Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, poulinos είπε

το θεμα ειναι να μην κλειδωνει ανα μισο λεπτο.

Έτσι ακριβώς 🤣

Έχω ενεργές το σπίτι μου που υπάρχει πάντα wifi και το huawei gt 3 pro. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Έτσι ακριβώς 🤣

Παντως και το face id δουλευει πολυ καλα υπο νορμαλ συνθηκες.

Δημοσ.

Άσχετο σχετικό. Αυτό με τα tokens παίζει ακόμα. Μόλις την έπαθα και δεν μπορώ να προσθέσω τώρα μια κάρτα μου. Οπότε πρέπει να επικοινωνήσω με τράπεζα. Πφφ. 

Δημοσ.
3 minutes ago, pakitis said:

Άσχετο σχετικό. Αυτό με τα tokens παίζει ακόμα. Μόλις την έπαθα και δεν μπορώ να προσθέσω τώρα μια κάρτα μου. Οπότε πρέπει να επικοινωνήσω με τράπεζα. Πφφ. 

ποια Tokens? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pakitis είπε

Εισαι σιγουρος οτι ειναι λογω αυτου? Εκανες καποια αλλαγη στο google account οπως τοποθεσια κτλ? Μπορει να ειναι flagged και να μην περναει. Δοκιμασε και αλλη καρτα, κατα προτιμηση και διαφορετικου εκδοτη (visa/mc). 

1 ώρα πριν, poulinos είπε

ποια Tokens? 

Υπαρχει ενα κρυφο "χαρακτηριστικο" στις καρτες οπου μπορεις να την περασεις χ φορες σε πορτοφολια. Οπου πορτοφολια μπορει να ειναι κινητων, paypal, και συνδρομες. Δηλαδη οτιδηποτε "αποθηκευει" τα στοιχεια της καρτας για επομενη αγορα χωρις ταυτοποιηση. Και οποτε "χρησιμοποιει" ενα τοκεν για εκεινη την υπηρεσια. Δυσκολα πιανεις το οριο ομως.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/3/2025 στις 1:59 ΠΜ, pakitis είπε

Δοκίμασε το πριν πάρεις τηλέφωνο 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Βασικα το πιο σωστο στο απο πανω, ειναι να αφαιρεθει απο εδω η προβληματικη καρτα, ή ολες:

https://payments.google.com/gp/w/u/0/home/paymentmethods

Mε αυτό που έβαλα εγώ αφαιρούνται όλες οι κάρτες και είναι σαν να  κάνει reset το wallet.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Mε αυτό που έβαλα εγώ αφαιρούνται όλες οι κάρτες και είναι σαν να  κάνει reset το wallet.

Κανει μονο το wallet. Το θεμα ειναι να βγει η καρτα γενικα απο τον λογαριασμο. Με ειχε βοηθησει κανα 2 φορες αυτος ο τροπος

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Κανει μονο το wallet. Το θεμα ειναι να βγει η καρτα γενικα απο τον λογαριασμο. Με ειχε βοηθησει κανα 2 φορες αυτος ο τροπος

Δεν θυμάμαι να χρειάζεται να βγουν απο τον λογαριασμό.Δεν χρειάζεται καν να έχεις τις ίδιες κάρτες στον λογαριασμό και στο wallet. Πχ πληρώνω με το wallet απο κάρτα που δεν την έχω περάσει στους τρόπους πληρωμής .

Eμένα μου το πρότεινε το support της google όταν μια κάρτα είχε φάει κόλλημα και δεν μπορούσα ούτε να την αφαιρέσω απο το wallet ούτε να την βάλω πάλι ενεργή για ανέπαφες συναλλαγές.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Eμένα μου το πρότεινε το support της google όταν μια κάρτα είχε φάει κόλλημα και δεν μπορούσα ούτε να την αφαιρέσω απο το wallet ούτε να την βάλω πάλι ενεργή για ανέπαφες συναλλαγές.

Και εμένα support της google όταν δεν μπορούσα να την προσθέσω 😅

Καλά, μια βόλτα να κάνεις και στα υπόλοιπα θέματα, όλες οι απαντήσεις είναι πολυυυυυ γενικές του τύπου "δοκίμασες restart?" 

Δημοσ.
On 19/03/2025 at 03:08, SabotazNic said:

Υπαρχει ενα κρυφο "χαρακτηριστικο" στις καρτες οπου μπορεις να την περασεις χ φορες σε πορτοφολια. Οπου πορτοφολια μπορει να ειναι κινητων, paypal, και συνδρομες. Δηλαδη οτιδηποτε "αποθηκευει" τα στοιχεια της καρτας για επομενη αγορα χωρις ταυτοποιηση. Και οποτε "χρησιμοποιει" ενα τοκεν για εκεινη την υπηρεσια. Δυσκολα πιανεις το οριο ομως.

thank u .δεν το ηξερα. προσωπικα μονο google wallet της εχω.δεν τις αποθηκευω πουθενα αλλου οποτε δεν θα το πιασω ποτε το οριο. και μετα μαλλον η τραπεζα σου δινει και αλλα tokens ή στα επαναφερει στο μηδεν?

ή δεν ξερω αν την βγαλεις απο καπου αν στο απελευθερώνει. αλλα σιγουρα θα εχει μεγαλο οριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν τις αποθηκευω πουθενα αλλου

Ουτε συνδρομες εχεις?

4 λεπτά πριν, poulinos είπε

ή στα επαναφερει στο μηδεν?

Διαβασα προσφατα εδω οτι μαλλον βλεπουν που εχεις την καρτα και μπορουν να διαγραψουν καποιες καταχωρησεις. Δεν μου εχει τυχει για να ξερω...

@poulinos Βασικα σε καινουργια καρτα που ειχα παρει, και ειχα θεμα (και μου δοθηκε σαν λυση η παραπανω απο google +αναμολη λιγες μερες να φυγει το flag στο account), ειχα ρωτησει Πειραιως και μου ειχαν πει οτι ειναι μηδενικο (στην περιπτωση που λογω ανανεωσης λογω ληξης, μενουν τα "tokens")

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
Just now, SabotazNic said:

Ουτε συνδρομες εχεις?

Διαβασα προσφατα εδω οτι μαλλον βλεπουν που εχεις την καρτα και μπορουν να διαγραψουν καποιες καταχωρησεις. Δεν μου εχει τυχει για να ξερω...

αν εχει συγκεκριμενο οριο tokens ναι τοτε μαλλον θα πρεπει να σβηστει.οχι δεν εχω συνδρομες σε τιποτα :P

τωρα κατι λογαριασμους κινητης σταθερης κτλ απλα βαζω την καρτα καθε φορα.το να βαλω την καρτα σε 2-3 συναλλαγες το μηνα δεν ειναι θεμα. Γενικως προσπαθω να αποφευγω να αποθηκευω την καρτα για ευνοητους λογους ειδικα σε καταστηματα που μπορει να ειναι κουκουρουκου. αλλοι χρησιμοποιουν Revolut μιας χρησης.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

Γενικως προσπαθω να αποφευγω να αποθηκευω την καρτα

Αυτο θεωρητικα χρησιμοποιει τα tokens. Το να βαζεις την καρτα απλα, δεν υπαρχει θεμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...