Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 2 Problems

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μήπως είναι καιρός να αποκτήσουμε ένα συγκεντρώτικο topic με όλα τα προβλήματα που διαβάσαμε ότι υπάρχουν (ή που συναντήσαμε) μετά την εγκατάσταση του Service Pack 2 των Windows XP?

Ας κάνω την αρχή...

Ένα πρόβλημα που προέκυψε είναι με το DivX :

http://www.theinquirer.net/?article=17782

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε μενα που το κανα integrated σε cd δεν παιζει το nero ακομη και στην

τελευταια του εκδοση οπου υποτιθεται οτι το φτιαξανε για sp2 καθως

και οι beta drivers 4.9 της Ati.Τωρα κατεβαζω τους 4.8 ...

Δημοσ.

Εγώ, ούτε με το τελευταίο Nero, ούτε με τους 4.9beta είχα πρόβλημα. Όμως, εγκατέστησα το SP2 πάνω από Windows με SP1 και όχι από slipstreamed CD όπως εσύ.

Και το antivirus που χρησιμοποιώ (nod32) αν και είναι στη λίστα της Microsoft με τις "προβληματικές" εφαρμογές , δουλεύει κι αυτό μια χαρά. Μόνο που δεν το αναγνωρίζουν τα windows στο Security Center και μου έβγαζαν μύνημα πως δεν έχω antivirus (αλλά κλίκαρα στο κουμπάκι που λέει πως έχω δικό μου antivirus και δεν θέλω να βγάζει warnings και ησύχασα)...

Δημοσ.

Και το antivirus που χρησιμοποιώ (nod32) αν και είναι στη λίστα της Microsoft με τις "προβληματικές" εφαρμογές ' date=' δουλεύει κι αυτό μια χαρά. Μόνο που δεν το αναγνωρίζουν τα windows στο Security Center και μου έβγαζαν μύνημα πως δεν έχω antivirus (αλλά κλίκαρα στο κουμπάκι που λέει πως έχω δικό μου antivirus και δεν θέλω να βγάζει warnings και ησύχασα)...[/quote']

Αν κάνεις Live update θα δεις ότι θα εγκαταστήσει μόνο του το patch και πλέον θα το βλέπουν και τα Windows.

Δημοσ.

To mono provlima pou exo pros to paron einai me to outpost firewall pro to opio telika to apegatestisa ke energopiisa to hardware tou router mazi me ena mcafee

Xrisimopio ena amd fx 53 939 me mobo asus a8v kata ta ala ola ok pros to paron...

Δημοσ.

Παιδια ,εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τα προγραμματα...μαλιστα μερικα ειναι και στην λιστα ασυμβατοτητας....αλλα παιζουν οπως επαιζαν και πριν.

Βασικα οποια προγραμματα χρησιμοποιουσα και πριν ,χρησιμοποιω και τωρα.

Το μονο που χρειαστηκε ηταν να κανω μερικα live update σε καποια προγραμματα και μετα απο ενα restart να παιζουν ολα μια χαρα.

Η εγκατασταση που εκανα ηταν πανω απο SP1,τοσο σε winxp pro οσο και σε winxp home.

Στα pro αλλαξα το serial key και στα home ηταν OEM (εγκατασταση σε Notebook).Μπορεσα και εκανα και ολα τα Update απο την microsoft,χωρις κανενα πποβλημα.

Ολα τα προγραμματα (μουσικης,βιντεο,φωτογραφιας,αντιβιοτικα,firewall,σχεδιαστικα,αντιγραφικα κλπ) συνεχιζουν και παιζουν οπως και πριν.

Δημοσ.

na rotiso kai ego kati allo.to service pack pou dinoun gia katevasma einai official i tha bgei kai allo dioti ida oti exei dothei stous beta testers.tha bgei kai allo pio meta i einai to official?dioti den to ida me megala grammata stin microsoft. :D kai paraxeneuomai.gia to aggliko milame panta.gia to eliniko who cares.

Δημοσ.

Ναι. Από τι στιγμή που το δίνει η Microsoft στο Windows Update είναι official.

Όσο για το Ελληνικό, νομίζω ότι εδιαφέρονται αρκετοί.

Δημοσ.

Όταν πρωτογράφτηκε η είδηση στην πρώτη σελίδα της insomnia, είχε δωθεί μόνο στους beta testers. Μετά από 1-2 ημέρες όμως βγήκε επίσημα για όλους.

Το link που υπάρχει τώρα στην πρώτη σελίδα (http://download.microsoft.com/download/1/6/5/165b076b-aaa9-443d-84f0-73cf11fdcdf8/WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe) είναι το επίσημο για όλο τον κόσμο.

Η Microsoft δεν το έχει διαφημίσει πολύ γιατί περιμένει να διορθωθούν τα προβληματάκια (να βγούν updates για όσα προγράμματα χρειάζεται κλπ)...

Δημοσ.

diladi to katevazo kai euxomai oti den tha poun se mia bdomada sorry alla exoume mia pio kainouria ekdosi e georgeadams?xixi :D .thelo na to balo gia na xero ti ginetai.ta 64 bit ta 2003 server pote tha bgoun official?tsampa paei o kaimenos o amd 64 bit

Δημοσ.

H Microsoft έχει ανακοινώσει και μερικά προγράμματα με τα οποία "πιθανόν" να δημιουργείται πρόβλημα με το SP2. Σε αυτά περιλαμβάνονται και δικές της εφαρμογές όπως το Office και το Visual Studio.

http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130&product=windowsxpsp2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...