Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

έχω αγοράσει συνδρομή στο cyberghost vpn. Επειδή αγχώθηκα λίγο με το νέο νόμο, τι γίνεται όταν ανοίγεις το pc κανονικά, ενεργοποιείς το vpn σε κάποια φάση όταν θέλεις να κάνεις κάτι και το απενεργοποιείς ξανά μετά από λίγο (αφού έχεις τελειώσει ότι μπορεί να έκανες); Θα είναι σε θέση ο πάροχος internet να εντοπίσει ότι αρχικά είχες μπει από την ip σου, μετά έβαλες vpn για κάποια ίσως όχι νόμιμη δραστηριότητα και μετά επέστρεψες στην ip σου; Ή απλά το μόνο που θα δει είναι ότι συνδέθηκες στην ip, αποσυνδέθηκες και μετά ξανασυνδέθηκες;

• Λύση
Δημοσ.

Το VPN δεν ειναι παράνομο οπότε και να το δουν δεν μπορούν να σε κάνουν κάτι αλλά με το που συνδεθείς σε σέρβερ του VPN εκεί ο ISP χάνει πρόσβαση. Και εγώ cyberghost έχω αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα είναι άμα δεν κρατάνε logs από όσο ισχυρίζονται.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/3/2025 στις 8:07 ΠΜ, MrJulius είπε

Το VPN δεν ειναι παράνομο οπότε και να το δουν δεν μπορούν να σε κάνουν κάτι αλλά με το που συνδεθείς σε σέρβερ του VPN εκεί ο ISP χάνει πρόσβαση. Και εγώ cyberghost έχω αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα είναι άμα δεν κρατάνε logs από όσο ισχυρίζονται.

Αυτό με ενδιέφερε, σε ευχαριστώ πολύ! Τώρα για το αν κρατάνε logs, έλα ντε...

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/3/2025 στις 11:45 ΠΜ, Joethegod80 είπε

Καλημέρα σε όλους,

έχω αγοράσει συνδρομή στο cyberghost vpn. Επειδή αγχώθηκα λίγο με το νέο νόμο, τι γίνεται όταν ανοίγεις το pc κανονικά, ενεργοποιείς το vpn σε κάποια φάση όταν θέλεις να κάνεις κάτι και το απενεργοποιείς ξανά μετά από λίγο (αφού έχεις τελειώσει ότι μπορεί να έκανες); Θα είναι σε θέση ο πάροχος internet να εντοπίσει ότι αρχικά είχες μπει από την ip σου, μετά έβαλες vpn για κάποια ίσως όχι νόμιμη δραστηριότητα και μετά επέστρεψες στην ip σου; Ή απλά το μόνο που θα δει είναι ότι συνδέθηκες στην ip, αποσυνδέθηκες και μετά ξανασυνδέθηκες;

Μπες στο ipleak και κανένα τεστ στη σύνδεση σου με το vpn. Έχει διάφορες προτάσεις για να μην έχεις ζητήματα privacy. Ίσως το  πρώτο  που χρειάζεται είναι να  απενεργοποιήσεις το ipv6

Επεξ/σία από brandley2
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, brandley2 είπε

Μπες στο ipleak και κανένα τεστ στη σύνδεση σου με το vpn. Έχει διάφορες προτάσεις για να μην έχεις ζητήματα privacy. Ίσως το  πρώτο  που χρειάζεται είναι να  απενεργοποιήσεις το ipv6

Σε ευχαριστώ, δεν το είχα υπόψη. Θα το δω σίγουρα!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα,και επειδή λένε ότι.με τον καινούργιο νόμο,μέσω της ip,θα βλέπουν ποιος κατεβάζει torrent,και θα του επιβάλουν πρόστιμο,υπάρχει κάποιος τρόπος προστασιας;

Χρησιμοποιώ το Bitdefender vpn.

Ευχαριστώ πολύ. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρητικα, οσο ειναι ενεργοποιημενο το vpn την ωρα που κανεις οτιδηποτε, θα πρεπει να ειμαστε ενταξει. Αλλα δεν μπορω να εγγυηθω οτιδηποτε, σε τι βαθος θα ερευνησουν κλπ

Αν ειχαμε κανενα συμφορουμιτη που δουλευει σε παροχο μπορει να μαθαιναμε κατι παραπανω

16 ώρες πριν, takhspanos είπε

Καλησπέρα σας.

Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα,και επειδή λένε ότι.με τον καινούργιο νόμο,μέσω της ip,θα βλέπουν ποιος κατεβάζει torrent,και θα του επιβάλουν πρόστιμο,υπάρχει κάποιος τρόπος προστασιας;

Χρησιμοποιώ το Bitdefender vpn.

Ευχαριστώ πολύ. 

😁

Επεξ/σία από Joethegod80
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...