whiteman7 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 μμ 11 λεπτά πριν, betkarh είπε Σημασια δεν εχει ποσο την βρηκες εσυ αλλα ποσο κανει.Αν πουμε οτι σε πιστευουμε βεβαια Για ποιο λογο να σου πω ψεμματα φίλε ? !!!!!!!
betkarh Δημοσ. Παρασκευή στις 10:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:27 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Για ποιο λογο να σου πω ψεμματα φίλε ? !!!!!!! Γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αυτη η τιμη πουθενα στην ελλαδα. Αμα εχεις ακρη πες μου να παρω και εγω μια Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:29 μμ από betkarh
whiteman7 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 μμ ισχυει, αλλά την βρηκα και από μέλος του ινσομνια και σε αγγελια αν ειχα ακρη θα επαιρνα και την 5090
cr77 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:20 μμ 9 ώρες πριν, kirileman είπε Εντάξει, λοιπόν. Θα παραμείνω για λίγο ακόμα με την 970 (δεν θα σκάσω για ένα μηδενικό). 😁 Είχα πάρει μεταχειρισμένη Rx470 λίγο προ COVID με 90€ και θα την κρατήσω μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλαντερ. 3
Apaleytos80 Δημοσ. Σάββατο στις 03:27 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:27 πμ Τι 'εγινε ρε παιδιά, πάθαμε Nvidia?😄
betkarh Δημοσ. Σάββατο στις 01:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:03 μμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Ότι και να κάνει στον πάτο θα μείνει γιατί είναι κατίνα. Καλά τα κατινίστικα αλλά άμα δεν έχεις να δείξεις και τίποτα και απλά βασίζεσαι στο "τρολαρισμα" στον αντίπαλο, δεν πας πουθενά. Ενω η πρασινη ομαδα σου με την 5070 στα 1350 εδειξε πολλα ε? Επεξ/σία Σάββατο στις 01:04 μμ από betkarh
atypicalcoder Δημοσ. Σάββατο στις 01:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:06 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, betkarh είπε Ενω η πρασινη ομαδα σου με την 5070 στα 1350 εδειξε πολλα ε? Δεν υποστηρίζω καμία ομάδα. Η πράσινη ομάδα ίσως επαναπαύτηκε και έβγαλε και ένα ελαττωματικό προιον (να ναι καλα τα κοροιδα η φαση) αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι μίλια μπροστά από την AMD. Με την σειρά της η AMD, αν και έχει κάνει πρόοδο τα τελευταία χρόνια, ήταν κατώτερη και επειδή δεν μπορεί να κοντράρει στα ίσα την NVIDIA απλά κάνει και κάποια φθηνά μαρκετινίστικα κόλπα, με τις τιμές της να πλησιάζουν την πράσινη ομάδα. Γελάνε και οι πέτρες. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι δεν έχει ανάγκη καμία 5070 σήμερα. Με μια 2070 παίζεις ότι γουστάρεις. Τώρα αν ανήκεις στο 1% που μπορεί να έχει καμιά 4Κ/8Κ μεγάλη οθόνη και θέλει να παίζει παιχνίδια με ultra settings σε αυτές τις αναλύσεις, ε πρέπει να δώσει παραπάνω. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:09 μμ από atypicalcoder 2
betkarh Δημοσ. Σάββατο στις 01:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:14 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, atypicalcoder είπε Δεν υποστηρίζω καμία ομάδα. Η πράσινη ομάδα ίσως επαναπαύτηκε και έβγαλε και ένα ελαττωματικό προιον (να ναι καλα τα κοροιδα η φαση) αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι μίλια μπροστά από την AMD. Με την σειρά της η AMD, αν και έχει κάνει πρόοδο τα τελευταία χρόνια, ήταν κατώτερη και επειδή δεν μπορεί να κοντράρει στα ίσα την NVIDIA απλά κάνει και κάποια φθηνά μαρκετινίστικα κόλπα, με τις τιμές της να πλησιάζουν την πράσινη ομάδα. Γελάνε και οι πέτρες. Σημασια εχει οτι αυτη η γενια της nvidia βγηκε μουφα.Αλλα αντι να ασχολειστε εδω μεσα με τα 1250 της 5070, βγηκατε σαν τα σαλιγκαρια στη βροχη να γραψετε με βαση αυτο το αρθρο για το οτι οι retailers θα ανεβασουν τις τιμες.Εγω αυτη τη στιγμη βλεπω στο πλαισιο την πιο ακριβη υλοποιηση της xt στα 1050 και την πιο φθηνη της ti στα 1250.Τωρα αν αυτο το θεωρεις κατινιστικο ειναι γιατι οντως εισαι φαν των πρασινων.Και δεν ειναι και ντροπη.Ολοι μας υποστηριζουμε το κατιτις παραπανω σε καποια κομματια hardware Επεξ/σία Σάββατο στις 02:14 μμ από betkarh
pseira Δημοσ. Σάββατο στις 05:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:11 μμ Στις 7/3/2025 στις 3:23 ΜΜ, JohnnieGr88 είπε 800-1000 Ε για εντρι λβλ κάρτες γραφικών...άντε γεια 👋🏻👋🏻👋🏻 Entry level ? 🤔
johnpopexi Δημοσ. Σάββατο στις 07:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:22 μμ Νομίζω για τους 30+ δεν έχει μείνει να δούμε κάτι άλλο ακόμα για να χαιρετήσουμε την gaming κοινότητα. Να τις φάνε! Ούτε κονσόλα, όυτε τίποτα. Θα το γυρίσω σε ψάρεμα το χόμπι. 2
Basil G Δημοσ. Κυριακή στις 05:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:33 μμ 22 hours ago, johnpopexi said: Νομίζω για τους 30+ δεν έχει μείνει να δούμε κάτι άλλο ακόμα για να χαιρετήσουμε την gaming κοινότητα. Να τις φάνε! Ούτε κονσόλα, όυτε τίποτα. Θα το γυρίσω σε ψάρεμα το χόμπι. Ισχύει, το έχω σκεφτεί στο παρελθόν, αλλά και τον περασμένο μήνα που έφτιαξα σύστημα. Αυτό μάλλον θα είναι το τελευταίο μου. Μπορεί να ζούμε το τέλος του gaming. Ειδικά με τα κινητά το έθαψαν. Ποιός θα παίξει σοβαρά σε κινητό; Οι κονσόλες είναι πολύ κατώτερες των περιστάσεων και τα PC πανάκριβα. Εν τώ μεταξύ οι τίτλοι πάνε από το κακό στο χειρότερο
nightrunner Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 πμ Καλημερα σε ολους, διαβαζοντας ολα τα μηνυματα αυτου του θεματος εχω να προσθεσω με την σειρα μου οτι εχω την αισθηση οτι οι τιμες των καρτων θα ανεβουν στο μελλον. (μεταχειρισμενες και καινουργιες) Αν δεν ανεβουν θα μεινουν στα ιδια , οπως ειναι εδω και περιπου 2 χρονια αν δεν κανω λαθος. -μακαρι να γινει το αντιθετο βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα