Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο εγώ πιστεύω οτι το κάνουν και για να γλυτώσουν και χρήματα ? Το να βάλεις extra φυσικά κουμπιά με τσιπάκια και καλώδια από πίσω σιγουρα κοστίζει extra απο το να βάλεις απλά ενα ψηφιακό κουμπί στην οθόνη που υπάρχει ήδη!

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, eliasbats είπε

Απορώ ποιοι ηλίθιοι εγκρίνανε να μπουν τόσα soft/touch keys, σε βασικές λειτουργίες εξαρχής...

Απορείς ε? επειδή θυμάμαι παλιά κάτι posts σχετικά με τα soft buttons σε αυτοκίνητα, ένα θα σου πω. Υπήρχαν πολλοί υποστηρικτές*... οπότε μην απορείς γιατί όπως είπε και ο Αινσταιν...

* Δικαιολογία τους: η τεχνολογία προχωράει, είστε οπισθοδρομικοί.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 1
Δημοσ.
46 minutes ago, protathlitis said:

Το πιο ενοχλητικό στο δικό μου VW που είναι 5τιας , είναι που για να ρυθμίσω το ύψος των φώτων πορείας, πρέπει να πάω στην touch screen σε κάποια υπομενού , δηλαδή 6-7 αγγίγματα με τα μάτια στην οθόνη. Φυσικά είναι αδύνατο εκτός και αν είσαι σταματημένος. Φαντάζομαι σε νεότερα μοντέλα θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. 

Πόσο συχνά το κάνεις αυτό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, protathlitis είπε

Το πιο ενοχλητικό στο δικό μου VW που είναι 5τιας , είναι που για να ρυθμίσω το ύψος των φώτων πορείας, πρέπει να πάω στην touch screen σε κάποια υπομενού , δηλαδή 6-7 αγγίγματα με τα μάτια στην οθόνη. Φυσικά είναι αδύνατο εκτός και αν είσαι σταματημένος. Φαντάζομαι σε νεότερα μοντέλα θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. 

Οδηγώ 30 χρόνια και ποτέ δεν έχω αλλάξει το ύψος των φώτων πορείας 😁

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, koutsis είπε

Οδηγώ 30 χρόνια και ποτέ δεν έχω αλλάξει το ύψος των φώτων πορείας 😁

Εξαρταται απο το οχημα.

Εγω πχ σε αγροτικό με φορτιο οταν εχω πρεπει να το αλλαξω γιατι ακομα και με την χαμηλη σκαλα παει σα να εχω την μεγαλη.. 

• Like 7
Δημοσ.
1 hour ago, jimmy213 said:

Πόσο συχνά το κάνεις αυτό

Κάποιες φορές οδηγάω μόνος, άλλες με την οικογένεια , άλλες με φορτωμένο πορτ μπαγκαζ, άλλες με μισοάδειο. Δεν είναι πάντα ίδιο το βάρος , γιατί να στραβώνω τον απέναντι? 

• Like 10
  • Thanks 3
Δημοσ.

Κάτοχος golf mk8.5 2024. 

Στο τιμόνι εχει πλέον physical buttons,  αλλά δεν αρκεί. Όλες οι ρυθμίσεις του αυτοκινήτου γίνονται μέσα από την κεντρική οθόνη αφής. Όλες όμως... (εκτός τα φώτα) .

Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει αν αυτή η οθόνη για κάποιο λόγο σταματήσει να λειτουργεί.(και πόσο θα κοστίσει).

Και οχι μόνο αυτό, πρέπει εκεί που οδηγείς να κοιτάς και τι θες να ρυθμίσεις, πχ aircondition. Πολύ άβολο 

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, TaxiarhisGR είπε

Και πολυ καλα εκανε κατοχος Golf MK8 με την εκδοση αφης πανω στο τιμονι παταω συνεχεια κουμπια καταλαθος.

αγαπητε φιλε και εγω εχω παρει golf 8 variant. εσυ ποιο εχεις? 

Δημοσ.
4 hours ago, leolipop said:

Με τοσες οθονες στα οχηματα πια, οι φυσικοι διακοπτες που επαναφερει ειναι σταγονα στον ωκεανο.

Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι εχεις συνολικα 15" στο ταμπλω αλλα αν κρατας η κοιταξεις το κινητο σου παιρνουν το διπλωμα επειδη σου αποσπα την προσοχη , ενω τα συστηματα του αυτοκινητου ,  οχι.

Φυσικά όργανα είναι αρκετά ποιο ακριβά στην παραγωγή τους και από θέμα πολυπλοκοτητας καθος για κάθε όχημα μπαίνει και specific model (με κάποιες εξαιρέσεις) και από γενικού κωστους ενώ τώρα παίρνουν μια σχεδόν generic οθόνη και την βάζουν πάνω.

Σκέψου πόσο θα ανέβει τημη σε ένα όχημα αν θα έχει και οθόνη (καθος πρακτικά είναι αδύνατον να την βγάλουν τελείως λόγο απειρων λειτουργιών που έχει όχημα πλέον και συνδέονται εκεί, και να μπουν βασικές λειτουργίες όπως κλιματιστικό, φωνή διάφοροι διακόπτες για γιαλοκαθαριστηρες κλπ.

Εκεί που βλέπεις ένα polo 25 χιλιάρικα θα το βαράνε καμία 5 με 5 παραπάνω, και ποιος θα δώσει για βασική έκδοση polo 30 χιλιάρικα? Η απάντηση είναι κανείς...

Την καλύτερη λύση την είχε η byd, έχει βάλει κουμπιά - shortcuts για βασικές λειτουργίες, που πρακτικά δεν είναι φυσικά κουμπιά αλλά δίνουν εντολές σε κάποιες λειτουργίες της οθόνης η και βγάζουν ανάλογα μενού στην οθόνη, και το δεύτερο που έκαναν πραγματικά άριστη ενσωμάτωση με φωνητικές εντολές, ακόμη και με τέρμα σπαστά αγγλικά καταλαβαίνει πολύ καλά τι θες να κάνεις (λογικά μέσο ai είναι)

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xsterg είπε

αγαπητε φιλε και εγω εχω παρει golf 8 variant. εσυ ποιο εχεις? 

Το Golf Life 1,5 TSI 114 αλογα. Το Variant απο οτι ξερω δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα μαλλον μενεις Γερμανια απο οτι καταλαβα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, protathlitis είπε

Κάποιες φορές οδηγάω μόνος, άλλες με την οικογένεια , άλλες με φορτωμένο πορτ μπαγκαζ, άλλες με μισοάδειο. Δεν είναι πάντα ίδιο το βάρος , γιατί να στραβώνω τον απέναντι? 

Μάγκας. Σπάνια πλέον στο δρόμο συναντάμε άτομα σαν εσένα να ενδιαφέρονται για τους άλλους. Πλέον οι περισσότεροι βάζουν αυτά τα λευκά ultra vision που βαράνε 2 γήπεδα μακριά και μικρή μεγάλη σκάλα σε στραβώνει και ούτε που τους νοιάζει.

• Like 18
Δημοσ.

Όταν πατώνουν οι πωλησεις με τα ψυγεία που πουλάς προσγείωση στην πραγματικότητα. Και έχει πέσει πολύ σφαλιάρα στην Αμερική με τα αυτοκίνητα πατάτες . Εκεί ισχύουν πραγματικα προστασία καταναλωτή .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...