dwarves Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Highlander, trifonas2, oups....kai se enan gnwsto mou to idio problem...tou leei gia activation......malista pataei OK...kai meta pali tou to ksanavgazei..... mou myrizei format...ton exw proetimasei apo twra......
madsc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 iparxei to patch gia to service pack to 2 gia to provlima pou iparxei me ta periorismena connections ana second.Exw provlima i adsl mou einai sxetika argh http://www.lvllord.de/ Αυτό αφορά τα pending connections, όχι τα ενεργά. Αν δεν το χρειάζεσαι, δεν είναι ανάγκη να το κάνεις. /sc
karib Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Παιδια ενας φιλος μου εβαλε το sp2 και δεν μπορουσε στο yahoo, με internet explorer, να κανει δημιουργια νεου Mail. Ωστοσο, τα εισερχομενα τα εβλεπε. Σας μυριζει για προβλημα το sp2 ή λετε ειναι κατι αλλο?
Highlander Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Από εχθές έχω πρόβλημα με ένα φορητό υπολογιστή ενός πελάτη. Το έφερε να το καθαρίσω από adware & trojans και να περάσω και SP2. Με το που πέρασα το SP2, έκανε επανεκκίνηση και κόλλησε στην οθόνη που λέει Windows XP. Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να το ξεκινήσω και μάλλον πάει για format. Ο λόγος είναι ότι έκανα οτιδήποτε άλλο (Ασφαλή λειτουργία, Τελ.Γνωστές Ρυθμίσεις, κλπ) πριν βρω τη λύση. Μίλησα με τεχνικό από την Microsoft και μου είπε ότι το πρόβλημα είναι αυτό Για να μην συμβεί σε οποιονδήποτε το ίδιο πρέπει να περαστεί το patch αυτό ή να γίνει Bios Update ποθ να διορθώνει το πρόβλημα. Συμβουλή του τεχνικού της Microsoft είναι τα Service Pack να εγκαθίστανται σε ασφαλή λειτουργία (Safe Mode).
dimitris__ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα: Όταν μπαίνω στο internet μετά απο λίγο (από αμέσως μέχρι 30') το PC "παγώνει" εντελώς. Βγάζω το SP2, όλα OK. Το ξαναβάζω, πρόβλημα πάλι. Δοκίμασα να βγάλω firewall, AV κλπ τίποτα. Ο event viewer καθαρός. To O/C αθώο κι αυτό. Έχω βάλει SP2 σε 500 PCs χωρίς πρόβλημα και μόνο το δικό μου κολλάει!!! Τώρα εγκατέστησα και τρέχω Windows media center edition 2005 (που συμπεριλαμβάνουν το SP2), και τραβάω μια από τα ίδια. Αν τραβάει και κάποιος άλλος το ίδιο λούκι, ας πάμε να ανάψουμε μαζί ένα κεράκι... Το config μου είναι βασικά: Gigabyte 8IPE1000 (i865) P4 [email protected] GF 5900 1GB RAM SB Audigy 2
karib Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Έχω βάλει SP2 σε 500 PCs χωρίς πρόβλημα Υπαρχουσες εγκαταστασεις ή clean install?
xaxa1982 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδιά,λίγο βοήθεια!Εχω 2 υπολογιστές και στον ένα εχω εγκαταστήσει XP με SP2 και στον άλλο XP με SP1 και κάποιες επιπλέον αναβαθμίσεις(π.χ. Blaster κτλ).Το πρόβλημά μου είναι ότι στο δίκτυο που έχω με τους 2 υπολογιστές,ενώ ο υπολογιστής με το SP2 βλέπει τους σκληρούς του άλλου υπολογιστή,το αντίστροφο δεν γίνεται.Δηλαδή ο υπολογιστής με το SP1 δεν βλέπει τους σκληρούς του υπολογιστή με το SP2.Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει καλά το δίκτυο ως έχει?Δηλαδή να μην εγκαταστήσω το SP2 στον άλλο υπολογιστή?Αλλά αν το εγκαταστήσω,θα δουλεύει καλά ή θα απομονωθεί και από τις 2 πλευρές το δίκτυο?Παιδιά,αν γίνεται πείτε μου τι να κάνω,αλλά χωρίς να βάλω το SP2 στον άλλο υπολογιστή,γιατί υπάρχει λόγος. Ευχαριστώ για την όποια βοήθειά σας...
xaxa1982 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Τελικά το έλυσα το πρόβλημα παίδες...Απλά άλλαξα το password του υπολογιστη με το SP2 και ο άλλος τον είδε...Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με δίκτυο,το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν δεν σας λειτουργεί,ειναι να πάτε στο "Start->Run->services.msc" και εκεί που λέει "Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS)" να κάνετε "Disabled".Εμένα μου δημιουργούσε ένα σωρό προβλήματα το κ@λο-firewall της Microsoft και ευτυχώς βρήκα τρόπο να μην εκκινεί καθόλου...Αυτά από μένα και καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων μας να εξημερώσουμε το άγριο άλογο που λέγεται "SP2 για Windows XP"... Σόρυ αν κούρασα και ευχαριστώ για την όποια προσοχή σας...
Highlander Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα: Όταν μπαίνω στο internet μετά απο λίγο (από αμέσως μέχρι 30') το PC "παγώνει" εντελώς. Βγάζω το SP2' date=' όλα OK. Το ξαναβάζω, πρόβλημα πάλι. Δοκίμασα να βγάλω firewall, AV κλπ τίποτα. Ο event viewer καθαρός. To O/C αθώο κι αυτό. Έχω βάλει SP2 σε 500 PCs χωρίς πρόβλημα και μόνο το δικό μου κολλάει!!! Τώρα εγκατέστησα και τρέχω Windows media center edition 2005 (που συμπεριλαμβάνουν το SP2), και τραβάω μια από τα ίδια. Αν τραβάει και κάποιος άλλος το ίδιο λούκι, ας πάμε να ανάψουμε μαζί ένα κεράκι... Το config μου είναι βασικά: Gigabyte 8IPE1000 (i865) P4 [email protected] GF 5900 1GB RAM SB Audigy 2[/quote'] Δοκίμασες νέους Drivers για κάρτα γραφικών;;; Το ίδιο πρόβλημα είχα με ένα PC.
dimitris__ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 @Karib: Clean install σε PCs από Cyrix PR233 μέχρι Prescott, o μεγαλύτερος όγκος όμως PIII 500 - 1GHz. @Highlander: Έχω αλλάξει πολλές φορές τελευταία τον driver της VGA και βάζω μόνο όσους είναι MS certified. Δεν έγινε τίποτα... Ακόμα και BIOS update έκανα στο M/B...
dimitris__ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Ένανα disable τα services: windows firewall/ICS application layer gateway service security center και τώρα δεν παγώνει πια. Πραγματικά έμεινα μ@λάκας, πρώτη φορά τρώω τέτοια κόμπλα από ένα microsoft update. Τι να πώ... Πάντως θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε εγκατάσταση σε εταιρικό περιβάλλον, αφού οι πόρτες που κλείνει το firewall ανοίγουν μόνο από κάθε PC ειδικά, δεν υπάρχει κάποιο template για το domain policy απ' ότι είδα.
predator Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 xaxa1982, peripou to idio problhma exw kai egw sto LAN mou , mono pou exoun kai ta 2 PC sp2. blepoun kanonika o enas ton allon mexri na kanw reboot ton server. meta ante geia , prepei na stisw to diktio pali apo tin arxi! ti ennoeis otan les oti allaxes password sto PC? episis re paidia brike kaneis ti lysh gia to crash tou explorer? stin arxi nomiza pws einai ta thumbnails kai ebala ola ta folder views se icons. alla meta apo ligo 3ana crashare. exei na kanei me to preview twn avi? den exw to dr.divx pou eipe ena allo paidi. kata ta alla omws to sp2 paei mia xara ws wras! (ftou ftou ftou) edit: nomizw to provlhma tou explorer linetai ama bazete anti gia thumbnail icons kai kanete disable to preview sta images kai movies. http://www.tweakxp.com/display.aspx?id=2123 ws wras ola kala , no crash. menei to 8ema me to diktio.
xaxa1982 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Otan lew oti allaksa to password,ennow oti enw den eixa katholou password,tou evala.Sto control panel,ekei pou leei user accounts,dialegw ton logariasmo mou kai tou vazw password.Den eixa valei password kai apla tou evala.Auto me ton server den kserw pws na to lusw,den mou exei tuxei.Prospathise na apenergopoihseis to firewall ths microsoft ston server sou.Isws tote na to dei.Pantws prepei na vgalei h k@lo-microsoft ena patch gia diktuo kai perissotero gia to firewall pou evale,giati uparxei provlhma.Ti tothele?Osoi valoun to SP2 einai enhmerwmenoi xrhstes kai kseroun ti einai firewall kai tha exoun ena ston upologisth tous.Osoi den valoun to SP2 einai anenhmerwtoi,opote sautous tha uphrxe provlhma.File,sou proteinw na kaneis stand by ston server,anti gia shut down,etsi thaxeis sunexeia energo to diktuo.Kalh sunexeia stis prospatheies sou na ekshmerwseis to agrio alogo(SP2) opws proeipa....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.