poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 01:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:32 μμ On 09/03/2025 at 10:31, tasvar said: Ο poulinos άλλο σου λέει. Πρέπει να πάς όπως στο βίντεο παρακάτω. Είσαι σε άλλη ρύθμιση εσύ. https://www.youtube.com/watch?v=l6Wea3WJb4c ναι ειναι 2 διαφορετικες οθονες 23 hours ago, Γιάννης Platano said: Πήγα όπως το βίντεο αλλά η επιλογή Secure lock settings δεν υπάρχει στο Α55 Θα πάρω τηλέφωνο αυριο την samsung Hellas Είναι αρκετά καλοί σε εξυπηρέτηση. Πως το ρυθμίζουμε εκεί; στο Lock screen and AOD έχει screen lock type που οριζεις επιλογες κλειδωματος. εχει extend unlock που οριζεις πως μπορεις να το κανεις extend πχ με trusted devices,places και On body detection και εχει και Secure lock setting που οριζεις διαφορα και εκει .η πρωτη επιογη ειναι μετα απο ποση ωρα θακανει Lock>το μεγιστο ειναι 30 λεπτα.αν συνδυαστει με το Extend unlock τοτε λιγες φορες θελει ξεκλειδωμα μεσα στην ημερα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 πμ (επεξεργασμένο) Να το ξαναγράψω εδώ γιατί ίσως δεν έγινα κατανοητός με δική μου κακη διατύπωση. Βάζω κωδικό κλειδώματος οθόνης Με τις ρυθμίσεις που έχω αν από μόνη της σβήσει η οθόνη δεν ζητάει κωδικό. Αν όμως την σβήσω εγώ χειροκίνητα ζητάει κωδικό. Αυτό είναι το σωστό; Δεν γίνεται ακόμα κι αν την σβήσω εγώ στο άνοιγμα της να μην ζητάει κωδικό με κάποια ρύθμιση; Απο samsung Hellas μου είπαν ότι δεν γίνεται. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:38 πμ από Γιάννης Platano
Vista32 Δημοσ. Τρίτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:26 μμ (επεξεργασμένο) Μπορείς να δοκιμάσεις να ορίσεις το σπίτι σου ως αξιόπιστο μέρος. Το πώς γίνεται μπορείς να το δεις στους παρακάτω συνδέσμους. Θα πρέπει να έχεις την Τοποθεσία ενεργή για να δουλέψει. https://support.google.com/android/answer/15706581?hl=el https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/what-is-smart-lock-feature-and-how-do-i-set-it-on/ Επίσης, μπορείς να ορίσεις και κάποια αξιόπιστη συσκευή που θα κρατάει το κινητό ξεκλείδωτο, όπως κάποιο smartwatch ή κάποιο άλλο gadget που συνδέεται με το κινητό σου και βρίσκεται κοντά του την περισσότερη διάρκεια της ημέρας. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:31 μμ από Vista32
Γιάννης Platano Δημοσ. Τρίτη στις 03:07 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 03:07 μμ (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Vista32 είπε Μπορείς να δοκιμάσεις να ορίσεις το σπίτι σου ως αξιόπιστο μέρος. Το πώς γίνεται μπορείς να το δεις στους παρακάτω συνδέσμους. Θα πρέπει να έχεις την Τοποθεσία ενεργή για να δουλέψει. https://support.google.com/android/answer/15706581?hl=el https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/what-is-smart-lock-feature-and-how-do-i-set-it-on/ Επίσης, μπορείς να ορίσεις και κάποια αξιόπιστη συσκευή που θα κρατάει το κινητό ξεκλείδωτο, όπως κάποιο smartwatch ή κάποιο άλλο gadget που συνδέεται με το κινητό σου και βρίσκεται κοντά του την περισσότερη διάρκεια της ημέρας. Τα έχω κάνει και τα δύο αυτά Αυτό εννοούσα όταν έγραφα με τις ρυθμίσεις που έχω. Το ερώτημα είναι αν γίνεται να μην κλειδωνει το κινητό με pin ενώ το έχω βάλει όταν είμαι σπίτι και το έχω με κωδικό Επεξ/σία Τρίτη στις 03:19 μμ από Γιάννης Platano
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 03:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:36 μμ 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τα έχω κάνει και τα δύο αυτά Αυτό εννοούσα όταν έγραφα με τις ρυθμίσεις που έχω. Το ερώτημα είναι αν γίνεται να μην κλειδωνει το κινητό με pin ενώ το έχω βάλει όταν είμαι σπίτι και το έχω με κωδικό To δακτυλικό δεν σε βόλεψε;
Γιάννης Platano Δημοσ. Τρίτη στις 03:38 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 03:38 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε To δακτυλικό δεν σε βόλεψε; Δεν το δοκίμασα γιατί περιμένω τζαμακια Διατύπωσα αλλιώς το ερώτημα μήπως το είχα διατυπώσει λάθος. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:40 μμ από Γιάννης Platano
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 03:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:44 μμ 4 hours ago, Γιάννης Platano said: Να το ξαναγράψω εδώ γιατί ίσως δεν έγινα κατανοητός με δική μου κακη διατύπωση. Βάζω κωδικό κλειδώματος οθόνης Με τις ρυθμίσεις που έχω αν από μόνη της σβήσει η οθόνη δεν ζητάει κωδικό. Αν όμως την σβήσω εγώ χειροκίνητα ζητάει κωδικό. Αυτό είναι το σωστό; Δεν γίνεται ακόμα κι αν την σβήσω εγώ στο άνοιγμα της να μην ζητάει κωδικό με κάποια ρύθμιση; Απο samsung Hellas μου είπαν ότι δεν γίνεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, poulinos είπε Στο επέκταση ξεκλειδωματος τι βάζουμε; Γίνεται ενώ υπάρχει κωδικός και σβήνουμε την οθόνη χειροκίνητα να μην ζητάει κωδικό στην επαναφορά; Διόρθωση : Λοιπόν Έτσι δούλεψε αν σβήσω την οθόνη από το πλαϊνό κουμπί ενώ όχι αν την σβήσω από συντόμευση στην αρχική σελίδα Βρήκα όμως άλλο κουμπάκι για την αρχική σελίδα που σβήνει την οθόνη χωρίς να θέλει κωδικό όταν ανοίγει. Επεξ/σία Τρίτη στις 04:32 μμ από Γιάννης Platano
Vista32 Δημοσ. Τρίτη στις 05:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:01 μμ (επεξεργασμένο) Αντί να παιδεύεσαι ψάχνοντας κουμπιά στην αρχική οθόνη, μπορείς να ορίσεις να ανοιγοκλείνει το κινητό με διπλό πάτημα στην οθόνη. Τόσο απλά. Και αν έχει ρυθμιστεί σωστά το αξιόπιστο μέρος, θα ξεκλειδώνει κανονικότατα (εκτός κι αν η συσκευή μείνει idle για πολλή ώρα). Επεξ/σία Τρίτη στις 05:01 μμ από Vista32 1
Γιάννης Platano Δημοσ. Τρίτη στις 05:12 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 05:12 μμ 10 λεπτά πριν, Vista32 είπε Αντί να παιδεύεσαι ψάχνοντας κουμπιά στην αρχική οθόνη, μπορείς να ορίσεις να ανοιγοκλείνει το κινητό με διπλό πάτημα στην οθόνη. Τόσο απλά. Και αν έχει ρυθμιστεί σωστά το αξιόπιστο μέρος, θα ξεκλειδώνει κανονικότατα (εκτός κι αν η συσκευή μείνει idle για πολλή ώρα). Το έχω ορίσει το διπλό χτύπημα στην οθόνη.
poulinos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 22 hours ago, Γιάννης Platano said: Στο επέκταση ξεκλειδωματος τι βάζουμε; Γίνεται ενώ υπάρχει κωδικός και σβήνουμε την οθόνη χειροκίνητα να μην ζητάει κωδικό στην επαναφορά; Διόρθωση : Λοιπόν Έτσι δούλεψε αν σβήσω την οθόνη από το πλαϊνό κουμπί ενώ όχι αν την σβήσω από συντόμευση στην αρχική σελίδα Βρήκα όμως άλλο κουμπάκι για την αρχική σελίδα που σβήνει την οθόνη χωρίς να θέλει κωδικό όταν ανοίγει. βρε συ. θα σου πω τι εχω κανει εγω για να καταλαβεις το σκεπτικο.εχω βαλει α.να μην κλειδωνει με το πλαινο κουμπι .στο εβαλα πιο πανω.εχω ορισει τον χρονο στα 30 λεπτα για να κλειδωσει.ταυτοχρονα ομως εχω ενεργοποιησει το οN body detection για να νην κλειδωνει οσο περπαταων.εσυ μπορεις να ορισεις και trusted places και trusted devices για να κλειδωνει το λιγοτερο δυνατο.αυτα ειναι στο extend unlock. για το πλαινο κουμπι και τον χρονο ειναι στο Secure lock settings
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα