user790 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:06 μμ Θέλω να μου πει κάποιος που έχει ανοίξει έναν μικρό χώρο για να προπονεί κόσμο πόσο είναι το κόστος και με πόσους πελάτες περίπου είσαι κερδοφόρος και πόσο καιρό σου πήρε ευχαριστώ
Backpacker Δημοσ. Παρασκευή στις 07:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:06 μμ Φιλε αυτα που λες έχουν τελείως διαφορετικους παραγοντες. Άλλο να νοικιαζει καποιος εναν μικρό χώρο στο Κιλκις και αλλο στην Κερκυρα. Αλλο στην Κηφισια και αλλο στην Κυψέλη. Τελείως διαφορετικά κόστη...τελείως διαφορετικο πελατολογιο. 2 1
Gatoskylo8 Δημοσ. Σάββατο στις 08:26 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:26 πμ 13 ώρες πριν, Backpacker είπε Φιλε αυτα που λες έχουν τελείως διαφορετικους παραγοντες. Άλλο να νοικιαζει καποιος εναν μικρό χώρο στο Κιλκις και αλλο στην Κερκυρα. Αλλο στην Κηφισια και αλλο στην Κυψέλη. Τελείως διαφορετικά κόστη...τελείως διαφορετικο πελατολογιο. Μου θέλουν και επιχειρήσεις κιόλας, για αυτό οι περισσότεροι από δαύτους δεν βγάζουν 3 χρόνια. 1
vagos789 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:10 μμ Στις 3/7/2025 στις 4:06 PM, user790 είπε Θέλω να μου πει κάποιος που έχει ανοίξει έναν μικρό χώρο για να προπονεί κόσμο πόσο είναι το κόστος και με πόσους πελάτες περίπου είσαι κερδοφόρος και πόσο καιρό σου πήρε ευχαριστώ Τα περισσοτερα γυμναστηρια ασκουν το ευγενες σπορ του "ξεπλυματος" Αν ανοιξεις ενα μικρο τυπου cross-fit με προσωπικη εργασια ισως εχεις πιθανοτητες να βγαλεις μεροκαματο
vamvakoolas Δημοσ. Δευτέρα στις 04:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:22 μμ (επεξεργασμένο) η νεα ταση -δυστηχως για ανδρες- ειναι πιλατες γιογκα. Απλως τελευταια ειδικα για πιλατες εχουν βγει και οργανα (απο 3000 ευρ). Και στα 2 αυτα οι πελατες καλοπληρωνουν. Στα θετικα ειναι οτι δε θες τεραστιους χωρους ουτε θα εχεις ποτε φασαριες με πολυκατοικια/κτηριο για θορυβο. Αν τωρα σκεφτεσαι τυπου σιδεραδικου...2 γνωστοι μου το επιχειρησαν και μαντεψε; τα εκλεισαν. Για κρος φιτ θες χωρο ισως μεγαλυτερο απο σιδεραδικο με καποιες προυποθεσεις (π.χ εσωτ υψος) αλλα ο εξοπλισμος ειναι φθηνοτερος. Η μονη περιπτωση που δουλεψε και ξερω ειναι σε περιοχη που δεν εχει κατι παρομοιο σε ακτινα 10 χλμ ολα τα αλλα ειτε εκλεισαν ειτε το γυρισαν σε μαχητικα σπορ/σιδεραδικα Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:24 μμ από vamvakoolas
JakeKaufman Δημοσ. χθες στις 05:08 μμ Δημοσ. χθες στις 05:08 μμ On 07/03/2025 at 16:06, user790 said: Θέλω να μου πει κάποιος που έχει ανοίξει έναν μικρό χώρο για να προπονεί κόσμο πόσο είναι το κόστος και με πόσους πελάτες περίπου είσαι κερδοφόρος και πόσο καιρό σου πήρε ευχαριστώ αν θέλεις έχω ετοιμάσει ένα business plan generator που μπορει να σου βγαλει αυτα τα νουμερα που ζητας. χρειαζεται σαν input Καποια βασικα στοιχεια (ποσο θα χρεωνεις την ωρα, τον μεσο ορο των ενοικιων της περιοχης κλπ) και βγαζει αυτα τα αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα