TasMan Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ 4 ώρες πριν, kkostas2022 είπε Και να μην ξεχνάμε την τεράστια αγορά των καταγραφικών που χρησιμοποιούν αποκλειστικά δίσκους HDD για την αποθήκευση βίντεο όπου η WD έχει ειδικά σχεδιασμένους δίσκους. WD Purple series για πάντα! Αγόρασα έναν το '14 που βγήκαν και ακόμα πάει σφαίρα δουλεύοντας 24/7/365. Δεν έχει σταματήσει ούτε σε διακοπές ρεύματος μιας και είναι πάνω σε ups. Τον αφήνω μόνο από περιέργεια να δω πότε θα πεθάνει για να τον αντικαταστήσω με ίδιο! 1
rodosf1 Δημοσ. Κυριακή στις 09:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:57 μμ 47 λεπτά πριν, dpolal είπε Αυτό το κινητό με το μασάζ Μάνος ισχύει ακόμα; Όχι για μένα, για έναν φίλο από το χωριό ρωτάω, δεν τον ξέρετε. 🤫😁 Ο Μάνος... 1
bugsbunnie Δημοσ. Κυριακή στις 10:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:17 μμ 1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε Κάτσε νόμιζα ότι οι ssd έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους hdd τελικά ισχύει το ανάποδο; Κάτσε υπάρχουν τέτοια ; Και δουλεύουν και ολας Υπάρχει τέτοιο εδώ και αρκετά χρόνια στο Smart Park απέναντι απο το προποτζιδικο, κανείς δεν το προσέχει βέβαια γιατί άπαντες είναι με τα κινητά!
magicnumbers Δημοσ. Κυριακή στις 10:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:27 μμ Εμπρός πίσω. Νομίζω δεν είναι σωστή απόφαση. Μεσοπροθεσμα μια αναδίπλωση ναι,αλλά μακροπρόθεσμα το εμπόδιο αξιοπιστίας των ssd στις επανεγγραφές θα ξεπεραστεί κ θα υπερκεράσει τους μηχανικούς δίσκους που σε 10 χρόνια θα φαίνονται σαν καρβουνιαρης. Πιθανόν αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε κάποιο r&d να έχει επιτευχθεί από in house κατασκευαστές τσιπ μνήμης.
evark Δημοσ. Κυριακή στις 10:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:34 μμ (επεξεργασμένο) Αφου η sandisk έχει αγοραστεί από την WD, δεν συζητάμε για αποχώρηση, στην ουσία η WD θα κυκλοφορεί SSD με το brand της sandisk και αυτή θα βάζει το brand της μονο στους μηχανικούς. Στην ουσία η κίνηση είναι μια εσωτερική κίνηση εντός του ομίλου, αν θέλετε συζητάμε αν είναι σωστή από πλευράς marketing αλλά κατα τα άλλα δεν λέει και πολλά. Ηδη ο WD Black SN850X, κυκλοφορεί με το brand της sandisk. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:37 μμ από evark 9
kostafunk Δημοσ. Κυριακή στις 10:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:37 μμ Ρε W.Digital τωρα ξερεις τι μας λες οτι εβγαζα DVD disk και τα παραταω για να παω να βγαλω παλι αναλογικες κασετες 😆Οκ να πας να βγαλεις ξανα Hard Disks αλλα να εχεις και καποια προοδο σε αυτον τον τομεα.Πηρα εναν δισκο WD Ultrastar 2 TB και επειδη χαλασαν οι μπαταριες του UPS εκανε μια διακοπη και εκλεισε ο υπολογιστης και οταν τον ανοιξα ξανα αρχησε να κανει ολη την ωρα scandisk.δηλαδη καπου εχει χτυπησει ο δισκος και βγαζει σφαλμα.Εχουνε μεινει στασιμοι στους σκληρους δισκους παλι διαβαζουν με μαγνητικες κεφαλες επανω σε μεταλλικο δισκο,Ε βγαλτε κατι καινουργιο και πιο αξιοπιστο σκληρο δισκο .Σιγα μην ........
val1990 Δημοσ. Κυριακή στις 11:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:32 μμ Ένα θα πω έχω εξωτερικό σκληρό της wd από το 2008 με 100% υγεια και δουλεύει σαν να μη πέρασε μια μερα 5 ώρες πριν, stivaks72 είπε H Ford παρατάει το Focus από τον Νοέμβριο. Η WD παρατάει τους SSD. Ώρα είναι να ακούσουμε ότι η apple παρατάει το iphone. Τα ύστερα του κόσμου. Σημεία των καιρών δυστυχως
konstantinos77g Δημοσ. Κυριακή στις 11:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:49 μμ 15 minutes ago, val1990 said: Ένα θα πω έχω εξωτερικό σκληρό της wd από το 2008 με 100% υγεια και δουλεύει σαν να μη πέρασε μια μερα Σημεία των καιρών δυστυχως Εγώ έχω 3 εσωτερικούς από το ~2005-2007 😉😋😂 1
Phonotribe Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 πμ Δε με πολύ νοιάζει κι όλας, μια φόρα πήρα WD ssd και δεν άντεξε πάνω απο χρόνο
freegr Δημοσ. Δευτέρα στις 01:07 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:07 πμ Μόνο που σωστά τα λέτε αλλά οι τεχνολογία αλλάζει οποτε νέες τεχνικές όπως η ολογραφικη αποθήκευση δεδομένων πλησιάζει
konstantinos77g Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 πμ 31 minutes ago, Phonotribe said: Δε με πολύ νοιάζει κι όλας, μια φόρα πήρα WD ssd και δεν άντεξε πάνω απο χρόνο Μία... 🤔 Και τις υπόλοιπες τι πήρες;; 🤔
Phonotribe Δημοσ. Δευτέρα στις 01:26 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:26 πμ 2 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Μία... 🤔 Και τις υπόλοιπες τι πήρες;; 🤔 Μετά πήγα σε samsung που τον έχω ακόμα 4 χρόνια μετά, είχα δεύτερο έναν teamgroup μια χαρά και αύτος και τώρα lexar
konstantinos77g Δημοσ. Δευτέρα στις 01:56 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:56 πμ 28 minutes ago, Phonotribe said: Μετά πήγα σε samsung που τον έχω ακόμα 4 χρόνια μετά, είχα δεύτερο έναν teamgroup μια χαρά και αύτος και τώρα lexar Ααα... Μιλάς καθαρά για SSD... Ok... Δεν σημαίνει τίποτα να ξέρεις... 😊😉 Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... 😉 Μιλάμε για μνήμες!! 😊😉
crispy_mummy Δημοσ. Δευτέρα στις 11:01 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:01 πμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, ii_die_4 είπε Μακάρι να βγάλουν 1 χρόνο Εγώ ένα 1TB MX500 (360TB tbw) στον Proxmox server μου, 75% degraded σε 8 μήνες ο SN850X 1TB έχει 600 TBW... Και αυτό σε Proxmox server.. Να τους βάλεις σε καταγραφικό, se ZFS pool san ARC cache etc etc.. Ούτε χρόνο 100% Τώρα γύρισα σε 960GB DC600M (1752TBW) για τον server, και 1.92TB Micron 7450 PRO (3650TBW 4K Random, 12800TBW 128K Sequential) για cache. Από περιέργεια, έχεις ενεργοποιημένα automated backups τα οποία αποθηκεύονται στον ίδιο δίσκο που έχεις τα VMs, ή όλο το degradation έγινε από τους virtual δίσκους των VMs; Ρωτάω γιατί πρόσφατα έφτιαξα Proxmox server για το homelab μου, και χρησιμοποιώ απλά έναν Crucial P3 Plus 1TB (220 TBW) με ZFS λίγο πολύ για τα πάντα. Και αρχίζω να πιστεύω πως μάλλον δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:06 πμ από crispy_mummy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα