nchatz Δημοσ. Παρασκευή στις 12:14 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:14 πμ Η Sony λανσάρει υπηρεσία ενοικίασης PS5 στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιτρέποντας στους καταναλωτές να νοικιάζουν κονσόλες PS5, PS VR2 και PlayStation Portal με μηνιαίες συνδρομές που ξεκινούν από £6.50. Η νέα υπηρεσία, που έκανε το ντεμπούτο της στην Ιαπωνία όπου γνώρισε τεράστια επιτυχία, είναι πλέον διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας PS Direct UK. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αντίστοιχη υπηρεσία ενοικίασης της GEO στην Ιαπωνία είναι πλήρως κρατημένη σε όλα τα 400 καταστήματά της σε εθνικό επίπεδο. Οι τιμές για την ενοικίαση στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν από £11 μηνιαίως για την ψηφιακή έκδοση του PS5, ενώ το PS5 με μονάδα δίσκου κοστίζει £12 τον μήνα. Οι ενδιαφερόμενοι για το PS5 Pro θα πρέπει να διαθέσουν £19 μηνιαίως. Το PS VR2 διατίθεται προς ενοικίαση στα £18.50 τον μήνα, ή £20 μηνιαίως εάν θέλετε πρόσβαση και στο παιχνίδι Horizon: Call of the Mountain. Τέλος, το PlayStation Portal διατίθεται στα £6.50 τον μήνα. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν συμβόλαια διάρκειας 12, 24 ή 36 μηνών, ενώ υπάρχει και η επιλογή της μηνιαίας ανανέωσης. Η υπηρεσία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων PlayStation, συμπεριλαμβανομένων των: - PlayStation 5 Pro Console - PlayStation 5 Digital Edition Console (μοντέλο slim) - PlayStation 5 Console (μοντέλο slim) - PlayStation 5 Digital Edition Console - Πακέτο με δύο χειριστήρια DualSense (μοντέλο slim) - PlayStation 5 Console - Πακέτο με δύο χειριστήρια DualSense (μοντέλο slim) - PlayStation Portal Remote Player - PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle - PlayStation VR2 - DualSense Edge Wireless Controller Όπως αναφέρεται στην ενότητα συχνών ερωτήσεων της ιστοσελίδας, όλες οι συμφωνίες ενοικίασης γίνονται αποκλειστικά με την εταιρεία Raylo. "Όλες οι συναλλαγές, επικοινωνίες και υπηρεσίες υποστήριξης σχετικά με την ενοικίαση της συσκευής σας θα παρέχονται απευθείας από την Raylo", αναφέρει η σελίδα. "Εάν έχετε εγγραφεί σε ενοικίαση μέσω του PlayStation και αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συσκευή ή την ενοικίασή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα με την Raylo για υποστήριξη." Η Sony διαβεβαιώνει επίσης τους πελάτες ότι η Raylo προσφέρει μια δίκαιη πολιτική φθοράς για τον ενοικιαζόμενο εξοπλισμό. "Μην ανησυχείτε, η Raylo προσφέρει μια δίκαιη πολιτική φθοράς," αναφέρει η Sony. "Είναι εντάξει να επιστρέψετε τη συσκευή σας με εμφανή σημάδια χρήσης όπως μερικές βαθιές γρατζουνιές, μικρά βαθουλώματα, αποχρωματισμό ή αλλαγές στο χρώμα." Η επέκταση αυτής της υπηρεσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο ακολουθεί την επιτυχία της στην ιαπωνική αγορά, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση για τους καταναλωτές που δεν επιθυμούν να αγοράσουν τον εξοπλισμό PlayStation εξ ολοκλήρου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Just_travel_everywhere Δημοσ. Παρασκευή στις 05:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:24 μμ Άργησε λίγο στην Γερμανία τα νοικιάζουν όλα εδώ και χρόνια
Nokia3210 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:29 μμ μέχρι και το 2015 νοικιαζε ένα video club εδώ στην γειτονιά μου... 2 3
kundi Δημοσ. Παρασκευή στις 06:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:12 μμ (επεξεργασμένο) μακάρι να έρθει και εδώ συμφέρει 100% και τσάμπα 46 λεπτά πριν, Nokia3210 είπε μέχρι και το 2015 νοικιαζε ένα video club εδώ στην γειτονιά μου... ναι με χρέωση εβδομάδας , τι άλλο θα ακούσουμε ,, και 50euro εδινες μπροστα σαν εγγη ,, Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:16 μμ από kundi 1
Ntinaras Δημοσ. Παρασκευή στις 07:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:01 μμ NZXT has entered the chat. 1 2
forgotten Δημοσ. Παρασκευή στις 08:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:21 μμ Εμπρος στο δρομο του να μην μας ανηκει τπτ αλλα να το χρυσοπληρωνουμε . Δεν φταινε αυτοι, βρισκουν και κανουν 1 3
svartevarg Δημοσ. Παρασκευή στις 09:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:05 μμ Το ίδιο θα γίνει κάποια στιγμή και με τα smartphone υπερναυαρχιδες κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον... Θέλω να πιστεύω...
Diavolos666 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:56 μμ (επεξεργασμένο) Δεν είναι κακό για κάποιον που θέλει να το δοκιμάσει. Ειδικά τα VR που είναι ακριβά το να μπορείς να το πάρεις σπίτι σου για 1 μήνα και να τα δοκιμάσεις είναι ότι καλύτερο. Κάποιοι θα εθιστούν και θα πάνε να αγοράσουν τελικά το ps5. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:06 μμ από Diavolos666 2
bill987 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:49 μμ 52 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Δεν είναι κακό για κάποιον που θέλει να το δοκιμάσει. Ειδικά τα VR που είναι ακριβά το να μπορείς να το πάρεις σπίτι σου για 1 μήνα και να τα δοκιμάσεις είναι ότι καλύτερο. Κάποιοι θα εθιστούν και θα πάνε να αγοράσουν τελικά το ps5. Αυτό ακριβώς είναι το καλό, δοκιμάζεις και αν σου αρέσει αγοράζεις! 1
kgkaudi Δημοσ. Σάββατο στις 12:45 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:45 πμ Έτσι. Δεν θα σας ανοίκει τίποτα, θα μένετε σε χαρτοκουτα και θα τρώτε σκουλίκια. Μια πάρα πολύ όμορφη δυστοπία. Γιατί να ρίξουν τις τιμές στα 300 και τα 400 ευρώ όπως κάποτε δεν παίζει 3 1
Tatofski64 Δημοσ. Σάββατο στις 02:27 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:27 πμ 5 ώρες πριν, svartevarg είπε Το ίδιο θα γίνει κάποια στιγμή και με τα smartphone υπερναυαρχιδες κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον... Θέλω να πιστεύω... Γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, σε όλες τις χώρες, δάνειο λέγεται. 2 2 1
BertaJourdan Δημοσ. Σάββατο στις 09:16 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:16 πμ Την περασμενη εβδομαδα νοικιασε μια συναδερφος ενα apple watch. Αυτο (η ενοικιαση συσκευων) υπαρχει εδω και χρονια στην Γερμανια.
polaki Δημοσ. Σάββατο στις 09:54 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:54 πμ Μια χαρά κίνηση είναι, απορώ για τη γκρίνια. Οπως όλες οι μορφές leasing έτσι και αυτό σε κάποιους θα ταιριάξει σε κάποιους άλλους όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πρέπει να αγοράσω ένα νυφικό ενώ θα φορεθεί μια φορά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αγοράσω μια ταινία ενώ θα τη δω μια φορά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αγοράσω ένα σπίτι ενω θα μπορώ να νοικιάζω σε όποια περιοχή θέλω. Η έννοια της αγοράς είναι 17 φορές πιο δεσμευτική, αλλά το έχουμε συνηθίσει και δεν το καταλαβαίνουμε. Ειμαι από αυτούς που θα ήθελα να νοικιάζω μέχρι και το κινητό αν μπορούσα. Οποιος θέλει αγορά, ας την κάνει. Αφήστε μας εμάς να νοικιάζουμε, δικά σας λεφτά τρώμε; 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. Σάββατο στις 12:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:20 μμ (επεξεργασμένο) Tουλαχιστο στο Uk οι τιμές φαίνονται λογικές . Γιατί στο usa θα πρέπει να είσαι τελείως μακακας για να μπλέξεις με τέτοιες "υπηρεσίες" καταλήγεις να στα παίρνουν χοντρά με διάφορα "plans" Επεξ/σία Σάββατο στις 12:22 μμ από Mhlogiatros
Chocobo Δημοσ. Σάββατο στις 03:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:46 μμ 5 ώρες πριν, polaki είπε Μια χαρά κίνηση είναι, απορώ για τη γκρίνια. Οπως όλες οι μορφές leasing έτσι και αυτό σε κάποιους θα ταιριάξει σε κάποιους άλλους όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πρέπει να αγοράσω ένα νυφικό ενώ θα φορεθεί μια φορά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αγοράσω μια ταινία ενώ θα τη δω μια φορά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αγοράσω ένα σπίτι ενω θα μπορώ να νοικιάζω σε όποια περιοχή θέλω. Η έννοια της αγοράς είναι 17 φορές πιο δεσμευτική, αλλά το έχουμε συνηθίσει και δεν το καταλαβαίνουμε. Ειμαι από αυτούς που θα ήθελα να νοικιάζω μέχρι και το κινητό αν μπορούσα. Οποιος θέλει αγορά, ας την κάνει. Αφήστε μας εμάς να νοικιάζουμε, δικά σας λεφτά τρώμε; Υπάρχει ένα παράδοξο όπου όσα περισσότερα χρήματα έχεις ή βγάζεις τόσο περισσότερο συμφέρει να νοικιάζεις απο το να αγοράζεις.Για παράδειγμα γιατί να αγοράσεις μια έπαυλη ή ένα γιότ εκατομμυρίων όταν μπορείς την περίοδο που το θες να το νοικιάσεις αντί να το αγοράσεις και να τρώει σκόνη και ταυτόχρονα να χάνει αξία + να πληρώνεις φόρους..... Όταν όμως τα οικονομικά σου δεν είναι καλά τότε η αγορά στο 99% τον περιπτώσεων είναι καλύτερη επιλογή.Για παράδειγμα κάποιος που θα αγοράσει την κονσόλα και σε 3-4-5 χρόνια θα την πουλήσει ώστε να εξοικονομήσει χρήματα απο την αγορά επόμενης ή γενικά να βγάλει κάποια χρήματα. Όσο για το αν κάποιος τρώει δικά μας/τους λεφτά είναι προς συζήτηση και αυτό. Μπορεί άμεσα όχι να μην τρώς/τρώμε τα χρήματα άλλων ΑΛΛΑ αν αλλάζουμε την τάση στην αγορά και αναγκάζουμε σιγά σιγά και τον φτωχό να ενοικιάζει τότε έμμεσα ναι , τρώμε τα δικά του χρήματα. Τώρα βέβαια όλα αυτά σηκώνουν πολύ κουβέντα.....Εγώ έχω δεν έχω , θέλω να μου ανήκουν όλα και να μην έχω ούτε ένα λογαριασμό να με περιμένει στο τέλος του μήνα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα