Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 2 Problems

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3erei kapoios an mporw na perasw to SP2 xwris na exw perasmenw to SP1 i to SP1a??? Diavasa mesa sto site tis m$ oti i ka8e nea ekdosi SP periexei tin palaioteri alla eixe san paradeigma ta SP1 me to SP1a.Den nomizw na ala3e twra politiki sto SP2 alla leme twra...

Episis ena provlima pou antimetopzw me ta xp pro. Enw kanw egatastasi kai leitoyrgoyn kanonika gia ena diastima (1-2 meres) meta petane ena sfalma oti ena arxeio einai katestramenw sto C:\windows\system32\config\system kai zitaei na to diwr8osw apo tin konsola diwr8wsis twn xp. pmika sti m$ gia odigies kai exei ena tropo poy enoeite oti an ton akoloy8iseis diwr8onete to provlima alla tipota :X . To pio asteio einai oti anaferei oti to sygekrimeno provlima doir8o8ike sto SP1 kai to eixa idi perasmeno sto pc :shock: .Simera sto sygekrimeno pc evala kai to sp2 gia na dw ti 8a ginei telika kai an den diwr8w8ei kai pali na einai kala to Linux meta. 8)

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν μας πείς σε ποιο αρχείο σου βγάζει το πρόβλημα ίσως βοηθήσει...

Όσο για το SP2, φυσικά και συμπεριλαμβάνονται προηγούμενα fixes και μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση σε ένα vanilla Windows XP Pro OS.

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα δεν είναι μόνο σε ένα αρχείο που κάνει την ζημία αλλά σε αρκετά αρχεία που βρίσκονται μέσα στο φάκελο. Σε αυτό το URL βρίσκεται η απάντηση της m$ όσο αφορά την διόρθωση του προβλήματος που όπως ανέφερα σε εμένα δεν δούλεψε http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;el;307545 .Το θέμα είναι ότι σε οποίον και να ρώτησα για το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το είχε συναντήσει ποτέ οπότε πιστεύω ότι τελευταία ευκαιρία θα είναι σε αυτό το forum.

Δημοσ.

Τι να πω κι εγώ ο κακομοίρης που ΔΕ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜODEM (Crypto 56K USB V90 flex) Όλο το Σαββατοκύριακο έμπαινα με ISDN που δε θέλει modem αλλά είναι free δηλαδή 1,5€/h!! Ευτυχώς το κατάλαβα ότι το SP2 έφταιγε και το απεγκατέστησα!

Την Παρασκευή έκανα αίτηση για DSL Vivodi (άσχετο αλλά άμα είναι να πληρώνω 51€/μήνα τουλάχιστον ας το λέω να περηφανεύομαι!!! :D )

Δημοσ.

Ακομα ειναι νωρις να το βαλετε. Αστε το 2-3 μηνες ακομα να δουν και οι αλλες εταιριες τι προβληματα δημιουργει και να τα λυσουν και μετα το βαζετε. Μεχρι τωρα καλα δεν ησασταν με το SP1:

Δημοσ.

Οντως με το SP! δεν ειχαμε τετοια προβληματα ρε παιδια. Για την ακριβεια σε μενα δεν δημιουργησε κανενα προβλημα.

Δημοσ.

χε χε βρήκα και εγώ ένα bug. (Παράξενο ε ;)

Στο Outlook Express έχω καμια 10ριά accounts.

Αν κάποιος μου στείλει email στο [email protected] και πατήσω reply τότε σαν αποστολέας φαίνεται ο [email protected].

Γενικά μπερδεύει το reply.

Μάλλον από το service pack 2 πρέπει να είναι και αυτό γιατί πριν λειτουργούσε κανονικά.

Δημοσ.

@ Highlander

Exw SP2 kai oso anafora ayto pou les sto Outlook Express douleyei kanonika. mhpos exei na kanei me kamia rithmisi proepiloghs sto Outlook Express????

merika trela symbenoun me ayto to SP2 kai den apoklietai na einai bug. as doune kai oi alloi ti trexei me to diko tous Outlook Express. :)

Δημοσ.

eurochild, to format pame na glytosoume....giati ola auta prohlthan apo to SP2...mexri tote...to PC douleue...telia...ante sxedon telia..

gia to poso teleia itan pisw apo auto pou evlepes omos mallon kai sy o idios den eisai kai toso sigouros fantazomai.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...