yolobot Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 μμ (επεξεργασμένο) Από το pc είμαι συνδεμένος μέσω ethernet άλλαξα ρούτερ κιόλας πήρα καινουργιο μου δείχνει συνδεμένο αλλά δεν μπορώ να μπω σε καμία σελίδα τι μπορεί να φταίει; Επεξ/σία Σάββατο στις 08:18 μμ από yolobot
Aggelos_INSM Δημοσ. Σάββατο στις 02:28 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:28 πμ 6 ώρες πριν, yolobot είπε Από το pc είμαι συνδεμένος μέσω ethernet άλλαξα ρούτερ κιόλας πήρα καινουργιο μου δείχνει συνδεμένο αλλά δεν μπορώ να μπω σε κάποια σελίδα τι μπορεί να φταίει; Τι γραμμη εχεις? dsl ή ftth? Τα λαμπακια στο ρουτερ τι δείχνουν ?
NikosKallithea Δημοσ. Σάββατο στις 03:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:56 μμ 13 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Τι γραμμη εχεις? dsl ή ftth? Τα λαμπακια στο ρουτερ τι δείχνουν ? Για μια σελιδα μιλαει, τι λαμπακια του λες
mphxths Δημοσ. Σάββατο στις 04:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:24 μμ 27 minutes ago, NikosKallithea said: Για μια σελιδα μιλαει, τι λαμπακια του λες Καλα δεν αποκλειεται το "καποια" σελιδα , να ηταν "καμμια" σελιδα και να επεσε κανα autocorrect
yolobot Δημοσ. Σάββατο στις 08:17 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:17 μμ 18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Σε ποια σελιδα; Σε καμία γενικά δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ
konsvlac1 Δημοσ. Σάββατο στις 08:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:45 μμ (επεξεργασμένο) Hello Θα πρότεινα να δεις αν όλες οι λυχνίες είναι αναμμένες στο router. Αν δε ανάβει του internet συνήθως είναι προβληματική η συνδεσμολογία ή δεν έχει ρυθμιστεί η σύνδεση. Αν όλες είναι οκ, δοκίμασε αν μπορείς να μπεις στο WiFi. Αν δε συνδέεσαι μέσω ethernet, ίσως οφείλεται σε τυχόν invalid static ip (άλλο δίκτυο), σε προβληματικό καλώδιο ethernet , μπορεί οτιδήποτε.. Σε αυτό το σημείο δοκίμασε να εκτελέσεις μέσω cmd : ipconfig και να δεις αν επιστρέφει ip. Επίσης, αν μπορείς, κοινοποίησε περισσότερες πληροφορίες, για το router , όπως μάρκα , μοντέλο . Επεξ/σία Σάββατο στις 08:54 μμ από konsvlac1
Aggelos_INSM Δημοσ. Σάββατο στις 10:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:17 μμ 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για μια σελιδα μιλαει, τι λαμπακια του λες Που το διαβαζεις αυτο ρε φιλε ? Τυφλος ειμαι? Λεει δε φορτωνει καμια σελιδα
infin1tyGR Δημοσ. Σάββατο στις 10:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:28 μμ (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Aggelos_INSM said: Που το διαβαζεις αυτο ρε φιλε ? Τυφλος ειμαι? Λεει δε φορτωνει καμια σελιδα Το έκανε edit. Έγραφε όντως «κάποια». Φαίνεται και στο πρώτο σου post που το είχες κάνει quote. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:29 μμ από infin1tyGR
Aggelos_INSM Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ 5 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Το έκανε edit. Έγραφε όντως «κάποια». Φαίνεται και στο πρώτο σου post που το είχες κάνει quote. Α οντως ? Δε το προσεξα ποτέ , υπεθεσα μαλλον απευθείας οτι εννοουσε καμία
NikosKallithea Δημοσ. Κυριακή στις 01:36 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:36 πμ Στις 7/3/2025 στις 7:56 ΜΜ, yolobot είπε Από το pc είμαι συνδεμένος μέσω ethernet άλλαξα ρούτερ κιόλας πήρα καινουργιο μου δείχνει συνδεμένο αλλά δεν μπορώ να μπω σε καμία σελίδα τι μπορεί να φταίει; 5 ώρες πριν, yolobot είπε Σε καμία γενικά δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα