TatTat Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Γεια σας, από σήμερα προσπαθώ να συνδέσω από το laptop μου μέσω hoptspot το κινητό μου και 1 switch , το πρόβλημα είναι ότι ενώ το κινητό και το switch βρίσκουν το δίκτυο μετά δεν συνδέονται. να πω ότι το laptop συνδέεται με το διαδίκτυο με έναν κωδικό που μας δίνει ο σπιτονοικοκύρης. Υπάρχει περίπτωση αυτός να έχει κάποια επιλογή να μην μπορούμε εμείς να κάνουμε διαμοιρασμό; να πω ότι δεν έχω όριο δεδομένων
greekfragma Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου ε και γιατί δεν ρωτάς το σπιτονοικοκύρη να σου απαντήσει αν έχει βάλει περιορισμό. από εκεί ξεκινάμε ανάλογα τι θα σου πει γράφουμε μετά εδώ πέρα πιθανές λύσεις.
TatTat Δημοσ. 7 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου θέλω απλά πρώτα να μάθω αν μπορεί αυτός που έχει το ρουτερ έχει δυνατότητα να κλείνει hotspot
infin1tyGR Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 13 minutes ago, TatTat said: θέλω απλά πρώτα να μάθω αν μπορεί αυτός που έχει το ρουτερ έχει δυνατότητα να κλείνει hotspot Προφανώς όχι. Αν κάνεις hotspot το laptop σου και δεν μπορούν να συνδεθούν συσκευές σε αυτό, δεν γίνεται να φταίει κανείς άλλος.
teot Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 5 ώρες πριν, TatTat είπε Γεια σας, από σήμερα προσπαθώ να συνδέσω από το laptop μου μέσω hoptspot το κινητό μου και 1 switch , το πρόβλημα είναι ότι ενώ το κινητό και το switch βρίσκουν το δίκτυο μετά δεν συνδέονται. να πω ότι το laptop συνδέεται με το διαδίκτυο με έναν κωδικό που μας δίνει ο σπιτονοικοκύρης. Υπάρχει περίπτωση αυτός να έχει κάποια επιλογή να μην μπορούμε εμείς να κάνουμε διαμοιρασμό; να πω ότι δεν έχω όριο δεδομένων "Βασική προϋπόθεση ο υπολογιστής σας να διαθέτει δύο προσαρμογείς δικτύου: έναν προσαρμογέα δικτύου με πρόσβαση στο διαδίκτυο (αυτό μπορεί να είναι μια ενσύρματη σύνδεση Ethernet ή μια σύνδεση κινητής τηλεφωνίας 3G/4G/5G, ή ακόμα και μία δεύτερη κάρτα Wi-Fi συνδεδεμένη σε ένα άλλο δίκτυο με πρόσβαση στο Internet) και έναν ξεχωριστό προσαρμογέα ασύρματου δικτύου WiFi."
alxandros_gr Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 14 hours ago, TatTat said: Γεια σας, από σήμερα προσπαθώ να συνδέσω από το laptop μου μέσω hoptspot το κινητό μου και 1 switch , το πρόβλημα είναι ότι ενώ το κινητό και το switch βρίσκουν το δίκτυο μετά δεν συνδέονται. να πω ότι το laptop συνδέεται με το διαδίκτυο με έναν κωδικό που μας δίνει ο σπιτονοικοκύρης. Υπάρχει περίπτωση αυτός να έχει κάποια επιλογή να μην μπορούμε εμείς να κάνουμε διαμοιρασμό; να πω ότι δεν έχω όριο δεδομένων Τον κωδικό που λες υποθέτω τον γνωρίζεις. Γιατί δεν συνδέεις το κινητό απευθείας;
TatTat Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 16 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Προφανώς όχι. Αν κάνεις hotspot το laptop σου και δεν μπορούν να συνδεθούν συσκευές σε αυτό, δεν γίνεται να φταίει κανείς άλλος. το λέω αυτό επειδή μήπως αυτός έχει κάποια ρύθμιση επιπλέον που μπλοκάρει το σήμα μετά του laptop δεν ξέρω γιατί ξαφνικά άρχισε να το κάνει 3 ώρες πριν, alxandros_gr είπε Τον κωδικό που λες υποθέτω τον γνωρίζεις. Γιατί δεν συνδέεις το κινητό απευθείας; επειδή είναι για 2 συσκευές για αυτό κάνω hotspot και δεν μπορώ να βάλω το switch με κωδικό , με πάει στην ουσία σε δικιά σου σελίδα 12 ώρες πριν, teot είπε "Βασική προϋπόθεση ο υπολογιστής σας να διαθέτει δύο προσαρμογείς δικτύου: έναν προσαρμογέα δικτύου με πρόσβαση στο διαδίκτυο (αυτό μπορεί να είναι μια ενσύρματη σύνδεση Ethernet ή μια σύνδεση κινητής τηλεφωνίας 3G/4G/5G, ή ακόμα και μία δεύτερη κάρτα Wi-Fi συνδεδεμένη σε ένα άλλο δίκτυο με πρόσβαση στο Internet) και έναν ξεχωριστό προσαρμογέα ασύρματου δικτύου WiFi." το κάνω 6 μήνες και από εχθές έχω αυτό το πρόβλημα , κάτι πρέπει να φταίει από το laptop, κάτι ακόμα το κινητό και το switch βρίσκουν το ιντερνετ αλλά δεν παίρνουν δεδομένα
Billator Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 3 ώρες πριν, TatTat είπε το λέω αυτό επειδή μήπως αυτός έχει κάποια ρύθμιση επιπλέον που μπλοκάρει το σήμα μετά του laptop δεν ξέρω γιατί ξαφνικά άρχισε να το κάνει επειδή είναι για 2 συσκευές για αυτό κάνω hotspot και δεν μπορώ να βάλω το switch με κωδικό , με πάει στην ουσία σε δικιά σου σελίδα Απλά κάνεις hotspot από το κινητό σου στις υπόλοιπες συσκευές. Επίσης από το κινητό σου (αν είναι σχετικά καινούριο έστω 3-4 ετών) μπορείς να κάνεις share το internet και με usb, και με wifi και με Bluetooth αλλά και με ethernet (εφόσον έχεις τον αντίστοιχο αντάπτορα).
Λύση TatTat Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Λύση Δημοσ. 8 Μαρτίου Το πρόβλημα λύθηκε μετά από 5 ώρες συζήτηση με το chatgpt, αυτό το πρόβλημα έγινε εξαιτίας μια ενημέρωσης τον windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα