Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην αγοράζετε απλά και όμορφα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αγοράσεις μία κάρτα όταν δεν αλλάζεις και οθόνη. Οι περισσότεροι κάνουν gaming σε 1080p ή 1440p με αρκετά Hz.

Αν θέλουμε έχουμε ήδη πιάσει ταβάνι σε ότι αφορά το hardware.

Προσωπικά μπορώ να αγοράσω και 5090 αν θέλω αλλά απλά δεν θέλω και να φανταστείτε έχω την Odyssey G9 5120x1440 / 240Hz που σημαίνει ότι εκείνη θα μου έδινε διαφορά. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, μια χαρά παίζω όλα τα παιχνίδια και αν θέλω μπορώ να ρίξω την ανάλυση στην οθόνη, να την κάνω 3840x1080 ή και ακόμα να κάνω window mode και να έχω ένα 1920x1080 στο κέντρο αν πια τόσο πολύ δεν σηκώνει ένα παιχνίδι, που μέχρι τώρα δεν έχω θέματα σε αυτά που δοκιμάζω.

Όλα αυτά με μία μεταχειρισμένη Asus Tuf Gaming 3080 που πήρα από εδώ μέσα στα 350€.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 8
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Η διαφορα ειναι οτι απευθηνομαστε σε ανθρωπους που θελουν να αγορασουν καρτα. Αυτο ειναι δεδομενο στη συζητηση και στα ατομα στα οποια απευθηνετε η συμβουλή.

Τι ειναι αυτο που λες ρε αδερφε τωρα? Για να εχει αποφασισει καποιος να παρει νεα GPU δεν εννοειται οτι τα εχει μιλησει με τον εαυτο του και εχει αποφασισει οτι δεν θελει να κανει τετοιους συμβιβασμους? Να λεμε κατι ουσιαστικο και οχι τα αυτονοητα. 

Δεν ξέρω τι συζήτηση έκανε ο καθένας με τον εαυτό του και τι προτεραιότητες έχει βάλει. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι είτε τώρα, είτε μετά, θα πρέπει να πληρώσει για ένα προϊόν πολύ περισσότερα από όσα αυτό αξίζει. Και ότι σε λίγους μήνες που η αγορά θα έχει στρώσει θα το αγοράσει στην σωστή του τιμή. Overpriced now, overpriced later, ποιά διαφορά? Ok θα μας πιάσουν που θα μας πιάσουν τον ποπό, ας μας πονέσει λιγότερο? Δεν βρίσκω λογική σε όλο αυτό. Απλά κάντε υπομονή λίγους μήνες. Τόσο δύσκολο είναι πχια..

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, music_lover είπε

σε λίγους μήνες που η αγορά θα έχει στρώσει θα το αγοράσει στην σωστή του τιμή.

Βλεπεις οτι ολος ο κοσμος απο market insiders μεχρι και media σου λεει το αντιθετο καθως και το ιδιο το ιστορικο της αγορας αλλα εσυ επιμενεις στη φαντασια σου. Εγω σηκωνω τα χερια ψηλα. Ναι ερχονται εκπτωσεις 🤣

9 λεπτά πριν, music_lover είπε

ποιά διαφορά?

Η διαφορα θα ειναι στην τιμη η οποια θα ειναι ακομα μεγαλυτερη. Δε ξερω ρε αδερφε, Ελληνικα γραφουμε...

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η AMD πουλησε το αρχικο αποθεμα στα καταστηματα εναντι της συμφωνηθεντας τιμης οπου διαμορφωσε το msrp στα 599$. Στην συνεχεια εκτος το scalping που αναφερουν αρκετοι, η ιδια η AMD ανεβασε τις τιμες που πουλαει τις καρτες γραφικων.

image.png.fa5f3c0a5fa66251d49c6d2b5fca3d65.png

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 3
Δημοσ.

Τα έλεγα από την αρχή ότι αναβάλει την κυκλοφορία για να «παίξει» και αυτή με τις τιμές. Αν είχε σκοπό να μπει δυνατά δεν θα περίμενε τίποτα. Θα τις κυκλοφορούσε ένα μήνα πίσω και στη σωστή τιμή. Νομίζει ότι στα ίδια χρήματα θα την προτιμήσει κανείς από την nvidia;; Ή ότι στο 1000αρικο θα λυπηθεί ο άλλος το 50αρι για την πράσινη;;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Βλεπεις οτι ολος ο κοσμος απο market insiders μεχρι και media σου λεει το αντιθετο καθως και το ιδιο το ιστορικο της αγορας αλλα εσυ επιμενεις στη φαντασια σου. Εγω σηκωνω τα χερια ψηλα. Ναι ερχονται εκπτωσεις 🤣

Η διαφορα θα ειναι στην τιμη η οποια θα ειναι ακομα μεγαλυτερη. Δε ξερω ρε αδερφε, Ελληνικα γραφουμε...

Εδώ θα είμαστε από Σεπτέμβρη μεριά να το συζητήσουμε ξανά, μη χαθείς ;)

Στην τελική αν θέλει η AMD ας τις χρεώνει όσο η Nvidia. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να μας δώσει ακόμα μια δικαιολογία να αγοράσουμε μια 5070ti so μάντεψε ποιος θα βγεί χαμένος.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, svartevarg είπε

Η νομιμοποίηση και μονιμοποίηση της αισχροκέρδειας στην ελεύθερη αγορά.

Δυστυχώς αν δεν προκύψει κάποια αποδεδειγμένη συνεννόηση μεταξύ AMD/NVidia δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Η λύση είναι αυτό που αναφέραν κάποιοι. Μην αγοράσετε GPU (όπως και οτιδήποτε άλλο) μέχρι να είναι "αναγκαίο".

Όλοι θύματα του καταναλωτισμού μας είμαστε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν μας είπε κανείς το κυριότερο,  τι απόθεμα καρτών πηρε η κάθε χώρα,  γιατί αν θεωρούν ικανοποιητικό στοκ 5000 κάρτες λόγου χάριν μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε

Μην αγοράζετε απλά και όμορφα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αγοράσεις μία κάρτα όταν δεν αλλάζει και οθόνη. Οι περισσότεροι κάνουν gaming σε 1080p ή 1440p με αρκετά Hz.

Αν θέλουμε έχουμε ήδη πιάσει ταβάνι σε ότι αφορά το hardware.

Προσωπικά μπορώ να αγοράσω και 5090 αν θέλω αλλά απλά δεν θέλω και να φανταστείτε έχω την Odyssey G9 5120x1440 / 240Hz που σημαίνει ότι εκείνη θα μου έδινε διαφορά. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, μια χαρά παίζω όλα τα παιχνίδια και αν θέλω μπορώ να ρίξω την ανάλυση στην οθόνη, να την κάνω 3840x1080 ή και ακόμα να κάνω window mode και να έχω ένα 1920x1080 στο κέντρο αν πια τόσο πολύ δεν σηκώνει ένα παιχνίδι, που μέχρι τώρα δεν έχω θέματα σε αυτά που δοκιμάζω.

Όλα αυτά με μία μεταχειρισμένη Asus Tuf Gaming 3080 που πήρα από εδώ μέσα στα 350€.

Πεστα να αγιάσει το στόμα σου , η κάρτα σου τρέχει τα πάντα  στη ανάλυση του gamer 1080p με 350 ευρώ καθάρισες, Επιλογές πάντα υπάρχουν  μονο τα ζόμπι με το μυαλό 10 χρόνου που διαθέτουν δεν το καταλαβαινουν ,  αυτούς αν τους κόψεις μερικές ώρες το διαδίκτυο μπορει και να  αυτοκτόνησουν.Ενας άλλος χρήστης ειπε κατι ακομα καλλιτερο έρχεται άνοιξη να πάνε  στις έξοχες να ξελαμπικαρουν

Δημοσ.
1 hour ago, akiskar123 said:

Κάτω η χούντα nvidia και AMD.

Τέρμα πια στις αυταπάτες, ή με το κεφάλαιο, ή με τους gamers.

Εμπρός λαε, μη σκύβεις το κεφάλι.. Ο μόνος δρόμος είναι,  Pac-Man και παλι..

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...