Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 2 Problems

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναδοκίμασε να βάλεις με format τα windows και έπειτα το SP2 και πιστεύω θα δουλέψει!Μην το φοβάσαι,κάτι περίεργο θα συνέβη και θα ενεργοποιήθηκε!Μήπως σου ζήτησε να ενεργοποιήσεις το automatic update και συ το δέχτηκες?Μπορεί έτσι να κατέβασε άθελά σου κανένα update από την Microsoft και να έλεγχθηκε αν έχεις τα original XP ή τα "σπασμένα"!Ίσως να έκανες κάτι τέτοιο!Άλλωστε έχει γραφτεί και εδώ στο insomnia ότι η Microsoft θα ενσωματώνει κλειδιά στα προϊόντα της για να κλειδώνει τα XP.Αν θυμάμαι καλά το ενσωμάτωσε ή τέλοσπάντων σκέφτεται να το ενσωματώσει στο Windows Media Player 10. :oops:

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Egw evala to sp2, douleve kanonika alla meta xreiastike na kanw format . Meta to format otan ksanadokimasa na to kanw install mou evgaze sfalma se kapoio arxeio. Dokimasa kai to ksanakatevasa (mipws ta paikse auto pou eixa) kai tote mou evgaze sfalma se diaforetiko arxeio. Telika evala sp1 mono. Ti mporei na ftaiei? Kamia idea?

Δημοσ.

παιδιά έχω μια απορία σχετικά με το ΣΠ2, η οποία νομίζω έχει ξανατυπωθεί και επειδή δεν μπορώ να ψάχνω 13 σελίδες :( την γράφω.

έχω τα ΣΠ2 Ελληνικά και έχω απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις, αλλά συνέχεια δίπλα στο ρολόι μου βγάζει το κόκινο θαυμαστικό και οτι τάχα ο υπολογιστής μου κινδυνεύει... έχει άλλη μια επιλογή "να με ρωτάει πριν κάνει αναβάθμιση" αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω πάλι δίπλα στο ρολόι το "υπάρχουν έτοιμες ενημερώσεις, για αναβάθμιση πατήστε εδώ"...

γίνεται με κάποιο τρόπο να φύγουν εκεί ?

• Super Moderators
Δημοσ.

asfalws an to anoi3eis exei ena option pou sou leei pws na alla3eis ton tropo pou to Security center se eidopoiei...ekei 8a 3echeckareis oti 8es :)

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα. Δε μπορώ να εγκαταστήσω καθόλου το SP2. Βγαίνει σφάλμα στο αρχείο shel32.dll. Σας παραθέτω στη συνέχεια σκρίνσοτ του σφάλματος μπας και μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έχω αγγλικά WinXP Pro SP1. Βασικά καποια dlls όπως αυτο που προανεφερα αλλα και το uxtheme.dll ειναι hacked μιας και έχω περάσει ένα theme με εικονίδια Αpple. Κάτι τέτοιο όμως σημαίνει οτι ξεχνάς το SP2 ας πούμε??? Αν κάποιος έχει κάποια σκέψη ας βοηθήσει

error.JPG

Δημοσ.

Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο,αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος αυτό με την αλλαγή των εικονιδίων και γενικώς του όλου περιβάλλοντος...

Δημοσ.

Ένα απλό theme είναι... Aqua XP λέγεται αν δε με απατά η μνήμη μου και απλά έπρεπε να αλλάξεις αυτά τα dlls καθότι η Microsoft φυσικά και δε θα σε αφήσει έτσι απλά να αλλάξεις το interface των Windows με του Linux πχ ή του Mac... Φυσικά και δε θυμάμαι το backup αυτών των αρχείων τι έχει γίνει και που βρίσκεται. Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε. Απο το λίγο ψάξιμο που έκανα στο νετ δε βρήκα άκρη... Κανείς άλλος που να ξέρει κάτι σχετικό να μας ρίξει τα φώτα του??? :(

Δημοσ.

Ρε παλικαριά βοηθήστε λίγο την κατάσταση γιατί το pc κλάταρε με το service pack 2

Γιατί ύστερα από ένα γερο φόρματ είπα να κάνω αναβάθμιση στο λειτουργικό και στο service pack δηλαδή από Windows XP Home Service Pack 1 GR

Έβαλα Windows XP Pro service pack 2 GR (σημείωση το service pack 2 το είχε σε cd γνωστό περιοδικό υπολογιστών πριν από ένα μήνα) αν και δεν νομίζω να είχε πρόβλημα το cd του περιοδικού.

Αφού τα πέρασα όλα καλά και ωραία, μετά από μια 8-9 ωρή χρήση του υπολογιστή είπα να κάνω επανεκκίνηση για να ξαλαφρώσω την μνήμη και μετά που άνοιξε ο υπολογιστής ανοίγει η επιφάνεια εργασίας σκέτη χωρίς εικονίδια και χωρίς την μπάρα με την έναρξη και δεν κουνιέται τίποτα περιμένω μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα αυτό

Κάνω restart από το κουμπί του υπολογιστή ξανά και ξανά αλλά τίποτα αυτό.

Μετά μπαίνω σε κατάσταση ασφαλής λειτουργία και διαγράφω όλα τα προγράμματα

Αλλά τίποτα αυτό συνέχιζε.

Σημείωση έχω

P4 2.4

768 RAM

τι λέτε να φταίει???????????????????????????

Δημοσ.

Ego pantos ta evala kai den parousiastike kanena provlima pou na afora programmata. To mono provlima pou eixa einai oti ta Windows mou ksafnika thimithikan oti prepei na energopoiithoun mesi internet. Afto kana mina meta tin egkatastasi tou winxp_sp2

• Super Moderators
Δημοσ.

blackwar, evales prwta to SP1 kai meta to SP2? den htan anagkh na to kaneis auto...to SP2 periexei kai to SP1...pantws oute egw mporw na skeftw ti mporei na ftaiei...ante kane allo ena formataki :P

Δημοσ.

Euxaristw poly paidia.

Telika agorasa ena kainourio internal modem kai douleuei mia xara me to SP2.

Ton teleutaio kairo kai prin akoma agorasw kainourio modem, otan kanei startup mou petaei mia mple othoni poy den moy aresei katholou alla tin deuteri fora anoigei kanonika.

Oso douleuei estw kai me ti deuteri tha apofygw to format.

Thanks again

Δημοσ.

blackwar, an milas gia to cd toy RAM se emena eixe ploblima.Gera kollimata sthn ekinhsh,Provlima me to DVD Rom...Katevasa alli ehdosh kai ola O.K.... Epi eykairia.. meta to perasma toy SP2 ti Built einai ta windows? Emena m bgazei 2158.Den tha eprepe na einai 2160? Katevasa lete oxi "teleiwmeno" SP2?

Δημοσ.

songless_bird nai to cd itan apo to RAM to elliniko sp2.

mpika stin microsoft na to katevaso alla einai megalo 260 MB an thimame kala.kai mexri tote tha ginw xana makrimalis me tin apli syndensi poy exw :D

exalloy exw akoysei tosa pola provlimata edw mesa gia to sp2 poy anfivalw an tha to valw..., giati me to sp1 mia xara den eimaste toso kairo;!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...