CyberCr33p Δημοσ. Σάββατο στις 03:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:35 μμ Σε iPhone 16e με σύνδεση Cosmote δεν λειτουργεί το 5G. Στέλνοντας μήνυμα στο 1333 με τη λέξη 5G έρχεται μήνυμα πίσω ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή με 5G. Η κάρτα SIM είναι καινούργια. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει;
gkat2829 Δημοσ. Σάββατο στις 04:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:16 μμ Ισως επειδη ειναι καινουργιο να μην εχει πιστοποιηθει ακομη απο την COSMOTE. Θα σου ελεγα αν δεν εχεις μιλησει με το 13888 να ενεργοποιησεις το 5G σε μια αλλη συσκευη πρωτα και μετα να βαλεις την SIM στο 16e. Ο καταλογος με τις πιστοποιημενες συσκευες στο site της COSMOTE εχει να ανανεωθει απο το 2024. Δεν εχει ουτε τα 16αρια πυ βγηκαν τον Σεπτεμβριο.
CyberCr33p Δημοσ. Σάββατο στις 06:49 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 06:49 μμ Η μόνη άλλη συσκευή που έχω με 5G είναι ένας router. Θα κάνω προσπάθεια να το ενεργοποιήσω εκεί.
gkat2829 Δημοσ. Κυριακή στις 12:22 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:22 πμ Δεν γίνεται σε router δυστυχώς. Δοκίμασε να καλέσεις το 13888. Κάποιες φορές έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν απομακρυσμένα το 5G. Σε αντίθετη περίπτωση χρησιμοποίησε το κινητό ενός φίλου σου γνωστού ίσως.
CyberCr33p Δημοσ. Κυριακή στις 01:37 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 01:37 μμ Είναι ένα Fritzbox που έχω περάσει έξτρα sim. Εκεί κάπως μου είχαν ενεργοποιήσει το 5G αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχα κάνει.
Xristaras12 Δημοσ. Κυριακή στις 01:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:41 μμ βρες κάποιον γνωστό με συμβατή συσκευή (ενα παλαιότερο iphone πχ η samsung) και κάνε εκεί την ενεργοποίηση. Αλλά υπάρχει πιθανότητα όντως λόγω νεας συσκευής να μην ειναι ακόμα πιστοποιημένη και να μην τη δέχεται το δίκτυο. Έτσι κ αλλιώς δεν χάνεις και κάτι τρομερό με τα δίκτυά μας. Κάνεις και οικονομία στην μπαταρία.
LordNodens Δημοσ. Κυριακή στις 04:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:31 μμ Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Μπόρεσες να βγάλεις καμιά άκρη?
CyberCr33p Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 μμ Τελικά σήμερα το πρωί με κάλεσαν από Cosmote και μου ενεργοποίησαν το profile του 5G στον αριθμό μου. 1
LordNodens Δημοσ. Δευτέρα στις 04:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:20 μμ Και σε μένα ενεργοποιήθηκε επιτυχώς κατόπιν επικοινωνίας με την Cosmote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα