monoxromos Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Γεια σας οπως εχει ανακοινωθεί το Μάιο κλείνει το Skype , είναι ένα αρκετά ευχρηστο για μη μυημένους. Κι όμως το έχουμε συνηθίσει είναι απλό στη χρήση αλλα βέβαια έχει τα κολλήματα του και πολλές φορές κακό ήχο. Ακουσα για το discord.Λένε ότι έχει καλύτερο ήχο και δεν κάνει κολλήματα... Προσπάθησα να το λειτουργήσω αλλά είναι τόσο περίπλοκο καμια σχέση με την απλότητα του Skype. Εχετε υπόψη σας κάτι που να προσιδιάζει στο skype και να είναι εύχρηστο; Σας ευχαριστώ πολύ.
micos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Skype;;; A, το skype!!! Παίζει να είσαι ο πρώτος που ακούω τα τελευταία χρόνια ότι το χρησιμοποιεί. Κοίτα, στο εξωτερικό παίζει πολύ το whatsapp (καμία σχέση με cosmote και πολύ απλό), Ελλάδα έχουμε το viber (ποιο απλό πεθαίνεις αλλά απαιτεί ενεργοποίηση σε κινητό) και Ρωσία παίζει πολύ το telegram (και τελευταία και στην Ελλάδα). Επίσης μην ξεχνάμε το messenger. Οπότε μην κολλάς και δοκίμασε κάποια άλλη πλατφόρμα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου από micos000
monoxromos Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου Σε ευχαριστω πες μου επειδη δεν ξερω πολλά αυτές οι εφαρομογές δινουν τη δυναυότητα να στέλνω ήχο και να λαμβάνω σε πραγματικο χρόνο και ποιότητα φωνής 128 kbs; Το whatsapp είνα εφαρομογή που δουλεύει και σε κινητο και σε υπολογιστή;
micos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, monoxromos είπε υτές οι εφαρομογές δινουν τη δυναυότητα να στέλνω ήχο και να λαμβάνω σε πραγματικο χρόνο Εννοείς να μιλάς σαν τηλέφωνο; Φυσικά. Μπορείς να κάνεις και βιντεοκλήση και απλή κλήση. 6 λεπτά πριν, monoxromos είπε Το whatsapp είνα εφαρομογή που δουλεύει και σε κινητο και σε υπολογιστή; whatsapp και viber έχουν και για κινητά και desktop. Το telegram έχει για κινητά και σε Pc δουλεύει webικά (μέσω σελίδας). Γενικά όλα δουλεύουν και σε κινητά και σε υπολογιστή. 11 λεπτά πριν, monoxromos είπε ποιότητα φωνής 128 kbs Για το 128 δεν ξέρω αλλά η ποιότητα κλήσης είναι πολύ καλή σε όλα. Γενικά, αν οι επαφές σου είναι Ελλάδα θα έλεγα να πας στο viber που είναι και το ποιο διαδεδομένο. Αν μιλάς πολύ με εξωτερικό να πας στο whatsapp.
monoxromos Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου Θελω να στέλνω ήχο με εξωτερικό μικρόφωνο να έχει καλή ποιότητα.... Δεν θελω να κάνω κλήσεις σε τηλέφωνα από κινητο σε υπολογιστή και να ακούω και τον ήχο του υπολογιστή.
micos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Όταν λέω σε "κλήσεις" αναφέρομαι σε συνομιλία κινητού/υπολογιστή προς κινητό/υπολογιστή. Δοκίμασε τα, δεν χάνεις κάτι.
monoxromos Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου για την ακρίβεια θέλω να κάνω περιγραφή αθλητικων αγώνων με εξωτερικο μικρόφωνο να μην έχω ήχο κινητου,σαν να κανω περιγραφή με καλώδιο περίπου,ισως δεν μπορώ να σου δώσω τι ΄θελω επακριβώς.Με το skype επέλεγα εισοδο έξοδο, το ίδιο και στον υπολογιστή και έβγαινε σαν να μιλούσα απο το μικροφωνο του studio (περίπου).Αλλά μου τα χάλαγε πολλές φορές,κόβονταν ο ηχος χάνονταν η εικόνα κλπ.
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Περίπου κατάλαβα. Δοκίμασε και με τις άλλες πλατφόρμες και δες τι θα σου κάτσει καλύτερα.
bbbb Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Υπάρχει τρόπος στο viber για pc να "κλειδώσει" η ανάλυση της βιντεοκλήσης σε fullhd? Στο skype όταν έχει ο άλλος καλή σύνδεση δίνει εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Στο viber ένα χάλι. Επίσης το NDI στο skype χρησιμεύει για παραγωγές. Το teams απο ότι είδα θέλει επαγγελματικό λογαριασμό και πληρωμή για το NDI. Aν είναι έτσι επόμενη λογική λύση ειναι το zoom που και πάλι με πληρωμή είναι για HD αλλά δοκιμασμένο και πιο "προσιτό" στον απλό κόσμο Επίσης για χρήση σε browser και free realtime επικοινωνία υπάρχει και το vdo.ninja Επεξ/σία 13 Μαρτίου από bbbb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα