dimlou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μετά από αναβάθμιση σε SP2 από SP1 το εξής κουφό: Με δεξί κλικ επάνω σε κάποιο αρχείο μαυρίζει στιγμιαία η οθόνη και μετά επανέρχεται...!!! Καμιά ιδέα;GeForce 4 Ti 4200 με 61.77 drivers... Και μένα μερικές φορές μου το κάνει ειδικά οταν κάνω αποκοπή, αντιγραφή ή οταν μπαίνω στα windows...!! Any idea??
deathlok Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 paidia exei kaneis problima me to sp2 kai to acdsee. kano egatastasi to powerpack tril kai doulevoun oles oi efarmoges phto canvas ktl ektos apo to acdsee:(
dimlou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μετά από αναβάθμιση σε SP2 από SP1 το εξής κουφό: Με δεξί κλικ επάνω σε κάποιο αρχείο μαυρίζει στιγμιαία η οθόνη και μετά επανέρχεται...!!! Καμιά ιδέα;GeForce 4 Ti 4200 με 61.77 drivers... Και μένα μερικές φορές μου το κάνει ειδικά οταν κάνω αποκοπή' date=' αντιγραφή ή οταν μπαίνω στα windows...!! Any idea??[/quote'] Μάλλον πρέπει να φταίνε οι οδηγοί γιατί και εγώ τους ίδιους έχω...
random Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Τα "computer για ολους" kai to PCMAG http://www.pcmag.gr/issues/40/index.html ' date=' Σεπτεμβριου δεν το εχουν. τα cd/dvd τους μαλλον εχουν "καεί" Ιουλιο. το RAM νομιζω δεν θα βγει Σεπτεμβριο - το προηγουμενο τευχος εγραφε "Αυγουστος=Σεπτεμβριος 2004".[/quote'] 24 ΣΕΠ 2004. το RAM ( ΡΑΜ ) ΟΚΤ-04 ειναι στα περίπτερα. φυσικά ΔΕΝ έχει το windows xp sp2 στα 3 cd. το ελληνικό λετε? όχι. κανενα SP2 δεν έχει, καμιας γλώσσας. εχει ομως το φοβερό μεντια πλέγιερ 10, και βιντεοκλιπ του Σρεκ2! :oops: :idea: :twisted: ουστ!!! εχει 6σελιδο αφιερωμα με εντυπωσεις και προβλήματα αλλα "την ωρα που γραφοταν αυτο το αρθρο το sp δεν ηταν διαθεσιμο σε cd μεσω του ειδικου τύπου" !!!!! (δηλαδη δεν μπορουσαν να το κατεβασουν μονοι τους??? θα ηταν πειρατία?) επισης το RAM "πηρε την αποκλειστικοτητα απο την M$ για διανομη του SP2 GR. θα το έχετε στο τεύχος Νοεμβριου (22/10)". ποιου έτους; του 2005; θα εχουμε κατεβασει την επισιμη longhorn, και το RAM θα μοιραζει XP SP2, 8)
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Φιλε μου αμα δεν παρει αδεια απο την M$ δεν μπορει το περιοδικο να κατεβασει μεσω Ιντερνετ το SP2 και να το μοιρασει σε cd!
deathlok Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 nai alla to thema itan oti i microsoft elege pos tha kanei ta panta gia na ftasei oso pio grigora ginete to sp2 stous xristes.fantasou na min ekene kai ta panta tha eperne sp2 otan tha ebgene to sp3,
karib Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδια, εν τελει με το sp2 διαλυθηκε το συμπαν! Τρομαξα να φτιαξω ενα συστημα καπως σταθερο, οσο μπορεις με τα καπριτσια της ms. Τωρα με το sp2, νομιζω οτι παμε γυρευοντας για μπελαδες. Δεν θα το βαλω τελικα. Με zonealarm, kaspersky, adaware, spybot κλπ πιστευω οτι ειμαι καθαρος και εξασφαλισμενος, καλυτερα απο τις σαβουρες της ms. Patch του patch, κλπ. Δηλαδη σχεδον οποιος εγκαθιστα το sp2, ανοίγει τους ασκους του αιόλου! Ημαρτον πια. Με @@@@ θα ασχολουμαστε συνεχεια? Παραγωγικη δουλεια δεν θα μας μεινει χρονος να κανουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 vasika paizei an den exeis valei to SP2 na mhn sou vgainoun nea updates sto windows update...alla den eimai sigouros
dwarves Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 ThReSh, etsi ginete...sto laptop mou pou eixa to home xp sp1 molis phgena windowsupdate....vour...se ypoxreone...prwta vale to SP2 kai meta ksanaela....to evala to SP2 (ti katalava?? tipota...) kai meta ksanapas sta update...kai vlepeis oti h micro$oft den exei vgalei kanena update gia ta xp me SP2 giati leei oti ola einai telia meta apo auto...
theo37 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 το ελληνικό sp2 εμφανίστηκε σε κανένα περιοδικό?
theo37 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 το ελληνικό sp2 εμφανίστηκε σε κανένα περιοδικό?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 a3ios a3ios den nomizw...einai poly nwris akoma...gia teuxh noembriou na perimeneis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.