Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι οι πλούσιοι κλαίγονται αλλά έχουν σίγουρα δικό τους σπίτι και ένα εξοχικό, 2-3 αμάξια, κάποιον χωμένο στο δημόσιο. Βρε ούστ απο δω. Δεν έχω δει ούτε 1 λεπτό τον τυπά, ότι έχω δει είναι από streamers που βάζουν βιντεάκια του, και έχω κριτζάρει.

Επεξ/σία από atypicalcoder
Δημοσ.

εδω βγηκε τρελο κενο ασφαλειας σε bluetooth  chip που βρισκεται σε δις. συσκευες και το ινσομνια αμολαει χαρταετο με αχρηστες ειδησεις….

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

εδω βγηκε τρελο κενο ασφαλειας σε bluetooth  chip που βρισκεται σε δις. συσκευες και το ινσομνια αμολαει χαρταετο με αχρηστες ειδησεις….

γιατί υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι οι συσκευές μας δεν έχουν "κενά ασφαλείας"?

Επεξ/σία από atypicalcoder
Δημοσ.

Όχι το θέμα είναι το εξής, δεν σχολιάζω αν έχει καλό ή κακό περιεχόμενο, σχολιάζω το business που θέλει να χρηματοδοτήσει ο τύπος. Να σηκώσει χρήμα να κάνει τι; Όπως σωστά ειπώθηκε, κι άλλες startups σήκωσαν τρελό χρήμα και έκαναν ζημιές για χρόνια, αλλά υπήρχε ένα πλάνο. Μια τεχνολογική πλατφόρμα, μια ανάγκη της αγοράς που είδαν και μπήκαν, κάτι. Ο τύπος πέρα από κανάλι στο YouTube έχει κάτι; Αν η Alphabet αποφασίσει ότι αυτό το περιεχόμενο είναι κακό για το προϊόν της (YouTube) και του κλείσει το account? Οτιδήποτε... Δεν είναι σοβαρό να ζητά εκατομμύρια, έχοντας ως μόνο asset ένα κανάλι με εκατομμύρια viewers έστω. Ευρώπη τουλάχιστον δεν θα έπαιρνε cent. Αμέρικα άλλα κόλπα. Προφανώς η χρηματοδότηση είναι να εκμεταλλευτεί ένα brand που έχει χτίσει για να επεκταθεί σε άλλα industries. Αν το κάνει σωστά έξυπνο εκ μέρους του.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα εγκεφαλικά μου κύτταρα αρνούνται να παρακολουθήσουν περιεχόμενο από τον συγκεκριμένο αλλά ταυτόχρονα μπορώ να καταλάβω την υπεραξία που αποκτά το απόλυτο τίποτα στην εποχή μας. :) 

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Προφανώς η χρηματοδότηση είναι να εκμεταλλευτεί ένα brand που έχει χτίσει για να επεκταθεί σε άλλα industries. Αν το κάνει σωστά έξυπνο εκ μέρους του.

το κάνει ήδη, είναι άθλιες βέβαια από αυτούς που τις έχουν δοκιμάσει αλλά πουλάνε από όσο ξέρω γιατί έχει πολλούς ηλίθι*ς εκεί έξω.

πχ.

screenshot-556.png

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

haters gonna hate. κραζεις ,θαυμαζεις. 😛

Είχες δεί το φίλο είχε; Τρανς Ava Kriss κάτι. Και έπαιζε με παιδάκια στο discord. Δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι, έλεγε η γιαγιά μου.

Δημοσ.

Ότι θα έχει haters o beast δε το περίμενα .ο τύπος χτίζει σχολεία  παρέχει ρευμα και βοηθάει σε ασθένειες πολλά παιδιά και όχι μόνο .στο κάτω κάτω είναι απλά ένα κανάλι που αν θες το αλλάζεις δεν είναι βουλευτής ή κάτι τέτοιο 

• Haha 2
Δημοσ.

Ψευτικα χαμογελα, ψευτικες φιλανθρωπιες..Ψευτο-καλοι σαμαριτες....ψευτικα ολα...Και τοσα εκατομμυρια ανθρωποι, ετοιμοι να τον υπερασπιστουν σα Μεσσια!! ΕΙναι παρα πολλα τα λεφτα που παιζονται στις πλατες των ανιδεων! 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, firefarter είπε

Ψευτικα χαμογελα, ψευτικες φιλανθρωπιες..Ψευτο-καλοι σαμαριτες....ψευτικα ολα...Και τοσα εκατομμυρια ανθρωποι, ετοιμοι να τον υπερασπιστουν σα Μεσσια!! ΕΙναι παρα πολλα τα λεφτα που παιζονται στις πλατες των ανιδεων! 

Δεν έχω  δει ούτε ένα βίντεο του αν και σήμερα θα κάνω την αρχή καθώς μετά απο κάποια σχόλια μου κέντρισε το ενδιαφέρον.Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό αναρωτιέμαι με τον ισχυρισμό σου(γενικά και άλλων πολλών οχι μόνο εσύ) που κατηγορούν διάφορους πετυχημένους youtubers για απάτη. Που το βασίζεται ? Τόσα εκατομμύρια κόσμος και interactions με κόσμο δεν θα ήταν πανέυκολο να μαθευτεί αν κάποιος είναι απατεώνας ? Δεν θα έτρωγε 10-15 μηνύσεις το χρόνο ? 

Ξαναλέω πως δεν έχω ιδέα με τον συγκεκριμένο απλά αναρωτιέμαι βάση λογικής. Το να πεταχτούν 2-3 βίντεο online να τον κατηγορούν χωρίς να έχει αποδειχθεί κάτι σε δικαστήριο δεν μου λέει κάτι έτσι. Τι πιο απλό να αρχίσεις να κατηγορείς κάποιον που όπου αναφέρεται το όνομα του το βίντεο έχει χιλιάδες ή εκατομμύρια προβολές.....

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Δεν έχω  δει ούτε ένα βίντεο του αν και σήμερα θα κάνω την αρχή καθώς μετά απο κάποια σχόλια μου κέντρισε το ενδιαφέρον.Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό αναρωτιέμαι με τον ισχυρισμό σου(γενικά και άλλων πολλών οχι μόνο εσύ) που κατηγορούν διάφορους πετυχημένους youtubers για απάτη. Που το βασίζεται ? Τόσα εκατομμύρια κόσμος και interactions με κόσμο δεν θα ήταν πανέυκολο να μαθευτεί αν κάποιος είναι απατεώνας ? Δεν θα έτρωγε 10-15 μηνύσεις το χρόνο ? 

Ξαναλέω πως δεν έχω ιδέα με τον συγκεκριμένο απλά αναρωτιέμαι βάση λογικής. Το να πεταχτούν 2-3 βίντεο online να τον κατηγορούν χωρίς να έχει αποδειχθεί κάτι σε δικαστήριο δεν μου λέει κάτι έτσι. Τι πιο απλό να αρχίσεις να κατηγορείς κάποιον που όπου αναφέρεται το όνομα του το βίντεο έχει χιλιάδες ή εκατομμύρια προβολές.....

Φιλε μου δεν μιλησα καν για απατη εγω....Για ψευτια μιλησα. Ουτε καν υποκριτικη. Ξεκαθαρη ολοφανερη ψευτια. Δεν με ενδιαφερουν τα λεφτα προσωπικα, δεν τα εχω σε εκτιμηση, αυτο που με τρελαινει ειναι η επιρροη που εχουν κατι διποδα, με στρατηγικη και σχεδιο, και με ενοχλει το οτι τα μασαει η πλειοψηφια αμασητα ολα. Μηδεν κριτικη σκεψη. Το οτι εχει δυσεκατομμυρια προβολες ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΠΤ. Αυτα που λεει ειναι για τα σκουπιδια, οπως και ο ιδιος! Οπως και αυτοι που τα ασπαζονται!

Δημοσ.

Η βάση αυτών των τύπων είναι τα παιδάκια. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα παιδιά είναι το κέντρο της οικογένειας πλέον (ναι δεν ήταν πάντα έτσι) και όλοι τριγύρω (γονείς, παππούδες, θείοι), χώνουν τεράστια ποσά για την διασκέδαση τους (και την εύνοια τους βεβαίως)

Τα παιδιά είναι ο ευκολότερος τρόπος απόσπασης χρημάτων από ένα νοικοκυριό, βιομηχανία τρισεκατομμυρίων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...