Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου αποθηκεύει τις κάρτες. Τις εισάγω δουλεύουν αλλά όταν συνδεθώ πάλι δεν υπάρχουν και πρέπει να τις περάσω ξανά. 

Την μια την έχω και σε φυσική μορφή και δεν έχω πρόβλημα αλλά η άλλη είναι αΰλη. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το είχα παλιά αυτό δεν μπορουσα να το λυσω με τίποτα, εβαζα τις κάρτες και μετα απο λιγο εξαφανίζονταν, μεχρι που έγινε μια αναβάθμιση ασφαλείας της google και δούλεψε κανονικά.

Τωρα δεν θυμάμαι τι ακριβώς ελεγε η αναβάθμιση και τι εκανα😥

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το είχα παλιά αυτό δεν μπορουσα να το λυσω με τίποτα, εβαζα τις κάρτες και μετα απο λιγο εξαφανίζονταν, μεχρι που έγινε μια αναβάθμιση ασφαλείας της google και δούλεψε κανονικά.

Τωρα δεν θυμάμαι τι ακριβώς ελεγε η αναβάθμιση και τι εκανα😥

Αν ήταν θέμα ασφάλειας δεν θα είχαν πρόβλημα κι άλλα άτομα; 

Τρία άτομα στην οικογένεια δεν έχουν πρόβλημα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, kallair είπε

Τι συσκευη εχεις; αν ειναι android δες αν περναει το safetynet. συνηθως τετοια θεματα εχεις αν πχ εχεις ξεκλειδωτο bootloader ή root.

samsung a55 τριών ημερών 

Πως το βλέπω αυτό; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

samsung a55 τριών ημερών 

Πως το βλέπω αυτό; 

Ε τοτε αποκλειεται να ειναι αυτο. υπαρχουν εφαρμογες που τσεκαρουν κ σου λενε αν περναει τα safetynet της google. με μια προχειρη αναζητηση πεφτω στους παρακατω λογους μονο:
πονταρω στο smart unlock

Your cards may be removed from Google Wallet as a security precaution. Check if you:
  • Turned off screen lock or changed to a screen lock that Google Wallet doesn’t support, like Smart Unlock or Knock to Unlock.
  • Haven’t opened the Google Wallet app in 90 days or more.
  • Factory reset your phone.
  • Cleared all data from Google Play services or Google Wallet in your phone’s settings.
  • Removed your Google Account from your phone.
  • Remotely wiped or locked your device.
  • Use Dual apps functionality on your device.
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Kάνε το άλλο.Βγάλε το κλείδωμα.Σε λίγα λεπτά αυτόματα θα αφαιρεθούν όλες οι κάρτες απο το wallet .

Βάλε πάλι κλείδωμα ,πιν face unlock ,και πέρασε τις κάρτες.

Το κλειδωμα δεν το εχω μονιμα .Το βαζω μονο οτααν ειναι απαραιτητο για τις λιγες εφαρμογες που δεν δουλευουν χωρις αυτο  και το βγαζω οταν δεν χρειαζεται .

• Confused 3
  • Haha 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Το κλειδωμα δεν το εχω μονιμα .Το βαζω μονο οτααν ειναι απαραιτητο για τις λιγες εφαρμογες που δεν δουλευουν χωρις αυτο  και το βγαζω οταν δεν χρειαζεται .

αυτό φταίει.Αφού σε ρωτησα και είπες ότι έχεις,όταν το βγάζεις χάνονται οι κάρτες.Πρέπει να είναι μόνιμο το κλείδωμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

αυτό φταίει.Αφού σε ρωτησα και είπες ότι έχεις,όταν το βγάζεις χάνονται οι κάρτες.Πρέπει να είναι μόνιμο το κλείδωμα.

Είπα ότι το έχω όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή. Αυτό τουλάχιστον εννοούσα. 

Δεν γουστάρω κάθε λίγο να θέλει ξεκλείδωμα η οθόνη. 

Στο wallet τουλάχιστον με τα εισητηρια για το γήπεδο δεν έχω πρόβλημα να το βάζω όταν θέλω. 

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Είπα ότι το έχω όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή. Αυτό τουλάχιστον εννοούσα. 

Δεν γουστάρω κάθε λίγο να θέλει ξεκλείδωμα η οθόνη. 

Στο wallet τουλάχιστον με τα εισητηρια γις το γήπεδο δεν έχω πρόβλημα. 

Συγνώμη αλλά δεν ειναι το σύνηθες να βαζωβγάζεις το κλείδωμα.

Δεν το γουστάρεις ,οκ.Χωρίς κλείδωμα όμως δεν λειτουργουν κάποιες εφαρμογές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, Ukforthemoment said:

Μάλλον βρέθηκε και το θέμα, πάρα πολλά πράγματα στα νέα ανδροιδ πλέον δεν λειτουργούν χωρίς κλείδωμα και αρκετά ακόμη αν δεν έχεις biometrics, στην apple εδω και καιρό αν βάλεις κάτι encrypted κλπ δεν σε αφήνει καν να βγάλεις το κλείδωμα η να το γυρησεις σε κάτι λιγότερρο από 6 νούμερα

Τώρα Δωκιμασα στο δικό μου από περιέργεια η μισές αφαρμογες βγήκαν off

Πρακτικά αν δεν θες να έχεις θέματα βάζεις κλείδωμα και δαχτυλικο και τελειώνουν τα προβλήματα σου

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Συγνώμη αλλά δεν ειναι το σύνηθες να βαζωβγάζεις το κλείδωμα.

Δεν το γουστάρεις ,οκ.Χωρίς κλείδωμα όμως δεν λειτουργουν κάποιες εφαρμογές.

Αρα η λυση ειναι καθε φορα βαζω την καρτα ? Το ξερω οτι δεν ειναι συνηθες αλλα περι ορεξεως...

Στα εισητηρια τουλαχιστον καταχωρω το εισητηριο βγαζω το κλειδωμα και οταν το θελω παλι το ξαναβαζω και δεν εχει χαθει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...