poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 23 hours ago, SabotazNic said: Αυτο θεωρητικα χρησιμοποιει τα tokens. Το να βαζεις την καρτα απλα, δεν υπαρχει θεμα. χρησιμα info.δεν το ειχα ψαξει ποτε γιατι απλα δεν επαιζε να φτασω ποτε το limits των tokens :P. αλλα χαιρομαι που το εμαθα.
pakitis Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Sorry που χάθηκα παίδες. Τελικά απλά πήρα τηλέφωνο. Αφαίρεσα κάποια τόκενς και κομπλέ μπήκε η κάρτα πάλι. 1
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 9 hours ago, pakitis said: Sorry που χάθηκα παίδες. Τελικά απλά πήρα τηλέφωνο. Αφαίρεσα κάποια τόκενς και κομπλέ μπήκε η κάρτα πάλι. μια χαρα.το βασικο ειναι να μην θες να ξαναπροσθεσεις την καρτα σε αλλα 5-10 σημεια και φτασεις παλι στο οριο. Δηλαδη να βγηκαν τα tokens απο εκει που πραγματι δεν θες ή δεν χρησιμοποιεις πλεον 1
pakitis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 10 ώρες πριν, poulinos είπε μια χαρα.το βασικο ειναι να μην θες να ξαναπροσθεσεις την καρτα σε αλλα 5-10 σημεια και φτασεις παλι στο οριο. Δηλαδη να βγηκαν τα tokens απο εκει που πραγματι δεν θες ή δεν χρησιμοποιεις πλεον Όχι όλα καλά. Ήταν 5-6 άκυρες σελίδες όπου είχα αγοράσει μόνο μία φορά. Το περίεργο πάντως είναι ότι ποτέ δεν αποθηκεύω την κάρτα μου σε sites που κάνω μία μόνο αγορά ή μια στο τόσο.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 11 hours ago, pakitis said: Όχι όλα καλά. Ήταν 5-6 άκυρες σελίδες όπου είχα αγοράσει μόνο μία φορά. Το περίεργο πάντως είναι ότι ποτέ δεν αποθηκεύω την κάρτα μου σε sites που κάνω μία μόνο αγορά ή μια στο τόσο. δυστυχως δεν ξερω γιατι γινεται.δεν μου εχει τυχει κατι γιατι πολυ απλα δεν αποθηκευω πουθενα την καρτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα