xsterg Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 4 ώρες πριν, lary7 είπε Η μούχλα στα μπάνια είναι φυσιολογική λόγω υγρασίας και θερμομόνωσης. οχι, η μουχλα δεν ειναι φυσιολογικη στα μπανια.
gogkroj Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου λες και μπαζει το σπίτι νερο απο διαφορες μερεις.Ταβανι φουσκωμενο μπανιο με μουχλα.Μην ξεχνας οτι δεν πας σε ενοίκιο αλλα σε αγορα! 1
nikoskdx Δημοσ. 9 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, gogkroj είπε λες και μπαζει το σπίτι νερο απο διαφορες μερεις.Ταβανι φουσκωμενο μπανιο με μουχλα.Μην ξεχνας οτι δεν πας σε ενοίκιο αλλα σε αγορα! Αρχιζω και αλλαζω γνωμη και γερνω στο να μην προχωρησω (αναμενω βεβαια ακομη χαρτια και προσβαση στην ταρατσα), οχι γιατι θα βρω κατι πολυ καλυτερο (αμα κατσει εκατσε) αλλα γιατι το κοστος παρολο που ειναι με το Σπιτι Μου 2 ειναι αρκετα αυξημενο και δεν ξερω αν αξιζει. Ψαχνω πληροφοριες και για κατασκευη Προκατ για να εχω ολες τις εναλλαλκτικες. Ευχαριστω!
gogkroj Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου προκατ = σπιτια με τρυπες. ακομα χειροτερα μη πεταξεις τα λεφτα σου εκει
nikoskdx Δημοσ. 9 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 5 ώρες πριν, gogkroj είπε προκατ = σπιτια με τρυπες. ακομα χειροτερα μη πεταξεις τα λεφτα σου εκει Έχω δει ότι έχει εξελιχθεί το θέμα Προκάτ με μεταλλικό σκελετό και τσιμεντότοιχους σε σχέση με πιο παλιές κατασκευές. Παρολαυτα δεν γνωρίζω θα το ψάξω καλά! Έχεις κάποια εμπειρία;
kage Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ο ιδιοκητες απλα δεν ειχαν λεφτα να ριξουν ωστε να φτιαξει το πανω μερος ολων που ειναι η πηγη των θεματων του... κακο σχεδιο εργατικων (?)κατοικιων γιατι στις φωτος βλεπω και τα διπλανα ειναι ιδια.. τα στεγαστρα/περγκολες/σκεπη μπαλκονιων/παραθυρων δεν εχουν μαρμαρο απο πανω αλλα ειναι σαν γουρνα κ μαρμαρο μπηκε μονο στην περιμετρο σαν πρεβαζι.το νερο π μαζευει μεσα μαλλον πηγαινει οντως σε υδροροη..αλλα αν μπουκωσει η υδροροη ή δεν εχει σωστη κλιση θα λιμναζει τα νερα και θα ποτιζει εκει γυρω κ μεσα μεχρι να εξατμιστει. Καμια θερμομονωση υγρομονωση ταρατσων δεν κραταει δεκαετια-ες.ουτε ασφαλτοπανα ουτε ελαστομερες επαλειφωμενες μπογιες ουτε πανελ -Εξηλασμένη Πολυστερίνη, ουτε συνδιασμος ολων π.χ. Ανεστραμένη μονωση .πλεον σε αυτες που χτιζουν με κανα δωμα βαζουν μονωση /πλακακι/περγκολες..η λυση ειναι οσο γινεται λιγοτερη εκθεση σε βροχες..αρα σκεπη απο ακρη σε ακρη! κουκουλωσε το παραθυρο κ το σημειο σιγουρα για κακο λόγο αν το εντυσε ολο το σημειο κ με ψευτικη πετρα εδεσε το γλυκο Την εποχη εκεινη τα αλουμινια χλωμο να ειναι θερμοδιακοπτομενα Ασε εμας π τα βγαζουμε λαθος απο φωτος 😛 ο μηχανικος τι ειπε?ποσα χιλιαρικα /δεκαχιλιαρα θελει γ να τα στρωσει αυτα? Υπαρχουν 1 2 ποστ για προκατ που περιγραφε την διαδικασια μεχρι την παραδοση..αλλα εκει δεν εισαι με 50% ατοκο δανειο π εχει το "σπιτι μου" κ απαιτει εξτρα κοστος του οικοπεδου Επεξ/σία 10 Μαρτίου από kage 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν διαβασα τις απαντησεις αλλα απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω τα εξης. Τσεκαρε τι εχει γινει με μονωση στην ταρατσα. Σε μας ηθελε ενα Χ ποσο για να γινει (γυρω στα 1500€ νομιζω) αλλα δεν συμφωνουσαν ολοι και δεν εγινε ποτε. Το σπιτι ειχε φουλ υγρασια, και εμπαινε νερο στο υπνοδωματιο(δακρυ). Επισης μιλα με τον απο κατω. Θα ξαφνιαστεις ποσες φορες εχει προβλημα ο προτελευταιος και οχι ο τελευταιος οροφος. Στην δικια μας πειρπτωση, ενω στο τεταρτο εμπαινε ελαχιστο νερο απο την ταρατσα, στον τριτο πλυμυριζε ο τοπος. Γενικα ψαξε, ρωτα τους διπλα, ρωτα τους απο κατω, γιατι αν μπλεξεις με υγρασιες(η παλιουγρασιες που ελεγε και ο Τολης 😂 ) δυσκολα καθαριζεις. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από LabrakisG1992 1
WuYingRen Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στην Ιαπωνία, κάθε κατασκευαστής στο τέλος της κατασκευής πρέπει να δίνει 30ετες πλάνο με το χρονοδιάγραμμα όλων των συντηρήσεων που πρέπει να γίνουν στη κατασκευή. Για τη μόνωση ταράτσας νομίζω λένε κάθε 5 χρόνια νέα μόνωση. Ανελκυστήρα κάθε 15 χρόνια πλήρη αλλαγή. Υδραυλικό καθαρισμό στις σωληνώσεις σε κάθε διαμέρισμα, κάθε χρόνο. Επεξ/σία 11 Μαρτίου από WuYingRen 1
stylish Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Οι σωλήνες που κατεβάζουν νερά απο ταράτσα γιατί είναι μέσα στον σοβά (χωνευτές)?
djuan1988 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου On 09/03/2025 at 13:13, nikoskdx said: Αρχιζω και αλλαζω γνωμη και γερνω στο να μην προχωρησω (αναμενω βεβαια ακομη χαρτια και προσβαση στην ταρατσα), οχι γιατι θα βρω κατι πολυ καλυτερο (αμα κατσει εκατσε) αλλα γιατι το κοστος παρολο που ειναι με το Σπιτι Μου 2 ειναι αρκετα αυξημενο και δεν ξερω αν αξιζει. Ψαχνω πληροφοριες και για κατασκευη Προκατ για να εχω ολες τις εναλλαλκτικες. Ευχαριστω! Επειδή κατάλαβα ποιο είναι το σπίτι, στην αγγελία γράφει για Α ενεργειακή κατηγορία. Ούτε μια στο εκατομμύριο, αλλά λογικά θα το έχεις καταλάβει και μόνος σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα