dbrillis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Πριν φτάσει το θέμα να συζητάμε για την ραδιενέργεια που έχουν τα κινητά, συνοψίζουμε: Πρέπει να βάλεις κάποιου τύπου κλείδωμα. Το Samsung Galaxy A55 υποστηρίζει και δαχτυλικό αποτύπωμα ΚΑΙ ξεκλείδωμα με το πρόσωπο. Βάλε το απαραίτητο PIN στο κινητό και χρησιμοποίησε ΚΑΙ δαχτυλικό αποτύπωμα ΚΑΙ ξεκλείδωμα με το πρόσωπο, ίσως σε βολέψει περισσότερο. Αν δεν γουστάρεις να έχεις κλείδωμα στο κινητό, τότε παίρνεις μαζί σου τις φυσικές κάρτες, εισιτήρια, ταυτότητες κτλ. Τα "δεν γουστάρω να φοράω ζώνη ασφαλείας", "δεν γουστάρω να κλειδώνω το κινητό" και τα λοιπά ανήκουν σε προηγούμενη γενιά/λάθος νοοτροπία. Το "μόνο εγώ έχω το πρόβλημα ενώ οι άλλοι τρεις δεν έχουν", ενώ οι συνθήκες δεν είναι ίδιες, είναι πάρα πολύ κακή περιγραφή ενός προβλήματος. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 ώρα πριν, dbrillis είπε Πριν φτάσει το θέμα να συζητάμε για την ραδιενέργεια που έχουν τα κινητά, συνοψίζουμε: Πρέπει να βάλεις κάποιου τύπου κλείδωμα. Το Samsung Galaxy A55 υποστηρίζει και δαχτυλικό αποτύπωμα ΚΑΙ ξεκλείδωμα με το πρόσωπο. Βάλε το απαραίτητο PIN στο κινητό και χρησιμοποίησε ΚΑΙ δαχτυλικό αποτύπωμα ΚΑΙ ξεκλείδωμα με το πρόσωπο, ίσως σε βολέψει περισσότερο. Αν δεν γουστάρεις να έχεις κλείδωμα στο κινητό, τότε παίρνεις μαζί σου τις φυσικές κάρτες, εισιτήρια, ταυτότητες κτλ. Τα "δεν γουστάρω να φοράω ζώνη ασφαλείας", "δεν γουστάρω να κλειδώνω το κινητό" και τα λοιπά ανήκουν σε προηγούμενη γενιά/λάθος νοοτροπία. Το "μόνο εγώ έχω το πρόβλημα ενώ οι άλλοι τρεις δεν έχουν", ενώ οι συνθήκες δεν είναι ίδιες, είναι πάρα πολύ κακή περιγραφή ενός προβλήματος. Ποτέ δεν είπα ότι εγώ είμαι η κανονικότατα Απλα το να μην μου αρέσουν κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικό. Πάντα χρησιμοποιώ την φυσική κάρτα απλά τελευταία έχω μια αΰλη που πιστώνεται με 100 ευρώ τον μήνα για αγορές από εστίαση. 1
black_knight Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Το κλείδωμα πρέπει να το έχεις πάντα και όχι να το βάζεις και να το βγάζεις! Αν χρησιμοποιείς parallel space η κάποια εφαρμογή που κάνει κλώνους ξέχασε το πορτοφόλι. είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα έβγαλα το parallel space καθάρισα κρυφή μνήμη έκανα επαναφορά στις υπηρεσίες google και έφτιαξε.
darkmatinee Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 6 hours ago, Γιάννης Platano said: Είπα ότι το έχω όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή. Αυτό τουλάχιστον εννοούσα. Δεν γουστάρω κάθε λίγο να θέλει ξεκλείδωμα η οθόνη. Στο wallet τουλάχιστον με τα εισητηρια για το γήπεδο δεν έχω πρόβλημα να το βάζω όταν θέλω. Στα Samsung έχει επιλογή στις ρυθμίσεις να φτιάχνεις ρουτίνες και να μείνει ξεκλείδωτο το κινητό όταν είσαι σε οικείο wifi. Ξεκλείδωτο τελείως κινητό το 2025 είναι αυτοκαταστροφικο, χίλιες φορές να πετάς λεφτά ατο το μπαλκόνι. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Στα Samsung έχει επιλογή στις ρυθμίσεις να φτιάχνεις ρουτίνες και να μείνει ξεκλείδωτο το κινητό όταν είσαι σε οικείο wifi. Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Είμαι αρκετές ώρες στο σπίτι Μπορώ να είναι ξεκλείδωτη η οθόνη ενώ έχω ορίσει pin; Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Γιάννης Platano
poulinos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 7 hours ago, Γιάννης Platano said: Είπα ότι το έχω όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή. Αυτό τουλάχιστον εννοούσα. Δεν γουστάρω κάθε λίγο να θέλει ξεκλείδωμα η οθόνη. Στο wallet τουλάχιστον με τα εισητηρια για το γήπεδο δεν έχω πρόβλημα να το βάζω όταν θέλω. αν πας εκει που οριζεις pin μπορεις να βαλεις να κλειδωνει ανα πχ 30 λεπτα αλλα μπορεις να ορισεις καποιους εξτρα κανονες για να μην κλειδωνει.οταν εισαι σε συγκεκριμενο σημειο βαση gps,οταν περπατας κτλ. σε γνωστα wifi. 27 minutes ago, Γιάννης Platano said: Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Είμαι αρκετές ώρες στο σπίτι Μπορώ να είναι ξεκλείδωτη η οθόνη ενώ έχω ορίσει pin;
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 6 λεπτά πριν, poulinos είπε αν πας εκει που οριζεις pin μπορεις να βαλεις να κλειδωνει ανα πχ 30 λεπτα αλλα μπορεις να ορισεις καποιους εξτρα κανονες για να μην κλειδωνει.οταν εισαι σε συγκεκριμενο σημειο βαση gps,οταν περπατας κτλ. σε γνωστα wifi. Δεν βλέπω κάποια ρύθμιση για χρόνο του pin.
poulinos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 hour ago, Γιάννης Platano said: Δεν βλέπω κάποια ρύθμιση για χρόνο του pin. πρωτη επιλογη
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, poulinos είπε πρωτη επιλογη Καλημέρα Αυτή την εικόνα δεν βρίσκω στο Α55 Απλα μου λέει τι τύπο να διαλέξω Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Γιάννης Platano
dtk-386 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 11 ώρες πριν, darkmatinee είπε Ξεκλείδωτο τελείως κινητό το 2025 είναι αυτοκαταστροφικο, χίλιες φορές να πετάς λεφτά ατο το μπαλκόνι. 2
tasvar Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Ο poulinos άλλο σου λέει. Πρέπει να πάς όπως στο βίντεο παρακάτω. Είσαι σε άλλη ρύθμιση εσύ. https://www.youtube.com/watch?v=l6Wea3WJb4c
darkmatinee Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 13 hours ago, Γιάννης Platano said: Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Είμαι αρκετές ώρες στο σπίτι Μπορώ να είναι ξεκλείδωτη η οθόνη ενώ έχω ορίσει pin; Ρυθμίσεις-> λειτουργίες και ρουτίνες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tasvar είπε Ο poulinos άλλο σου λέει. Πρέπει να πάς όπως στο βίντεο παρακάτω. Είσαι σε άλλη ρύθμιση εσύ. https://www.youtube.com/watch?v=l6Wea3WJb4c Πήγα όπως το βίντεο αλλά η επιλογή Secure lock settings δεν υπάρχει στο Α55 Θα πάρω τηλέφωνο αυριο την samsung Hellas Είναι αρκετά καλοί σε εξυπηρέτηση. 3 ώρες πριν, darkmatinee είπε Ρυθμίσεις-> λειτουργίες και ρουτίνες Πως το ρυθμίζουμε εκεί; Επεξ/σία πριν από 39 λεπτά από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα