alexx Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Καλησπέρα, την γνωρίζεται αυτή τη σελίδα, είναι νόμιμη ? Έκανα πριν κανά χρόνο μια αίτηση στο "εξοικονομώ-επιχειρώ και μου στείλαν μαιλ ( 2φορές μάλιστα 5 & 6.03) ότι εγκρίθηκε. Τωρα απ ότι βλέπω μάλλον την έφαγα την scaμια!!! τα μείλ έχουν διαφορετικές αποφάσεις ένταξης!!!
Λύση micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου Λύση Δημοσ. 7 Μαρτίου Legit φαίνεται το site πάντως. Είναι https και το SSL είναι valid. 1
alexx Δημοσ. 7 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε .gov.gr είναι το domain, πώς να είναι scam; Ξέρω εγώ, με τόσες απάτες που γίνονται? Αυτό είναι απο τον αποστολέα. Σας φαίνονται εντάξει? από: GoBeyond Payments <[email protected]> προς: ημερομηνία: 6 Μαρ 2025, 4:03 μ.μ. θέμα: Ένταξη στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Επιχειρώ» της Δράσης με ID 00 εστάλη από: em1271.gobeyondpayments.gov.gr υπεγράφη από: gobeyondpayments.gov.gr ασφάλεια: Απλή κρυπτογράφηση (TLS) Μάθετε περισσότερα
kakofonixx Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 18 ώρες πριν, infin1tyGR είπε .gov.gr είναι το domain, πώς να είναι scam; δε μου φαίνεται απίθανο το κράτος που ζούμε να είναι scam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα