρισε ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΑ το ματι του laser.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...