Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάποιος εμπειρία χρήσης σύνδεσης internet μέσω κάρτας sim της nova?

Επισημαίνω για χρήση στην επαρχία, στη Λαμία.

Υποστηρίζουν ότι παρέχουν εγγυημένα 50mbps ελάχιστη, χωρίς όριο δεδομένων.

Δημοσ.

Και εγω ΝΟVA 50αρι 4g είχα μεχρι προσφατα (περιοχη εξω από Θεσσαλονικη).

Υπάρχει όριο, μετά από αυτό πέφτει η ταχύτητα στα 1-3 (εδω γελαμε).

Επειδή όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση στην περιοχή πήγα σε 5g που πάλι έχει όριο απλά μεγαλύτερο και αν το περάσεις πέφτεις στα 15 (εμένα με καλύπτει ακόμα και αυτή η ταχύτητα).

Αν θες κάποια αλλη διευκρίνηση ρωτα με

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jojom είπε

Και εγω ΝΟVA 50αρι 4g είχα μεχρι προσφατα (περιοχη εξω από Θεσσαλονικη).

Υπάρχει όριο, μετά από αυτό πέφτει η ταχύτητα στα 1-3 (εδω γελαμε).

Επειδή όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση στην περιοχή πήγα σε 5g που πάλι έχει όριο απλά μεγαλύτερο και αν το περάσεις πέφτεις στα 15 (εμένα με καλύπτει ακόμα και αυτή η ταχύτητα).

Αν θες κάποια αλλη διευκρίνηση ρωτα με

Με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει όριο και ότι τα 50 είναι εγγυημένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημέρωση μόνο η COSMOTE δεν έχει όρια χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση. WHATS UP (με 13,5€ τον μήνα) και COSMOTE NEO( με 33€ τον μήνα) είναι πλήρως UNLIMITED. Τα χρησιμοποιώ εδώ και καιρω και ανεβοκατεβαζω 6-7TB τον μήνα με 5G πάντα. Επίσης υπάρχει και η FROG(χρησιμοποιεί το δίκτυο της COSMOTE) με 144€ τον χρόνο και αυτή με πλήρη UNLIMITED. Πιστεύω να βοήθησα. Αυτά όλα είναι εγκατεστημένα σε ROUTER 5G και χρησιμοποιούνται από τον Αύγουστο του 2024 24 ώρες το 2ωρο. Όχι φυσικά και τα 3 ταυτόχρονα αλλά ανά περίσταση. Η ταχύτητα που κατεβάζω στα Χανιά είναι γύρω στα 600 και ανεβάζω με 120.

Επεξ/σία από gkat2829
Δημοσ.
19 hours ago, zevage said:

Με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει όριο και ότι τα 50 είναι εγγυημένα.

αλλο οριο ταχυτητας αλλο οριο δεδομενων.διευκρινισε το

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, poulinos είπε

αλλο οριο ταχυτητας αλλο οριο δεδομενων.διευκρινισε το

Με διαβεβαίωσαν ότι έχει κάτω όριο ταχύτητας 50mbps και απεριόριστο όγκο δεδομένων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημέρωση σου η NOVA έχει κόφτη στο 4G πακέτο στα 200GB και στο 5G πακέτο στα 2TB. Ο αδελφός μου δουλεύει στην NOVA. Αφού φτάσεις τα 200GB ανεβοκατέβασμα ή τα 2TB ή ταχύτητα σου πέφτει στα 10. Προσοχή μεγάλη να διαβάσεις του όρους ορθής χρήσης πριν υπογράψεις οτιδήποτε διότι θα κλαις μετά. Ενημερώσου πλήρως από τα σχόλια αυτών που κλαίνε: 

Επεξ/σία από gkat2829
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς το πρόγραμμα εννούσα και εγώ και το 5g ειναι αυτό που έχω αυτή τη στιγμη. Στα 26ευρώ/μήνα δυστυχώς είναι η καλυτερη επιλογή εδω που μένω

Υ.Γ. παρέχει και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει

Δημοσ.
Στις 8/3/2025 στις 6:51 ΜΜ, jojom είπε

Αυτό ακριβώς το πρόγραμμα εννούσα και εγώ και το 5g ειναι αυτό που έχω αυτή τη στιγμη. Στα 26ευρώ/μήνα δυστυχώς είναι η καλυτερη επιλογή εδω που μένω

Υ.Γ. παρέχει και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει

Τελικά έχει όριο όγκου δεδομένων?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο έγραψε και ο gkat2829 αναλυτικά.

• έχει κόφτη στο 4G πακέτο στα 200GB και στο 5G πακέτο στα 2TB.
  • Αφού φτάσεις τα 200GB ανεβοκατέβασμα ή τα 2TB ή ταχύτητα σου πέφτει στα 1-3 και 10-15 αντίστοιχα.
Επεξ/σία από jojom
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jojom είπε

• Αφού φτάσεις τα 200GB ανεβοκατέβασμα ή τα 2TB ή ταχύτητα σου πέφτει στα 1-3 και 10-15 αντίστοιχα.

Συνεπώς η εκπρόσωπος της Nova, που με πήρε τηλέφωνο και με διαβεβαίωσε, με εξαπατά ή δεν ξέρει.

Δημοσ.
On 08/03/2025 at 16:28, zevage said:

Με διαβεβαίωσαν ότι έχει κάτω όριο ταχύτητας 50mbps και απεριόριστο όγκο δεδομένων.

και εγω ηξερα οτι παιζει κοφτης μετα απο καποιο σημειο.δες γενικα τι θα υπογραψεις και διαβασε το συμβολαιο.εκτος αν ο ογκος ειναι τοσο μεγαλος που δεν σε επηρεάζει ή αν δεν σε νοιαζει αν θα μειωθεί η ταχύτητα.

On 08/03/2025 at 18:51, jojom said:

αν δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο τοτε ειναι μονοδρομος οποτε το αγοραζεις με τα συν και τα μειον που εχει

εκτος αν παρεις sim με πραγματικα απεριοριστα και την βαλεις εσυ σε router της επιλογης σου

1 hour ago, zevage said:

Συνεπώς η εκπρόσωπος της Nova, που με πήρε τηλέφωνο και με διαβεβαίωσε, με εξαπατά ή δεν ξέρει.

πολλες φορες εχουμε δει ολοι μας αλλα να λενε και αλλα να ισχυουν στην πραξη.τωρα αν ο αλλος δεν ξερει ή το κανει επιτηδες απλα για να παρει τον πελατη αυτο το αφηνω να το σκεφτει ο καθενας μονος του..

Δημοσ.
12 hours ago, jojom said:

το πετσοκοβουν αρκετα μετά τα όρια ειδικά στο 4g/και τα 200gb για 4g δεν ειναι πολλα.

17 hours ago, zevage said:

Τελικά έχει όριο όγκου δεδομένων?

οπως φαινεται μαλλον ναι.σιγουρα θα το λεει καπου και στο site της Nova εστω και με ψιλα γραμματα όπως και σιγουρα θα το γραφει και στο συμβολαιο ωστε να ειναι καλυμμενοι.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

το πετσοκοβουν αρκετα μετά τα όρια ειδικά στο 4g/και τα 200gb για 4g δεν ειναι πολλα.

οπως φαινεται μαλλον ναι.σιγουρα θα το λεει καπου και στο site της Nova εστω και με ψιλα γραμματα όπως και σιγουρα θα το γραφει και στο συμβολαιο ωστε να ειναι καλυμμενοι.

Περιμένω να με ξαναπάρουν τηλέφωνο. Όταν έχω νέα θα ενημερώσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...