Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 2 Problems

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To PC της γυναίκας μου το έχω αποκλειστικά για σερφάρισμα. Celeron 2.4, 512MB, ενσωματωμένη VGA και κάρτα ήχου, 20άρη σκληρό.

Το μηχάνημα σέρνεται. Για να φανταστείτε, για να ανοίξει το firefox κάνει περίπου 15 δευτερόλεπτα.

Εχθές είπα να κάνω επαναφορά ένα παλιό ghost που είχα. Αφού όλα τελείωσαν, είδα ότι δεν είχα ενσωματώσει στο συγκεκριμένο ghost το SP2, αλλά η ταχύτητα του PC σε όλα (boot,άνοιγμα εφαρμογών, shutdown, απόκριση) ήταν τελείως μεταμορφωμένη προς το καλύτερο.

Και ρωτάω. επειδή δεν θυμάμαι πια τί το συγκλονιστικό προσέφερε το SP2 (πέρα από το firewall που έτσι και αλλιώς έχω άλλο και την καλύτερη υποστήριξη των USB που σε αυτό το pC δεν χρειάζομαι)), αξίζει να το ξαναπεράσω;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

einai spastiko otan mbaineis sto internet kai tes na kataivaseis kati,pou sou leei oti gia tin kalyteri prostasia tou Ypologisti sas apotrapike h lipsi tou arxeiou. Vevea ayto lunaite an pathseis sto paratiro alla einai spastiko !!!

Δημοσ.
einai spastiko otan mbaineis sto internet kai tes na kataivaseis kati,pou sou leei oti gia tin kalyteri prostasia tou Ypologisti sas apotrapike h lipsi tou arxeiou. Vevea ayto lunaite an pathseis sto paratiro alla einai spastiko !!!

Λυνεται επισης ευκολα κι αν βαλεις Firefox ή καποιον αλλον browser εκτος απ τον IE.

Δημοσ.

einai kana 2mino pou exw kanei format kai evala ta Win XP PRO me SP2. kai epeidi ton psiloliwnw to pcaki mou se oti mamakeia thelete...apo rendering kai oti allo skeftite...akoma den exei vgalei kanena error oute crasharisma

Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά τι ζητάς αυτή είναι μια καθολική λύση για το πρόβλημα σου:

>Windows Registry Editor Version 5.00

;Disable Security Center
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\wscsvc]
"Start"=dword:00000004

Save as σε ένα *.txt, μετονομασία σε *.reg & διπλό κλικ.

/sc

Δημοσ.

Εγώ δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημε μετά το SP2 guys. Α... μονο με το Norton Systemworks που έκανε κάτι τρελά με το SP2, εφαγε μια σουτα απο το μηχανημα και ηρεμησα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Εχω εδω και αρκετο καιρο ενα προβλημα.

Προσπαθω να το λυσω μεσα απο φορουμς.

Αν μπορει και καποιος απο εσας να βοηθησει...

Επρεπε να εγκαταστησω τα SP2 για να συγχρονιστει το νεο μου κινητο με τον υπολογιστη.

Αφου καταφερα και τα εγκατεστησα νομιζα πως ολα πηγαν καλα.

Αντι γι'αυτο,ειδα τις περισσοτερες συσκευες να μην παιζουν και οταν εβαζα καποιο CD με DRIVERS για να εγκαταστησω η να βελτιωσω καποια συσκευη μου βγαζει το παρακατω μηνυμα...

Υποσυστμα των Windows σε 16 bit

C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT.Το αρχειο συστηματος δεν ειναι καταλληλο για την εκτελεση εφαρμογων MS-DOS και Microsoft Windows.Καντε κλικ στο κουμπι "Κλεισιμο" για να τερματισετε την εφαρμογη.

Και απο κατω εχει 2 επιλογες

Κλεισιμο Παραβλεψη

Αν "πατησω" Παραβλεψη δεν κανει τιποτα και αν "πατησω" κλεισιμο...κλεινει...

Τι μπορω να κανω για αυτο;;;;

Δεν μπορω να εγκαταστησω ουτε Drivers,αλλα ουτε και καποια προγραμματα που συνοδευουν τις συσκευες...

Αν μπορει καποιος ας βοηθησει...

Να γραψω και 2 πραγματακια ακομα..

Δεν διαβασα ολο το φορουμ οπου και πιθανον να υπαρχει λυση στο προβλημα μου.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μολις βρηκα την απαντηση στην σελιδα 10.

Θα προσπαθησω να το κανω και εγω,μονο που το SP2 το εχω σε memory stick και οχι σε cd...

Ευχαριστω ετσι και αλλιως.

Δημοσ.

Ολα καλα.

Εκανα οτι λεει η σελιδα 10.

Αν και δεν μου φανηκε να αλλαζει κατι,παρολαυτα καταφερε να διαβασει το CD που ηθελα για την εγκατασταση ενος προγραμματος για scanning.Η πλακα ειναι πως μεσα απο το software μπορω να διαχειριστω το σκανερ και να σκαναρω.Εαν κανω διπλο κλικ πανω στο μηχανημα ομως μου βγαζει πως δεν υπαρχει η συσκευη αυτη....

Αντε βγαλτε ακρη..

Αφου δουλευει δεν ασχολουμαι αλλο γιατι εχουμε και νευρα.......

Τα λεμε.. :):)

Δημοσ.
Γεια σας παιδια.

Εχω εδω και αρκετο καιρο ενα προβλημα.

Προσπαθω να το λυσω μεσα απο φορουμς.

Αν μπορει και καποιος απο εσας να βοηθησει...

Επρεπε να εγκαταστησω τα SP2 για να συγχρονιστει το νεο μου κινητο με τον υπολογιστη.

Αφου καταφερα και τα εγκατεστησα νομιζα πως ολα πηγαν καλα.

Αντι γι'αυτο' date='ειδα τις περισσοτερες συσκευες να μην παιζουν και οταν εβαζα καποιο CD με DRIVERS για να εγκαταστησω η να βελτιωσω καποια συσκευη μου βγαζει το παρακατω μηνυμα...

Υποσυστμα των Windows σε 16 bit

C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT.Το αρχειο συστηματος δεν ειναι καταλληλο για την εκτελεση εφαρμογων MS-DOS και Microsoft Windows.Καντε κλικ στο κουμπι "Κλεισιμο" για να τερματισετε την εφαρμογη.

Και απο κατω εχει 2 επιλογες

Κλεισιμο Παραβλεψη

Αν "πατησω" Παραβλεψη δεν κανει τιποτα και αν "πατησω" κλεισιμο...κλεινει...

Τι μπορω να κανω για αυτο;;;;

Δεν μπορω να εγκαταστησω ουτε Drivers,αλλα ουτε και καποια προγραμματα που συνοδευουν τις συσκευες...

Αν μπορει καποιος ας βοηθησει...

Να γραψω και 2 πραγματακια ακομα..

Δεν διαβασα ολο το φορουμ οπου και πιθανον να υπαρχει λυση στο προβλημα μου.

Ευχαριστω.[/quote']

ναι υπαρχει λυση. υπαρχει αν patch εκι εξω απο τοτε που πρωτοβγηκε το sp2

που ξανα βαζει το autoexec.nt πισω στη φωλια του

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα προβληματακι που θα εξηγησω παρακατω!Πριν λιγες μερες εκανα φορματ,ολα ωραια ολα καλα,εβαλα το sp2,εγκατεστησα τα προγραμματακια μου και εστησα παλι το pc!Ενω εχω κανει παρα πολλες φορες φορματ για πρωτη φορα μου κανει το εξης προβλημα:οταν ανοιξω τον υπολογιστη και επιχειρησω να τον κλεισω ή να του κανω restart μεσα σε ενα μισαωρο χωρις να εχω κανει πολλα πραγματα γινεται κανονικα,οταν ομως τον εχω πολλες ωρες ανοιχτο και εχω ασχοληθει και δουλεψει και παω να τον κλεισω ή να κανω restart κολλαει στην οθονη που λεει "windows is shutting down" και δεν κλεινει ποτε!Δεν ξερω αν σας εχει τυχει ποτε ή αν εχει ξανααναφερθει αλλα μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει και τι θα μπορουσα να κανω;Ευχαριστω!

Δημοσ.

Τo SP2 εφόσον εγκατασταθεί ΠΡΙΝ την εγκατάσταση τόσο των drivers όσο και των προγραμμάτων, δεν εμφανίζει πρόβλημα πουθενά. Το ίδιο ισχύει και με αρκετά updates και hotfixes. Το καλύτερο είναι τα κατεβάσει κανείς και να τα εγκαταστήσει επίσης πριν τις εγκαταστάσεις των προγραμμάτων.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια σε ενα υπολογιστη celeron που εχει το sp1 στο γραφειο και ειναι νομιμο με ΟΕΜ XP home δεν παιρνει με τιποτα το sp2 και κανει επανεκκινησεις. Δοκιασαμε μηπως συμβαινει κατι αλλο αλλα δεν βγαλαμε ακρη. Γιατι δεν το δεχεται το συστημα μας στο γραφειο? Περιμενω καποιες πιθανες λυσεις..

Δημοσ.

Εγω εχω το εξης προβλημα. Κανω format και καθως εχω διαλεξει δισκο για να γινει η εκγατασταση και εχει αντιγραψει τα αρχεια που ειναι απαραιτητα για να ξεκινηση η διαδικασια της εγκαταστασης ζητα επανεκκινηση. Αφου κανει επανεκκινηση μου βγαζει σε dos ενα μηνυμα οτι δεν εχει γινει σωστη εγκατασταση των windows και η διαδικασια σταματα εκει. Εχω μια υποψια οτι μπορει να φταιει το cd των Windows. Ο δισκος ειναι ολοκαινουργιος και εχει γινει format κανονικα σε αυτον. Εχω κανει τα παντα. Για βοηθηστε λιγο.

Δημοσ.

21century κανε ελεγχο για ιους και spyware, ειναι γνωστο οτι μπορει να μπλοκαρουν την διαδικασια ενημερωσης. Αν εισαι καθαρος κανε ενα memtest να δεις αν εχει χτυπησει καποια μνημη...

green_beret το πιο πιθανο ειναι να φταιει το δισκακι σου, δοκιμασε με καποιο αλλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...