Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 2 Problems

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μετά από αναβάθμιση σε SP2 από SP1 το εξής κουφό: Με δεξί κλικ επάνω σε κάποιο αρχείο μαυρίζει στιγμιαία η οθόνη και μετά επανέρχεται...!!! Καμιά ιδέα;

GeForce 4 Ti 4200 με 61.77 drivers...

Και μένα μερικές φορές μου το κάνει ειδικά οταν κάνω αποκοπή, αντιγραφή ή οταν μπαίνω στα windows...!!

Any idea??

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μετά από αναβάθμιση σε SP2 από SP1 το εξής κουφό: Με δεξί κλικ επάνω σε κάποιο αρχείο μαυρίζει στιγμιαία η οθόνη και μετά επανέρχεται...!!! Καμιά ιδέα;

GeForce 4 Ti 4200 με 61.77 drivers...

Και μένα μερικές φορές μου το κάνει ειδικά οταν κάνω αποκοπή' date=' αντιγραφή ή οταν μπαίνω στα windows...!!

Any idea??[/quote']

Μάλλον πρέπει να φταίνε οι οδηγοί γιατί και εγώ τους ίδιους έχω... :)

Δημοσ.
Τα "computer για ολους" kai to

PCMAG http://www.pcmag.gr/issues/40/index.html

' date=' Σεπτεμβριου δεν το εχουν. τα cd/dvd τους μαλλον εχουν "καεί" Ιουλιο.

το RAM νομιζω δεν θα βγει Σεπτεμβριο - το προηγουμενο τευχος εγραφε "Αυγουστος=Σεπτεμβριος 2004".[/quote']

24 ΣΕΠ 2004. το RAM ( ΡΑΜ ) ΟΚΤ-04 ειναι στα περίπτερα. φυσικά ΔΕΝ έχει το windows xp sp2 στα 3 cd.

το ελληνικό λετε? όχι. κανενα SP2 δεν έχει, καμιας γλώσσας.

εχει ομως το φοβερό μεντια πλέγιερ 10, και βιντεοκλιπ του Σρεκ2! :oops: :idea: :twisted: ουστ!!!

εχει 6σελιδο αφιερωμα με εντυπωσεις και προβλήματα αλλα "την ωρα που γραφοταν αυτο το αρθρο το sp δεν ηταν διαθεσιμο σε cd μεσω του ειδικου τύπου" !!!!! (δηλαδη δεν μπορουσαν να το κατεβασουν μονοι τους??? θα ηταν πειρατία?)

επισης το RAM "πηρε την αποκλειστικοτητα απο την M$ για διανομη του SP2 GR. θα το έχετε στο τεύχος Νοεμβριου (22/10)".

ποιου έτους; του 2005; θα εχουμε κατεβασει την επισιμη longhorn, και το RAM θα μοιραζει XP SP2, :P :lol: 8) :o

Δημοσ.

Ρε παιδια, εν τελει με το sp2 διαλυθηκε το συμπαν!

Τρομαξα να φτιαξω ενα συστημα καπως σταθερο, οσο μπορεις με τα καπριτσια της ms.

Τωρα με το sp2, νομιζω οτι παμε γυρευοντας για μπελαδες.

Δεν θα το βαλω τελικα.

Με zonealarm, kaspersky, adaware, spybot κλπ πιστευω οτι ειμαι καθαρος και εξασφαλισμενος, καλυτερα απο τις σαβουρες της ms.

Patch του patch, κλπ.

Δηλαδη σχεδον οποιος εγκαθιστα το sp2, ανοίγει τους ασκους του αιόλου! Ημαρτον πια. Με @@@@ θα ασχολουμαστε συνεχεια?

Παραγωγικη δουλεια δεν θα μας μεινει χρονος να κανουμε?

Δημοσ.

ThReSh, etsi ginete...sto laptop mou pou eixa to home xp sp1 molis phgena windowsupdate....vour...se ypoxreone...prwta vale to SP2 kai meta ksanaela....to evala to SP2 (ti katalava?? tipota...) kai meta ksanapas sta update...kai vlepeis oti h micro$oft den exei vgalei kanena update gia ta xp me SP2 giati leei oti ola einai telia meta apo auto...:P :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...