Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Νομίζω κάτι θυμήθηκα εγκατέστησε αυτο της google δοκίμασε και πες μας.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.authenticator2

Μου ζητάει να ορισω κλειδί. Τι εννοεί; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μου ζητάει να ορισω κλειδί. Τι εννοεί; 

καμία σχέση το συγκεκριμένο, είναι για 2step verification απο ιστοσελίδες / προγράμματα και συναφή.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αρα η λυση ειναι καθε φορα βαζω την καρτα ? Το ξερω οτι δεν ειναι συνηθες αλλα περι ορεξεως...

Στα εισητηρια τουλαχιστον καταχωρω το εισητηριο βγαζω το κλειδωμα και οταν το θελω παλι το ξαναβαζω και δεν εχει χαθει .

Η λύση είναι το κλείδωμα,δαχτυλικό τουλάχιστον.Οπως πιάνεις το κινητό θα ακουμπάς το δάχτυλο και θα ξεκλειδώνει.Απο κάποιο σημείο και μετά δεν θα το καταλαβαίνεις ότι το κάνεις.Βαλε τους αντίχειρες και τους δείκτες για να το ξεκλειδώνεις.Αλλά πάντα θα θέλει και πιν,κάθως θα στο ζητάει κάθε 72? ωρες.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικα εχω βαλει τα 7 απ' τα 10 δαχτυλικα μου αποτυπωματα, για να καλυψω ολους τους πιθανους τροπους που μπορει να πιασω το κινητο κ να θελω να το ξεκλειδωσω (fingerprint reader στο on/off). δυστυχως καρτες for sure θελουν καποιο μονιμο κλειδωμα στο κινητο.

Δημοσ.
41 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Αρα η λυση ειναι καθε φορα βαζω την καρτα ? Το ξερω οτι δεν ειναι συνηθες αλλα περι ορεξεως...

Στα εισητηρια τουλαχιστον καταχωρω το εισητηριο βγαζω το κλειδωμα και οταν το θελω παλι το ξαναβαζω και δεν εχει χαθει .

ουτε αυτο μπορεις να κανεις οταν στα καινουργια android συνεχεια βαζει και βγαζεις παντλος απο το σύστημα το κλειδωμα καποια στηγμη κλατάρει εχω δει συσκευη να θεωρειται μη ασφαλή μετα απο καμια 10 βαλε βγαλε....... και μετα θελει επαναφορά στα εργοστασικαα

λυση ειναι μια.... η βαζεις δαχτυλικό και κλειδωμα και δεν ξανα ασχολεισαι η εχεις ενα κινιτο για τραπεζες πορτογολι κλπ και αλλο κινιτο για ολα τα αλλα χωρις κλειδωμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η λύση είναι το κλείδωμα,δαχτυλικό τουλάχιστον.Οπως πιάνεις το κινητό θα ακουμπάς το δάχτυλο και θα ξεκλειδώνει.Απο κάποιο σημείο και μετά δεν θα το καταλαβαίνεις ότι το κάνεις.Βαλε τους αντίχειρες και τους δείκτες για να το ξεκλειδώνεις.Αλλά πάντα θα θέλει και πιν,κάθως θα στο ζητάει κάθε 72? ωρες.

Ευχαριστω 

Θα το δοκιμάσω αργότερα. 

Κάθε 3 pin μέρες είναι ανεκτό. 

Επειδη θα βάλω τζαμακι θα υπάρξει πρόβλημα αναγνώρισης; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ευχαριστω 

Θα το δοκιμάσω αργότερα. 

Κάθε 3 pin μέρες είναι ανεκτό. 

Επειδη θα βάλω τζαμακι θα υπάρξει πρόβλημα αναγνώρισης; 

Ναι, θα πρέπει να βάλεις τζαμακι που διαβάζει το δακτυλικό. Τα περισσότερα το κάνουν, αλλά αν πας σε κάνα μαγαζί να βάλεις, συνήθως λένε ότι αυτό που έχω ΔΕΝ το διαβάζει 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

αλλά αν πας σε κάνα μαγαζί να βάλεις, συνήθως λένε ότι αυτό που έχω ΔΕΝ το διαβάζει 

Γιατί να πει ότι δεν το διαβάζει ενώ μπορεί; 

Δημοσ.

Συνηθως αν βαλεις αποτυπωμα και μετα βαλεις το τζαμακι, δεν αναγνωριζεται σωστα το αποτυπωμα σου κ θελει να τα ξαναβαλεις απο την αρχη. Επισης τα τζαμακια που συνηθως προκαλουν το μεγαλυτερο προβλημα να αναγνωριστει σωστα το αποτυπωμα, ειναι αυτα που και καλα μαυριζουν οταν κοιτας υπο γωνια, για privacy λογους. καλο ειναι να τα αποφυγεις αυτα τα τζαμακια αν εχεις συσκευη με αποτυπωμα στην οθονη.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατί να πει ότι δεν το διαβάζει ενώ μπορεί; 

Γιατί κάποια τζαμακια ΔΕΝ δουλεύουν με το δακτυλικό στην οθόνη. Πάντα μιλάω για προστασία οθόνης που εσύ ρώτησες εξαρχής, όχι για το αρχικό τζάμι. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Γιατί κάποια τζαμακια ΔΕΝ δουλεύουν με το δακτυλικό στην οθόνη. Πάντα μιλάω για προστασία οθόνης που εσύ ρώτησες εξαρχής, όχι για το αρχικό τζάμι. 

είναι και αναλόγως τον αισθητήρα. Κάποιοι θέλουν τζαμάκι με uv full glue και τα ρέστα ενώ οι άλλοι παίζουν και κανονικά απλά πρέπει να το περάσεις ξανά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...