Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμείς έχουμε ακόμα ΕΛΤΑ.

Με έχει ρωτήσει πριν 4 χρόνια '' υπάλληλος'' ποιο είναι το γράμμα C στο πληκτρολόγιο και του είπα το μισοφέγγαρο. Θα σέβεστε..

Έχουμε ακόμα ΕΛΤΑ, φραπέ, το μόνο που λείπει είναι το ΠΑΣΟΚ και δέσαμε 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Έχει ανεβάσει το boxnow τις τιμές σε "άλλο επίπεδο"; 

Ίδιες είναι οι τιμές και κάθε εβδομάδα παίζουν προσφορές, για να μην βάλουμε στην εξίσωση και την τεράστια διαφορά στην ευκολία παράδοσης/παραλαβής.

Μακάρι να βελτιώσει τις υπηρεσίες του ο ΕΛΤΑ και να γίνει ανταγωνιστικός, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σ'αυτό. 

Δεν το παρακολουθείς από την αρχή το boxnow προφανώς και μάλλον δε γνωρίζεις και τα τιμολόγια των ΕΛΤΑ. Όχι μόνο ανέβασε οριζόντια τιμές κάποια στιγμή αλλά και υποβάθμισε την ποιότητα των υπηρεσιών (η ταχύτητα παραλαβής-παράδοσης δεν έχει καμία σχέση πια με το αρχικό boxnow, υποδιπλασιάστηκε). Δε βάζω τις προσφορές στο κάδρο της κουβέντας καθώς δεν είναι τακτικές (πχ κάθε Παρασκευή ή κάτι τέτοιο) και δεν έχουν νόημα, δεν περιμένει κάποιος τυχαία ημέρα προσφοράς για να στείλει αυτό που πρέπει.

Τα ΕΛΤΑ όχι μόνο παραμένουν ανταγωνιστικά, παρά την αύξηση τιμών, αλλά πες μου και πώς αλλιώς θα στείλεις μικροπράγματα στο εξωτερικό χωρίς τα ΕΛΤΑ. Βρες μου φτηνότερα να μάθω κάτι που δε ξέρω, θα μου ήταν χρήσιμο κιόλας. Στη Δανία, δε ξέρω, μπορεί να υπάρχουν άλλες υπηρεσίες που ήταν ευθέως ανταγωνιστικές, για τα εκεί δεδομένα, οπότε έκλεισαν τα ταχυδρομεία (προφανώς οι Δανοί δε παύουν να στέλνουν δέματα και επιστολές). Εδώ δεν υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, georgiosmix είπε

Εμείς έχουμε ακόμα ΕΛΤΑ.

Με έχει ρωτήσει πριν 4 χρόνια '' υπάλληλος'' ποιο είναι το γράμμα C στο πληκτρολόγιο και του είπα το μισοφέγγαρο. Θα σέβεστε..

Έχουμε ακόμα ΕΛΤΑ, φραπέ, το μόνο που λείπει είναι το ΠΑΣΟΚ και δέσαμε 

Είμαστε αυτά που κοροϊδεύουμε. 

Εδώ μέσα ωπου όλοι είναι τέλειοι γράφουν ελληνικά και το 90% χρησιμοποιεί το λατινικό ερωτηματικό (?) αντί του ελληνικού (;). Αυτούς τους κράζεις, ή κράζεις μονο την κυρία που δεν ήξερε αγγλικά; 

Θες να γίνεις "Ευρωπαίος"; Ας αρχίσουμε απο το να πληρώνεις αδεια για παρκάρισμα στη γειτονιά που μένεις, με το να πηγαίνεις μονο στο γενικό γιατρό και αν πας στο νοσοκομείο χωρις να ειναι επείγον να πληρώνεις 400 ευρώ. 

Για κάποιο λόγο όμως ειμαι σίγουρος οτι στην πραγματικότητα σου αρέσει μόνο να πεις μια εξυπνάδα και πάμε για άλλα. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xsterg είπε

οταν οι ξενοι κρασαρουν εμεις ειμαστε ανεπηρεαστοι...

FB_IMG_1721925437986.jpg

Όπως έλεγε και ένας παλιός προϊστάμενος μου, καλό το ηλεκτρονικό backup αλλά σαν το hardcopy δεν είναι…

Και δεν αναφέρομαι σε ΔΥ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας δουλεύουν; Μπορεί οι αποστολή επιστολών να έχει μειωθεί κατά 90% αλλά η αποστολή δεμάτων έχει αυξηθεί κατά 9000%! Άλλη υπηρεσία είναι αυτή; Δεν χρειάζονται άτομα εκεί;

Επεξ/σία από Bil79
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που δεν λένε είναι ότι οι ιδιωτικές μεταφορικές κάνουν χρυσές δουλειές γιατί το ηλεκτρονικό εμπόριο ανθεί όσο πάει και πιο πολύ. Οπότε πακέτα θα υπάρχουν και όσο πάει περισσότερα. Απλά οι δημόσιες υπηρεσίες που έμειναν στα 400 χρόνια "επιστολών" κάπου χάθηκαν στην εξέλιξη.

Επιστολή στέλνεις και ηλεκτρονικά, αγορά από το temu όμως όχι.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nefos78 είπε

Να σας πω ένα προσωπικό? Για να μην τα θάβουμε όλα? Ξέρετε πως έβγαλα τα δικαιωματικά μου χρήματα πριν καμιά δεκαριά χρόνια? Έκανα καταχώρηση δικαιωμάτων γραφιστικής δουλειάς μου μέσω ταχυδρομείου απλά αποστέλλοντας το στον εαυτό μου...με σφραγίδα ΕΛΤΑ και κόστος ελάχιστα για ένα γραμματόσημο...  

Τι εννοείς δικαιωματικά σου χρήματα; Μηπως μιλάς για κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων; 

Αυτή η μέθοδος έχει επισημανθεί από διάφορους ότι είναι η φθηνότερη και πιο πρακτική για αυτή την δουλειά. Αλλά δικηγόρος μου έχει εκφράσει αντιρρήσεις και ότι μπορεί να καταπεσει σε δικαστήριο, μόνο ο συμβολαιογράφος είναι η πιο αξιόπιστη. 

Κατά τα λοιπά. Δυστυχώς για μένα, τα επιστολικα ταχυδρομεία είναι άλλος ένας κλάδος που σιγά σιγά οδεύει να μπει στο χρονοντουλαπο της ιστορίας. Άνθρωποι θα χάσουν δουλειές, άλλοι που εξυπηρετούνται με αυτά πρέπει να προσαρμοστουν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Τι εννοείς δικαιωματικά σου χρήματα; Μηπως μιλάς για κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων; 

Αυτή η μέθοδος έχει επισημανθεί από διάφορους ότι είναι η φθηνότερη και πιο πρακτική για αυτή την δουλειά. Αλλά δικηγόρος μου έχει εκφράσει αντιρρήσεις και ότι μπορεί να καταπεσει σε δικαστήριο, μόνο ο συμβολαιογράφος είναι η πιο αξιόπιστη. 

Κατά τα λοιπά. Δυστυχώς για μένα, τα επιστολικα ταχυδρομεία είναι άλλος ένας κλάδος που σιγά σιγά οδεύει να μπει στο χρονοντουλαπο της ιστορίας. Άνθρωποι θα χάσουν δουλειές, άλλοι που εξυπηρετούνται με αυτά πρέπει να προσαρμοστουν.

Ναι για αυτό μιλάω ,για πνευματικά δικαιώματα .Η συμβουλή μου δόθηκε από δικηγόρο και όντως έπιασε ...

Δημοσ.
11 hours ago, bill999r said:

Μα βιάζονται γιατί από το 2024 απελευθερώθηκαν οι ταχυδρομικές υπηρεσίες και όπως λεει Ο Υπουργός Μεταφορών Thomas Danielsen προσπάθησε οι επιστολές θα εξακολουθούν να αποστέλλονται και να λαμβάνονται καθώς "υπάρχει ελεύθερη αγορά τόσο για επιστολές όσο και για δέματα".

Βρε κουτα απλά τα κλείνουμε για να πάρουν άλλοι τη δουλειά.

Αν δείτε τα τελευταία χρόνια τι γίνεται στη Δανία με την πρωθυπουργό που έχουν βγάλει, θα πιστέψετε ότι μια νέα Ελλάδα δημιουργείται στον βορρά.

Δηλώσεις της πρωθυπουργού στην τελευταία σύνοδο...Η Mette Frederiksen τόνισε επίσης ότι τα πυρηνικά όπλα στη Δανία δεν είναι κάτι πάνω στο οποίο εργάζονται, αλλά ότι δεν θα «πει όχι στις ιδέες των άλλων».

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Καμία φορά σκέφτομαι τη Δανία όπως την άφησα πριν 5 χρόνια και πως είναι σήμερα 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, barman_ είπε

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Καμία φορά σκέφτομαι τη Δανία όπως την άφησα πριν 5 χρόνια και πως είναι σήμερα 

Πραγματικά κρίμα τέτοιες χώρες- παράδειγμα, να κάνουν τέτοια πισωγυρισματα. Μακάρι να πάρει μπουλο η δικιά τους όπως μακαρι να πάρει μπουλο και ο δικός μας μήπως σωθεί ότι σώζεται ακόμη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...