Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 2 Problems

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ekana se filo clean install ta XP me integrated SP2 kai paizoun mia xara. Apla tou apenergopoiisa teleiws to security center (i opws alliws to lene). Kata ta alla, oute to Nero, oute to DivX exei problima, oute otidipote allo. Isws ama to bazeis apo epanw dimiourgountai ta problimata.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

egw paidia antimetwpizw to eksis provlima....

polles fores otan kanw turn off to pc mou (win xp service pack 2)

kanei restart apo mono tou anti gia na kleisei..

to ekane kai prin apo otan evala to service pack 2.

iparxei kapoio patch gia na diorthwsw to provlima?to antimetwpizei kaneis sas??

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Egw file mou oso den paizoun ta DivX mou sto SP2, den to bazw me tipota ... An diorthwthei ayto me kapoion tropo, tha kseperasw ta alla mikroprovlimata pou dimiourgoun .... :-?

Με το DivX 6 παίζουν σίγουρα; Στο δικό μου πάντως το DivX δουλεύει τζάμι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Πρώτο μήνυμα σε αυτό το forum και το πρόβλημα είναι ποιο άλλο; Τα Win!!!

Πριν λίγο καιρό έκανα format και επανεγκατέστησα τα Win XP Pro. Το πρόβλημα είναι ότι στα καλά του καθουμένου το μηχάνημα κάνει reboot. Εγκατέστησα και τα SP1 και SP2, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Έχω έναν ATHLON XP 2000+ me mobo GIGABYTE 7VRX.

Δημοσ.

φιλε αυτο δεν μου ακουγεται σαν προβλημα των winXp ... καλυτερα να ανοιξεις νεο topic... εγω παντως υποθετω πως εχει να κανει με ασυμβατοτητα μεταξυ συσκευων, ή συσκευων και software... τουλαχιστον οσες φορες το εχω συναντησει εγω δεν ηταν prob των windows...

Δημοσ.
Καλημέρα' date='

Πρώτο μήνυμα σε αυτό το forum και το πρόβλημα είναι ποιο άλλο; Τα Win!!!

Πριν λίγο καιρό έκανα format και επανεγκατέστησα τα Win XP Pro. Το πρόβλημα είναι ότι στα καλά του καθουμένου το μηχάνημα κάνει reboot. Εγκατέστησα και τα SP1 και SP2, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Έχω έναν ATHLON XP 2000+ me mobo GIGABYTE 7VRX.[/quote']

Καλησπέρα.

Είχα το ίδιο πρόβλημα και μετά απο πολύ ψάξιμο ανακάλυψα οτι τελικά έφταιγε το τροφοδοτικό .

Καλώς ήρθες .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εγώ έχω πρόβλημα με το modem USR (56K Faxmodem USB). Δε συνδέεται σε ταχύτητα μεγαλύτερη από 33200bps. Το πρόβλημα αυτό υπήρχε και παλιότερα όταν είχα εγκαταστήσει το παρακάτω Patch της Microsoft:

WindowsXP-KB817778-x86-ENU.exe (Advanced Networking Pack for Windows XP) Μετά από Uninstall του patch το modem δούλευε κανονικά. Τώρα άντε να περιμένεις να βγάλουν drivers για το modem...

Φταίνει οι drivers του modem σε συνδυασμό με το sp2. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Κατέβασε τους drivers από τον κατασκευαστή του chip του modem, από εδώ:

http://www.conexant.com/support/files/HCFu_WinXP.zip

Με αυτούς συνδέομαι το 90% των περιπτώσεων στα 49.2kbps.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπω πολλούς να καταφεύγουν με το παραμικρό στη διαδικασία του format καί σκέφτομαι τον εαυτό μου στα πρώτα μου βήματα πού χάλασα ένα σκληρό αφού είχα εγκαταστήσει τα windows με βεβαιότητα πάνω από 50 φορές.

Μα η ικανοποίηση προκύπτει μέσα από τη μαζοχιστική διάθεση γιά να βρείς τι φταίει τελικά καί έχεις ένα πρόβλημα στο pc δεν συμφωνείτε?

-------------------------------------------------

Λοιπόν παιδιά,μού έσπασε η πλαστική προεξοχή πάνω στην οποία κουμπώνει το καλώδιο sata στό σκληρό WD1200JD καί όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι τώρα όλη την πλακέτα γιά να μην πετάξω τον δίσκο.Αν λοιπόν έχει κανείς τον παραπάνω δίσκο κτυπημένο αλλά όχι βέβαια με χαλασμένη πλακέτα ας μού κάνει ένα pm.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H microsoft kanei sunexws beta-testing, akoma kai sta win3.11. (xe xe) Etsi bgazei lefta o Billakos kai ta dwrizei stous apantaxou "peinasmenous" tou kosmou

Δημοσ.

καλημερα σας, μια βοηθεια θα ηθελα. εχω ενα p/c στη δουλεια που δεν εχει κανενα servise pack. εγω εχω το ser.pack2 . μπορω να το περασω χωρις να βαλω το serv.pack1 ; η θα εχω προβλημα ; ευχαριστω

Δημοσ.
καλημερα σας, μια βοηθεια θα ηθελα. εχω ενα p/c στη δουλεια που δεν εχει κανενα servise pack. εγω εχω το ser.pack2 . μπορω να το περασω χωρις να βαλω το serv.pack1 ; η θα εχω προβλημα ; ευχαριστω

Μπορείς κανονικά.

Νομίζω ότι αναφέρεται και στην αρχή του topic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...