teodgeor13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 τελικα τα windows που εχω ειναι cr*****. και δεν μπορω να περασω το servise pack2.μπορει καποιος να με βοηθησει με ενα pm. ευχαριστω
Highlander Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 τελικα τα windows που εχω ειναι cr*****. και δεν μπορω να περασω το servise pack2.μπορει καποιος να με βοηθησει με ενα pm. ευχαριστω Γιατί δεν το έλεγες από πριν ; Κλικ για βοήθεια....
jimmius Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Thn stigmh pou 8a eisai sthn selida gia na diale3eis "Express" h' "Custom" updates (kapws etsi to leei) 8a kaneis pastethn grammh pou sou dinw ston browser, 8a pathseis ENTER kai meta 8a diale3eis poio tupo egkatastashs protimas. To idio 8a kaneis ka8e fora pou 8a xreiastei na kaneis update sta spasmena sou Windows.. H gramma einai: javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
stehellas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 re file emena den mou doulepse etsi eisos na fteei pou to exw katevasei idi ti les?
jimmius Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 isws. Egw to eixa apo prin kai to xrhsimopoihsa gia activate kai updates.. Sorry.
xalva Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 καλημερα Μηπως εχει κανεις link για κατεβασμα του ελληνικου SP2 γιατι στη σελιδα της Microsoft χαθηκα edit: Τελικα με λιγο καρβουνο ολα δουλευουν.... το βρηκα!
chrs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Γεια σας παιδία λέγομαι Χρήστος και κάτοχος Υ.Η 3.2 G ,1G ram, 80 +120 G HD, ATI 9600 - 256 Έχω το έξεις πρόβλημα κατά την έναρξη του Υ.Η όταν φορτώνει τα windows XP home GR μου καθυστέρει αρκετά σε σχέση όταν το πήρα (πριν 8 μήνες ) καθώς και κατά την λειτούργει του με ένα η περισσότερα προγράμματα ανοικτά τι μπορούμε να κάνουμε όποτε να αυξηθεί η ταχύτητα του η να επανέλθει στα στην αρχική του κατάσταση ? ευχαριστώ Υ.Γ συγχαρητήρια για το φόρουμ
Highlander Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Χρήστο καλημέρα. Πιθανόν να το έχεις φορτώσει το μηχάνημα και καλό θα ήταν να κάνεις πάλι format και επανεγκατάσταση τα Windows. (Άσχετο: Είναι Η/Υ. (Ηλεκτρονικός Υπολογιστής))
chrs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Σε ευχαριστώ φίλε μου για τη συμβουλή το θέμα είναι να αποφύγω το format αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν……….. το αποφεύγω Το Η/Υ όντως έτσι είναι θεώρησε τα προηγούμενα (ΥΗ) αναγραμματισμό
freskas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Συνονοματε: -Κατεβασε το RegCleaner κ΄κανε 1 καθαρισμο τη registry + σβησε οποια προγραμματα ειναι στην εκκινηση κ΄δε τα χρειαζεσαι. -Κατεβασε το PerfectDisk κ΄κανε 1 defrag για να ερθουν ολα τα αρχεια της εκκινησης στην αρχη του δισκου. Θα δεις καποια διαφορα.
@phonekiller Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 παιδιά εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι κάθε τρεις και λίγο (συχνοτητα ανά 2-3 μέρες) μου κάνει επανεκίνηση το pc... από το event viewer πάντα είναι το ίδιο πρόβλημα (System Error κατηγορίας 102) όταν ανοίγει μου λέει το σύστημα ανένηψε από σοβαρό πρόβλημα...any ideas?? Ερώτηση: τη γνώμη έχετε για τον Registry Mechanic? pIII @ 1ghz 512mb ram winxp sp2 thnx in advance
corsakias Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 παιδες, εχω και εγω 1 προβλημα. Εχω τ xp pro και θελω να βαλω ενα προγραμμα στην αγγλικη. Ολα ενταξει, αλλα τα win μου ζητανε το αρχειο(?) WindowsXP-KB319740 το οποιο το εχω στην αγγλικη.Εχω ψαξει,οσο μπορεσα, να το βρω για τα ελληνικα pro αλλα τζιφος.Ουτε με τα updates εγινε κατι. Μπορει να βοηθησει καποιος.??
Dream Walker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 παιδες' date='εχω και εγω 1 προβλημα. Εχω τ xp pro και θελω να βαλω ενα προγραμμα στην αγγλικη. Ολα ενταξει, αλλα τα win μου ζητανε το αρχειο(?) [b']WindowsXP-KB319740[/b] το οποιο το εχω στην αγγλικη.Εχω ψαξει,οσο μπορεσα, να το βρω για τα ελληνικα pro αλλα τζιφος.Ουτε με τα updates εγινε κατι. Μπορει να βοηθησει καποιος.?? mou fenetai oti auto den ginetai. prepei na peraseis ta win xp pro greek.
corsakias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 mou fenetai oti auto den ginetai. prepei na peraseis ta win xp pro greek. αν καταλαβα, ενοεις οτι πρεπει η γλωσσα των windows και η γλωσσα του προγραμματος να είναι κοινη?:???:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.