poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 diladi ti na peis.an to service pack kanei problima sta idia proionta tis microsoft fantasou sta ipoloipa.ti na pei kaneis.to argisan toso kairo gia na bgaloun mia mpourda sto telos.einai theoi auto leo mono
georgeadams Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 diladi to katevazo kai euxomai oti den tha poun se mia bdomada sorry alla exoume mia pio kainouria ekdosi e georgeadams? Κατά πάσα πιθανότητα όχι. Γι' αυτό το δοκίμαζαν τόσους μήνες πριν το βγάλουν για το ευρύ κοινό. Αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...
migel Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Εγώ, ούτε με το τελευταίο Nero, ούτε με τους 4.9beta είχα πρόβλημα. Όμως, εγκατέστησα το SP2 πάνω από Windows με SP1 και όχι από slipstreamed CD όπως εσύ. Καλησπέρα. Μια απο τα ίδια , κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα .
djnoko Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Kai egw den exw apolitos kanena provlima, to sp2 exei arketa kainouria pragmata kai arketa xrisima opos einai to poly dynato firewall kai to wireless network setup wizard
alkisg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα με το Outlook: Από όταν έβαλα το sp2 μου κόβει τα μεγάλα μηνύματα που ΣΤΕΛΝΩ με μορφή HTML (σε αντίθεση με τα plain text). Αυτό συμβαίνει και στο Outlook, και στο Outlook Express, και το πιο περίεργο είναι ότι κόβει και τα συννημμένα .msg αρχεία!!! Όταν λέω «μεγάλα μηνύματα» εννοώ γύρω στα 100 Kb HTML κείμενο, αν και μου φαίνεται ότι το κάνει και σε μικρότερα. Και όταν λέω «κόβει», εννοώ κάποιες γραμμές στο τέλος του μηνύματος, αλλά με αυθαίρετο τρόπο, άλλοτε κόβει 10 γραμμές από το τέλος και άλλοτε στέλνοντας το ΙΔΙΟ μήνυμα κόβει τις 50 τελευταίες γραμμές!!! Το τέσταρε και ένας φίλος μου με SP2 και το κάνει και σε αυτόν. Αν μπορείτε κάν'τε copy-paste κανένα μεγάλο κείμενο με έντονα, πλάγια κτλ γράμματα από internet και στείλτε το στον εαυτό σας, να δείτε αν θα φτάσει ολόκληρο, για να βεβαιωθώ κι εγώ ότι φταίει το SP2. Στο net έψαξα αλλά δεν βρήκα σχετική αναφορά. Υ.Γ. στο Outlook όταν βάζω Word 2003 σαν προεπιλεγμένο πρόγραμμα σύνθεσης μηνύματος το κάνει λιγότερες φορές...
dkoum Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 εγω το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι με την συσκευη bluetooth usb dongle της gigabyte δεν μπορω να το κανω να το δει το pc suite grrrrrrr δουλευει με τους drivers ti m$ και ετσι δεν μπορω να το δουλεψω με τους widcomm μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος ? Δεν μπορω να κανω εγκατασταση τους drivers γιατι πολυ απλα βαζει της m$ :evil: :evil: :twisted:
Vaggelis100 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Μα καλά, αυτή η 4η στήλη στο http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130&product=windowsxpsp2 τι σημαίνει? Άλλα προβλήματα δημιουργούνται στα 32bit και άλλα στα 64? :?
Highlander Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 εγω το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι με την συσκευη bluetooth usb dongle της gigabyte δεν μπορω να το κανω να το δει το pc suite grrrrrrr δουλευει με τους drivers ti m$ και ετσι δεν μπορω να το δουλεψω με τους widcomm μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος ? Δεν μπορω να κανω εγκατασταση τους drivers γιατι πολυ απλα βαζει της m$ :evil: :evil: :twisted: Ο υπολογιστής μου (δεξί κλικ)' date=' Ιδιότητες, Υλικό, Διαχείρηση Συσκευών, Δεξί κλικ στον driver της MS, Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης... και δίνεις το Path του driver του Bluetooth. Μα καλά, αυτή η 4η στήλη στο http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130&product=windowsxpsp2τι σημαίνει? Άλλα προβλήματα δημιουργούνται στα 32bit και άλλα στα 64? :? Είναι φυσιολογικό αφού άλλο σετ εντολών περιέχει ο 32bit και άλλο o 64bit.
dkoum Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 πως και το ειχα ξεχασει να δοκιμασω και αυτο ??????? thanks highlander
palawiaris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Επείσης όσοι κατεβάζουν με bittorrent δεν θα μπορούν άλλο.Αλλά ίσως βρεθεί λύση για αυτό αργότερα
MaTRiX57 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 to patch de to dior8wnei ayto ?? http://www.lvllord.de/
Inkjjl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 WinXP Professional SP2...Ola ok edo...Ektos apo....ena prama pou me thorivise...Re paidia sigoura DEN PAIZEI bittorrent se WinXP SP2?Diladi o Azureus JAVA Client mou ton p**lo????Please peste mou...Enas ftoxos downloader eimai ki ego....LOL
gtsamour Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Και σε μένα όλα λειτουργούν τέλεια με το SP2. P4 3.2 Prescott ALBATRON PX865PE PRO II 512 DDR 400mhz LIFETIME 120GB ULTRA ATA 100 WESTERN DIGITAL NVIDIA GeForce FX5200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.