Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Τα τελευταία 8-9 χρόνια είμαι στη Nova , έχω πακέτο σταθερό+internet (30mpbs). Τα πρώτα χρόνια είχα τηλεφωνική επικοινωνία κάθε χρόνο πριν λήξη το πακέτο για να συμφωνήσουμε σε μονοετή ανανέωση. Το 2023 δεν με κάλεσαν παρόλα αυτά το πακέτο παρέμεινε το ίδιο (τιμή και παροχές). Δεν το είχα προσέξει αλλά στη σελίδα της Nova βλέπω ότι με έχουν δεσμεύσει για 2 έτη αλλά ποτέ δεν συνέναισα (ούτε τηλεφωνικά ούτε γραπτά). Έχει συμβεί και σε άλλους να γίνεται ανανέωση χωρίς το οκ του συνδρομητή? Θέλω να αλλάξω πάροχο, έχω καλύτερη προσφορά αλλά φοβάμαι μην μπλέξω και ζητάνε τέλη αποσύνδεσης

Επεξ/σία από Billyrouf
Δημοσ.

θα τους καλεσεις ή θα πας σε καταστημα και θα το βρεις το σωστο.
Ετσι φαινοταν και σε εμενα αλλα η ανανεωση στο συστημα τους φαινοταν σωστα, δηλαδη ειχε ημ. ληξης το 2023.
Εγω παντως εβγαλα ακρη οπως σου ειπα με το καταστημα και δεχθηκαν να παρουν ολο το χρηματικο ποσο πανω τους σε περιπτωση που εχω χρεωση που ηταν σιγουροι οτι ΔΕΝ θα πληρωνα.
Οποτε ΝΑΙ εχει συμβει και σε εμενα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ! Έκανα ένα ερώτημα και στο chat στην εξυπηρέτηση και μου έλεγαν ότι έχω κάνει ανανέωση (το είπαν χωρίς να ψάξουν). Όταν τους είπα βρείτε την επικοινωνία που έχουμε κάνει (μέρα και ώρα) , τελικά άνοιξαν αίτημα . Οπότε πιστεύω εκ παραδρομής πέρασαν στην καρτέλα 2ετη ανανέωση. Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο, δεν θέλω να πληρώνω κερατιάτικα τέλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...