legions Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Καλησπέρα, μετά από ένα update της Microsoft 01/05/06 στο menu έναρξη δεν uπάρχει το κουμπί για να σβήσω το pc παρά μόνο αποσύνδεση χρήστη. Και όταν πατάω alt+f4 μου λέει περιορισμένη δυνατότητα. Τι έχει γίνει ;
paparoupas Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Εχω το εξης -πολυ σοβαρο- προβλημα: Σε τυχαια χρονικα διαστηματα, ο υπολογιστης παγωνει. Οταν λεμε παγωνει, κολλαει τελειως, ο media player κανει σαν να κολλησε η βελονα, δεν λειτουργει πληκτρολογιο, ποντικι, απολυτως τιποτα. Μονο reset δουλευει -ουτε το power. Το θεμα ειναι οτι αυτο μπορει να συμβει μετα απο μιση ωρα αφοτου θα ανοιξω τον υπολογιστη, αλλα μπορει να συμβει και μετα απο 3 μερες (τον εχω 24/7). Και αν και αυτο γινεται αρκετο καιρο (εχει μεσολαβησει και φορματ, αλλα τιποτα δεν αλλαξε) και πανω που ειχα υποθεσει οτι τα εχει παιξει η μνημη, η η μητρικη, η ο επεξεργαστης, τωρα τελευταια συμβαινει και σε καποιους φιλους με εντελως διαφορετικης συνθεσης μηχανηματα. Σας εχει συμβει κατι τετοιο? Εχετε ιδεα με τι μπορει να εχει να κανει??
kitsos Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 re paparouna mia les oti symvainei se filosy soy , mia les oti symvainei mono se esena.... otan to mixanima kollaei aneksigita einai thema hardware...i ayksisi thermokrasias... den ftaine ta windows , griniarides
sigurrosis Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Paidia an balw to service pack 2 ta windows xp professional me enswmatwmeno sp1 8a 8eloun ek neou energopoihsh?
silencer51 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Paparoupas, μήπως έχεις κάρτα δικτύου Marvell-Yukon? Οι mobos της Asus έχουν τέτοιες συνήθως... Ο driver που κυκλοφορεί στο Windows Update έχει πρόβλημα και προκαλεί τέτοια μυστήρια κολλήματα...
Exoskeletor Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Paidia an balw to service pack 2 ta windows xp professional me enswmatwmeno sp1 8a 8eloun ek neou energopoihsh? oxi man de tha theloun
trelos5000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 γενικά τα windows ειναι λαθος κατασκευασμένα απο τι δομή
c0nFuSeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 μπορειτε να μοy δωσετε ενα λινκ για το SP2 gia Windows Pro El ? ..δε νομιζω να παραβιαζω κανα policy?
Dark Scizor Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 den katalabainei ellhinikos:-D Εχω τα pro ελληνικα... Θελω να βαλω λογισμικο ξενόγλωσσο. Κατα την εγκατασταση μου ζηταει το WindowsXP-KB319740 ' date=' το οποιο ως αρχειο εγκαταστασης-patch(?) το εχω μεν, αλλα ειναι εις την αγγλικη.Θελει ελληνικο. Το οποιο δεν το βρηκα πουθενα,αν υπαρχει κατι τετοιο. Mr Dream Walker μου λες να κανω format ελληνικα και να βαλω τα Αγγλικα pro?????[/quote'] http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=9B5EDFC8-A4BB-4080-9063-6518166E2DAB
Blackie Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Εγώ πάλι έχω το εξής πρόβλημα: Έχω αγγλικά Windows και ενώ έχω επιλέξει τα ελληνικά στο Regional and language options, έχω προσθέσει και την ελληνική γραφή μου βγάζει "κινέζικα" σε ορισμένα προγράμματα (όπως της κάρτας γραφικών της Nvidia). Συγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά θα ήμουν υπόχρεος αν με βοηθούσε κάποιος!
Draken Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Εγώ πάλι έχω το εξής πρόβλημα: Έχω αγγλικά Windows και ενώ έχω επιλέξει τα ελληνικά στο Regional and language options, έχω προσθέσει και την ελληνική γραφή μου βγάζει "κινέζικα" σε ορισμένα προγράμματα (όπως της κάρτας γραφικών της Nvidia). Συγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά θα ήμουν υπόχρεος αν με βοηθούσε κάποιος! Κλασικο προβλημα... Πανε Start->Control Panel->Regional and Language Options->Advanced (καρτελα) κ διαλεξε στο drop down menu (εκει που λεει...select a language to match κτλ...) Greek Ελπιζω να λυθουν τα προβληματα σου...
Blackie Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Να είσαι καλά μεγάλε! Είχα προσέξει τα πάντα αναφορικά με ελληνικά, αλλά όχι εκείνο στο advanced! Τελικά μπροστά σου είναι, αλλά ώρες-ώρες η τύφλα χτυπάει κόκκινο! :razz: Thanks!
LuNaTiC Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Molis kano update se SP2 to firewall kai to kentro enimeroseon den leitourgoune...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.