Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 2 Problems

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις βάλει κανένα άλλο firewall και αυτό είναι το δεύτερο που πας να βάλεις?Αν πας να βάλεις καμιά παλιά έκδοση του zonealarm παίζει να κάνει conflict με το firewall της Microsoft...

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπραβο παντως. Το Topic αυτο παει για βραβειο.15 σελιδες και συνεχιζει...

Eγκατεστησα το SP2 απο CD της Microsoft που μου εστειλαν(τσαμπα ηταν,ελπιζω να μην εχουμε αλλα),πανω σε Professional Εληνικη εκδοση (χωρις SP).

Και απο τη μερια μου, εχω τα εξης:

Πριν μπορουσα να μπω στην "Προσθαφαιρεση στοιχειων των Windows" (ControlPanel-->Add/Remove Programs) και να αλαξω οτι θελω, μετα το SP2 μου βγαζει μηνυμα: "Eκτελειτα ενα αλλο αντιγραφο του προγραμματος εγκαταστασης.Περιμενεται να ολοκληρωθειη αλλη εγκατασταση , πριν να εκτελεσεταιπαλι αυτο το προγραμμα"

Μουφες. Νομιζει οτι εχω ανοιξει και αλλο στιγμιοτυπο(χωρις αυτο να συμβαινει ομως). Μεχρι στιγμης δεν βρηκα τι θελει για να φτιαξει.

Δεν ειναι και προβλημα αυτο αν θυμηθεις απο πριν να βαλεις οτι χρειαζεσαι(UPnP πχ) αλλα χρειαστηκε ξανα reinstall, γιατι χωρις το UPnP που δεν ηταν default στην εγκατασταση, δεν μπορουσα να δω το speedtouch.

Επισης μετα το SP2, στην εκκινηση πεταει error το ΖoneAlarm κατι σαν: "δεν ηταν δυνατη η εντολη του vsmon να γινει read στη θεση (μια διευθυνση μνημης)" ουτε και αυτο ειναι προβλημα παντως γιατι το μονο ενοχλητικο ειναι οτι κανει ενα γκονγκ στην εκκινηση και δουλευει κανονικα.(αν του απενεργοποιησεις τους ηχους για σφαλματα πιστευω θα το γλιτωσω και αυτο)

Αυτα ειναι τα κουσουρια το PCιου μου με το SP2. Αντε παιδια περαστικα μας! :)

Δημοσ.
Μπραβο παντως. Το Topic αυτο παει για βραβειο.15 σελιδες και συνεχιζει...

Eγκατεστησα το SP2 απο CD της Microsoft που μου εστειλαν(τσαμπα ηταν' date='ελπιζω να μην εχουμε αλλα),πανω σε Professional Εληνικη εκδοση (χωρις SP).

Και απο τη μερια μου, εχω τα εξης:

Πριν μπορουσα να μπω στην "Προσθαφαιρεση στοιχειων των Windows" (ControlPanel-->Add/Remove Programs) και να αλαξω οτι θελω, μετα το SP2 μου βγαζει μηνυμα: "Eκτελειτα ενα αλλο αντιγραφο του προγραμματος εγκαταστασης.Περιμενεται να ολοκληρωθειη αλλη εγκατασταση , πριν να εκτελεσεταιπαλι αυτο το προγραμμα"

Μουφες. Νομιζει οτι εχω ανοιξει και αλλο στιγμιοτυπο(χωρις αυτο να συμβαινει ομως). Μεχρι στιγμης δεν βρηκα τι θελει για να φτιαξει.

Δεν ειναι και προβλημα αυτο αν θυμηθεις απο πριν να βαλεις οτι χρειαζεσαι(UPnP πχ) αλλα χρειαστηκε ξανα reinstall, γιατι χωρις το UPnP που δεν ηταν default στην εγκατασταση, δεν μπορουσα να δω το speedtouch.

Επισης μετα το SP2, στην εκκινηση πεταει error το ΖoneAlarm κατι σαν: "δεν ηταν δυνατη η εντολη του vsmon να γινει read στη θεση (μια διευθυνση μνημης)" ουτε και αυτο ειναι προβλημα παντως γιατι το μονο ενοχλητικο ειναι οτι κανει ενα γκονγκ στην εκκινηση και δουλευει κανονικα.(αν του απενεργοποιησεις τους ηχους για σφαλματα πιστευω θα το γλιτωσω και αυτο)

Αυτα ειναι τα κουσουρια το PCιου μου με το SP2. Αντε παιδια περαστικα μας! :)[/quote']

Χαχαχα,φίλε μου,μου έφτιαξες τη διάθεση.Άντε,βάλτε κι άλλοι το SP2 να δούμε τι άλλο θα δούμε να μας συμβαίνει.Τελικά μόνο εγώ ειμαι εντάξει με το SP2.Την πρώτη φορά που το έβαλα(σε εγκατάσταση 2χρόνων) το σύστημα όταν προσπαθούσε να εκκινήσει πέταγε μπλε οθόνη και restart.Μετά έκανα καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού και τώρα είναι όλα οκ.Από τότε του έχω αλλάξει λίγο τα φώτα του μηχανήματος,αλλά είναι σκυλί μαύρο και δεν μούχει βγάλει ούτε ίχνος προβλήματος...

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια, είναι φυσιολογικό να βγάζει μερικά προβλήματα. Αν όμως γίνει clean install, τότε είναι σκυλί.

freskas, δοκίμασε να πας την ημερομηνία του υπολογιστή σου 25 μέρες μπροστά, γιατί κάτι μου λέει ότι θα έχεις προβλήματα. ;)

Δημοσ.

Eλα wizard. Την έβαλα την ημερομηνία στις 1 Μαρτίου και δεν εγινε τιποτα περίεργο.

Μόνο ενα scheduled scandisk ξεκίνησε από το ZoneΑlarm.

Εσύ λες οτι κατι πρεπει να παίζει με ιό?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κάποτε είχα έρθει σε ένα θέμα και είπα πως το SP2 είναι πολύ καλό.

ΜΑΠΑ είναι στην πραγματικότητα. Μου έσπασε κυριολεκτικά τα νεύρα.

Το τείχος προστασίας των Windows που έχει κάθε φορά που πατούσα πάνω σε αρχείο που έχει εικόνα και ήχο μου έγραφε πως θα σταματήσει αυτή τη λειτουργία για το καλό του υπολογιστή υποτίθεται και μου εξαφάνιζε τα Windows και όταν ερχόντουσαν στα καλά τους μόνο στα καλά τους δεν ήταν. Το σύστημά μου είναι 64bit και σκέφτηκα μήπως μου το κάνει επειδή δεν έχω τα Windows τα 64bit.

Τι γίνετε εδώ;

Δημοσ.

"Το σύστημά μου είναι 64bit και σκέφτηκα μήπως μου το κάνει επειδή δεν έχω τα Windows τα 64bit."

Καμμία σχέση.

Πιθανότατα το WEP σου το κάνει αυτό.

Πρέπει να υπάρχει σχετικό θέμα [ για το WEP ] εδώ στο Insomnia.

Ρίξε ένα search.

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης κανένα προβλημα. Έιχα εγκαταστήσει την RPM πάνω σε SP1 Pro original και στη συνέχεια έκανα όλα τα απαραίτητα updates απο MS.

To σύστημα γενικά έχει λιγότερα κολλήματα απο τότε που τα έβαλα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
telika na valo i oxi sp2 ?

Egw file mou oso den paizoun ta DivX mou sto SP2, den to bazw me tipota ... An diorthwthei ayto me kapoion tropo, tha kseperasw ta alla mikroprovlimata pou dimiourgoun .... :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...