Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Apple ιντελιντζενς να σβήνεις αντικείμενα από φωτογραφίες και σου βρίσκει εικόνες από το κείμενο πληκτρολογισες...τρομερο...το περιμένω πως και πως 😂😂😂 

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
31 minutes ago, somt said:

Σιγα βρε apple apologist

τοσο apologist που προτιμάς να πεις τη χωρα μας κλανιά, για να μη θιξεις την apple

εκατοντάδες εταιρείες ασχολούνται με τη γλώσσα μας και τη χώρα μας

η microsoft για παράδειγμα έχει και μια χαρά γραφεία στη Λεωφόρο Κηφισίας

image.png.b9c739c9b9ffc2b211dbae22bb985bc7.png

Η Microsoft έχει όντως γραφεία γιατί ενδιαφέρεται για το corporate κομμάτι που φέρνει λεφτά, όπως και για διάφορα έργα δημοσίου τομέα. 

Στην Apple δεν θα φέρει ούτε ένα ευρώ η υποστήριξη ελληνικών στη Siri.

Εντελώς άκυρη η σύγκριση λοιπόν.

31 minutes ago, somt said:

Σιγα βρε apple apologist

τοσο apologist που προτιμάς να πεις τη χωρα μας κλανιά, για να μη θιξεις την apple

Η Microsoft έχει όντως γραφεία γιατί ενδιαφέρεται για το corporate κομμάτι που φέρνει λεφτά, όπως και για διάφορα έργα δημοσίου τομέα. 

Στην Apple δεν θα φέρει ούτε ένα ευρώ η υποστήριξη ελληνικών στη Siri.

Εντελώς άκυρη η σύγκριση λοιπόν.

• Like 5
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, somt είπε

Σιγα βρε apple apologist

Ναι, αλλα κανει χρυσες δουλειες με το δημοσιο. Αν ηταν μονο απο τον οικιακο πελατη....αστα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 90% των ελληνικων ιδιωτικών επιχειρησεων που όλη η υποδομή τους δουλευει με microsoft ειναι το δημόσιο;

Και επιπλέον από ποτε ειναι κακό το δημόσιο να συνεργάζεται με έναν τεχνολογικό κολλοσό και το αναφέρετε για αρνητικό;

Το gemini που απευθύνεται στον οικιακό πελάτη έχει ελληνικά;

Επεξ/σία από somt
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgiosmag είπε

αυτή η εταιρία με τόσο χάλια προγραμματιστική ομάδα να γίνονται ξεφτίλα κάθε φορά με τόσα άπειρα προβλήματα

Καλά, κόψε κάτι…

Δημοσ.

Απλά πιάστηκε στον ύπνο από την google και την samsung επαναπαύομενη ενδεχομένως στις δάφνες της και τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Δεν πιστεύω όμως ότι θα της κοστίσει ιδιαίτερα όλη αυτή η φάση γιατί έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ένα φανατικό κοινό και ένα καλό όνομα ως κατασκευαστής του iphone.

Δημοσ.
3 hours ago, georgiosmag said:

Απορώ αυτή η εταιρία με τόσο χάλια προγραμματιστική ομάδα να γίνονται ξεφτίλα κάθε φορά με τόσα άπειρα προβλήματα σε αυτά που παρουσιάζουν να πουλάει τόσο πολύ.  

Άστα να πάνε φίλε... Ειδικά τώρα που τα γραφεί όλα το ΑΙ, απλά απαράδεκτοι. Απορώ γιατί δεν τους έχουν διώξει ακόμη.! Εγώ πιστεύω πως εσύ μπορείς μέσα σε ένα 2μηνο να έχεις βγάλει 10000000 φορές καλύτερο λειτουργικό.!!

Spoiler

Κατά πάσα πιθανότητα, οι software engineers τους είχαν πει εδώ και 30 μήνες ότι "αυτό δεν παίζει να είναι έτοιμο μέσα στο ’25 " αλλά τα τσακάλια του μάρκετινγκ δεν κατάλαβαν (η έκαναν πως δεν κατάλαβαν.) 

Αλά όταν παραδίδεις μια εταιρεία τεχνολογίας από τους μηχανικούς, στους λογιστές, αυτά γίνονται.!

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Θα σου πω ότι τρέχω 8GB (Allocated) Windows VM  (WoA) (με VS Studio ανοιχτο σε debug) σε Parallels,  ένα Project 1,6 GB σε python να τρέχει,  MS Teams, OneDrive, iCloud, Safari, Mail για να το αναγκάσω οριακά να κιτρινίσει το memory pressure.

MBP M3 Pro 18GB. Δες Swap Used....

Σαν χρήστης δεν έχω καταλάβει κάπου να αργεί. Και τα άνοιξα όλα μόνο για να δεις πόσο κακοί προγραμματιστές είναι. Δεν πρόκειται να χρειαστώ ποτέ όλα αυτά μαζί.

Σε Windows χώρις VM με μόνο το ίδιο Python Project , MS Teams , OneDrive, Outlook , Edge αν ανοίξω το VS Studio να δώ κώδικα λαγκάρω σαν τρελός i7 1255U με 16GB Ram. Και γενικά η CPU χτυπάει θέο για να τρέχει Windows Indexing Service & OneDrive.

Αν υπήρχε το VS Studio σε Mac OS θα είχα καταργήσει το Windows Laptop. 

Παιζει να μην καταλαβε τι του πες εν τω μεταξύ 

• Haha 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, somt είπε

Σιγα βρε apple apologist

Τα έχεις μπλέξει λίγο. 

Τα λειτουργικά συστήματα (iOS / iPadOS / MacOS κτλ) έχουν ελληνικά κανονικά. Επίσης θα βρεις documentation & help στα ελληνικά. Επίσης έχει dictate , text to speech , spell checking στα ελληνικά.

Αυτό που δεν έχει είναι Siri & Translate στα  ελληνικά.

Φυσικά κακώς αλλά μην παρουσιάζουμε μια ανυπόστατη εικόνα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν είχε και swipe στα ελληνικά μέχρι περισυ

επίσης παλι ανακαλυπτεις πράγματα που δεν εχω πει και μου τα προσάπτεις

να το κοιτάξεις

Επεξ/σία από somt
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, somt είπε

δεν είχε και swipe στα ελληνικά μέχρι περισυ

επίσης παλι ανακαλυπτεις πράγματα που δεν εχω πει και μου τα προσάπτεις

να το κοιτάξεις

Μάλλον εσύ να προσέξεις να μην γράφεις στα μουλωχτά χωρίς παράθεση....

Όλοι καταλαβαίνουμε την εμπάθεια μερικών εδώ μέσα. 

Αυτό που ανέφερε ο @polaki είναι ένα γεγονός. Φαντάζομαι o Google Assistant που δεν υποστήριζε ελληνικά δεν μας πείραζε έτσι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimitris_1981 είπε

Φαντάζομαι o Google Assistant που δεν υποστήριζε ελληνικά δεν μας πείραζε έτσι;

δεν τον υποστήριξα

παλι υποθέτεις για λογαριασμό μου (αυτό ειναι η εμπαθεια)

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, polaki είπε

Δεν αποτυγχάνει ποτέ το insomnia να σε διασκεδάσει με τις ατάκες του καθενός!

😂😂😂😂😂

Δεν θα έρθει φίλε στα Ελληνικά οπότε μην περιμένεις. Μια κλανια είμαστε στον παγκόσμιο χάρτη και προφανώς δεν αξίζει εμπορικά καμία ενασχόληση με τη γλώσσα μας, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Οπότε αν όντως αγοράζεις iPhone, θα το αγοράσεις έτσι και αλλιώς γνωρίζοντας ότι είναι «κουτσουρεμένο» σε σχέση με άλλες αγορές. 

Όπως ακριβώς κάνουν όλοι όσοι παίρνουν το Apple Watch Ultra που δεν έχει υποστήριξη στην Ελλάδα για eSIM.

ναι αλλα εχει Δανια και κατι χωρες που είμαστε πληθυσμιακά περισσότεροι 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, somt είπε

δεν τον υποστήριξα

παλι υποθέτεις για λογαριασμό μου (αυτό ειναι η εμπαθεια)

Τότε να μη γράφεις μισές αλήθειες.

Γιατί διαφωνείς με αυτό που είπε ο @polaki; Όταν δεν έχεις υπηρεσίες όπως xbox cloud στην Ελλάδα δεν είσαι μια κλανιά για την MS;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτό σου. Σε λιγο θα μου υποδείξεις και με τι γραμματοσειρα θα σου απανταω

μείνε στο θεμα, και άσε με να γράφω αυτό που θέλω (στο οποιο φυσικά μπορείς να αντιπαρατεθείς). άσε τις εικασίες για το συνομιλητή σου για να φτάνεις στα συμπεράσματα που σου αρέσουν.

στο προκείμενο, μεταξυ του ασπρου-μαυρου υπάρχουν και όλα τα ενδιάμεσα

οι άλλοι 2 μεγάλοι (και εκατοντάδες μικρότεροι) υποστηρίζουν περισσότερο Ελλάδα από την Apple στα προιόντα τους

και αν δεν το κάνουν, εγώ προσωπικά το στηλιτεύω και το ζητάω, δεν απολογούμαι για λογαριασμο τους ούτε αυτομαστιγώνομαι

Επεξ/σία από somt
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...