Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πλέον θέλει 3000 αντί για 300 πόντους, βγάζει "You didn't win this time.But don't worry ,you can always try again" στο scratch και η εφαρμογή δεν μπαίνει με region Ελλάδας πιστεύω ότι είναι καλό να μπει ένα "ΤΕΛΟΣ" στον τίτλο του θέματος.

• Like 2
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [ΤΕΛΟΣ] Δωρεάν Perplexity AI Pro για ενα χρόνο
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετσι για την ιστορία ηρθε μαιλ οτι εγινε suspended επειδη δεν ειμαι πελάτης της HRVATSKI κ να με στη Κροατία 

• Like 5
Δημοσ.

Το ίδιο και εδώ έπεσε άκυρο, δεύτερη φορά που κάνουν ακύρωση συνδρομής με το έτσι θέλω. Μάζεψαν για ακόμη μια φορά στοιχεία και κάρτες, ελπίζω να χρησιμοποιήσατε tempmail/virtual κάρτα. Για όποιον ενδιαφέρεται αφήνω αυτό εδώ

https://www.trustpilot.com/review/www.perplexity.ai

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Hello,

While we hope you've enjoyed using Perplexity's Pro features during your subscription period. We're writing to inform you that your Perplexity Pro subscription has been suspended effective immediately.

We have determined that your Perplexity Pro subscription was obtained using the HRVATSKI TELEKOM 1 year for free promotional code.

This promotion is exclusively available to HRVATSKI TELEKOM customers located in Croatia. Upon verification, we have found that you do not meet the eligibility criteria for this specific promotion.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A πάλι καλα που δεν το ολοκλήρωσα δηλαδή να βάλω στοιχεία ... Εγώ έκανα τον Ινδό άλλος το Κροάτη - άλλος το κινέζο  :D

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, xPhenomenon said:

Το ίδιο και εδώ έπεσε άκυρο, δεύτερη φορά που κάνουν ακύρωση συνδρομής με το έτσι θέλω. Μάζεψαν για ακόμη μια φορά στοιχεία και κάρτες, ελπίζω να χρησιμοποιήσατε tempmail/virtual κάρτα. Για όποιον ενδιαφέρεται αφήνω αυτό εδώ

https://www.trustpilot.com/review/www.perplexity.ai

Thanks. 

Δεν το συνηθίζω να κανω κακη κριτική, και στην ουσία έχουν δικαίωμα να μας κόψουν, αλλα κάπου φταίνε και αυτοι. Οταν κάνεις μια προσφορά, και σε νοιάζει τόσο πολύ να μην την πάρει κανεις αλλος, τοτε το κάνεις με τρόπο, ώστε να μη γίνεται να παραβιαστουν οι όροι της προσφοράς. 

Οταν συμβαίνει το ίδιο 2 φορες στη σειρά, ητε δε βάζεις μυαλό με τίποτα, ητε πρόκειται για έμμεση, κακού τύπου διαφήμιση. Οποτε θεώρησα χρέος μου να κανω κακή κριτική, ώστε να κοπούν τέτοιες μέθοδοι. Στο κάτω κατω, σιγα το κόστος που θα είχανε να μη κόψουν τη συνδρομή σε όσους το έκαναν. Οποίος θέλει ας μπει να κανει το ίδιο. 

Η κριτική μου:

Second time promotion, second time suspended it.. This isn't a promotion, this looks as a bad advertisement. If you do a promotion that you can't test who meets the criteria and who doesn't, and this happens 2 time in a row, then you probably do it in purpose.. The whole things look as a bad advertisement. After all it's your fault, and i don't think it would cost you that much to keep your promise.

I had in mind to buy your pro subscription in future , after this I'll buy another one. Do better promotions that you can test who has eligibility for it, and who doesn't, because you only get unhappy customers.

Next time you decide to make a new promotion, ask your ai, if the criteria will be violeted or not the way you are doing it .. I predict that the ai will tell you that they will, otherwise it's not a good ai.. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε εμένα το ακύρωσαν. Εκανα και εγω αξιολόγηση στο trustpilot. 

Μαθαμε και ποιοι ειστε πισω απο τα insomnia usernames σας 😜😂

Οι αξιολογήσεις που δεν αναφέρουν απλώς γεγονότα, πχ Very bad experience ή The worst AI app ever... θα διαγραφούν, γιατί ο πελάτης της Trustpilot ειναι το Perplexity AI και όχι εσεις, και οι αξιολογήσεις που ειναι απλα αουουα αααου ειναι ευκολο να πανε στον κουβά ως κακοβουλες. 

Επεξ/σία από dbrillis
Δημοσ.

Αρνητική αξιολόγηση για ποιον λόγο να αφήσετε; Σας έστειλαν προσωπικά κάποια προσφορά και δεν παρέδωσαν αυτά που υποσχέθηκαν; Το ότι βρήκατε μια προσφορά κάπου, κάπως και θέλατε να την εκμεταλλευτείτε χωρίς να ενδιαφερθείτε για τους όρους της, κάνει την εταιρία υπόλογη;

Πώς μπορεί να ξέρει αν αυτός που εγγράφεται είναι πελάτης της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και δεν είναι Κροάτης; Το λογικό είναι να κάνει την ταυτοποίηση μετά και γι' αυτό ρίχνει και τα άκυρα. Και κερατάδες και δαρμένοι δηλαδή, επειδή δε σας άφησαν να τους εκμεταλλευτείτε.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H συγκεκριμένη ναι το κάνει απο σύστημα . Γιαυτο δε πολυ ασχοληθηκα  . Άλλοι πουλάγανε κωδικούς στα κλειδαδικα δηλαδη ναι θα βρεθείς κερατας και δαρμενος αμα αγορασεις  :D Πο ρε σεις πόσοι μπατριώτες τόσες αρνητικές στο Trustpilot ολοι πλακώσατε ? 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Σόρυ αλλά στο πρώτο μήνυμα γράφει "κατεβάστε την εφαρμογή τάδε" που είναι της κροάτικης εταιρείας. Είναι κανείς πελάτης της εταιρείας αυτής;

Άλλο να μπορείς να ξεκινήσεις κάτι κι άλλο να σε αφήσουν να συνεχίσεις χωρίς να το δικαιούσαι, γιατί "έτσι".

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Σόρυ αλλά στο πρώτο μήνυμα γράφει "κατεβάστε την εφαρμογή τάδε" που είναι της κροάτικης εταιρείας. Είναι κανείς πελάτης της εταιρείας αυτής;

Άλλο να μπορείς να ξεκινήσεις κάτι κι άλλο να σε αφήσουν να συνεχίσεις χωρίς να το δικαιούσαι, γιατί "έτσι".

Θα ησουν ευχαριστημενος αν ειχα παρει μια καρτα sim Moj Telekom και μετα εκανα την εγγραφη;
Δεν με ρωτησε καν η εφαρμογη αν ειμαι πελατης. Δεν ημουν πελατης και εγινα. Ενα ημεηλ ζητησε και με μια εγγραφη της κακιας ωρας μου εδωσε το voucher. 

H Τ-Mobile ειναι τεραστια εταιρεια, δεν μπορουσε να βαλει περιορισμο στο application της για την Κροατια μονο για το Κροατικο App Store/Play Store;
Εμεις ειδαμε φως και μπηκαμε, και καλα καναμε. 
Ουτε την IP μου εκρυψα, μπορουσαν να δουν οτι δεν ειμαι Κροατια, και οταν "πληρωσα" στον κανονικο μου λογαριασμο μπορουσαν να δουν οτι διευθυνση μου δεν ειναι στην Κροατια. Οταν εισαι μπακαλικο αντι για κολλοσος αυτα κανεις.

2 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Αρνητική αξιολόγηση για ποιον λόγο να αφήσετε; Σας έστειλαν προσωπικά κάποια προσφορά και δεν παρέδωσαν αυτά που υποσχέθηκαν; Το ότι βρήκατε μια προσφορά κάπου, κάπως και θέλατε να την εκμεταλλευτείτε χωρίς να ενδιαφερθείτε για τους όρους της, κάνει την εταιρία υπόλογη;

Πώς μπορεί να ξέρει αν αυτός που εγγράφεται είναι πελάτης της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και δεν είναι Κροάτης; Το λογικό είναι να κάνει την ταυτοποίηση μετά και γι' αυτό ρίχνει και τα άκυρα. Και κερατάδες και δαρμένοι δηλαδή, επειδή δε σας άφησαν να τους εκμεταλλευτείτε.

Απαντησα παραπανω στο πως μπορει να ξερει.
Μπορει να κλειδωσει την εφαρμογη μονο για το Κροατικο app store/play store. Αυτος ειναι ενας τροπος, υπαρχουν και αλλοι. 
Απλα εσυ σταθηκες στο e-mail που διαβασες. Στο e-mail δεν μπορουσαν να γραψουν οτι ειναι ανικανοι, επρεπε να το ριξουν σε εμας.
Θα σβησουν τα στοιχεια μας τωρα απο το συστημα τους;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Απαντησα παραπανω στο πως μπορει να ξερει.
Μπορει να κλειδωσει την εφαρμογη μονο για το Κροατικο app store/play store. Αυτος ειναι ενας τροπος, υπαρχουν και αλλοι.

Ποια εφαρμογή να κλειδώσει στο Κροάτικο store? Και βασικά ΓΙΑΤΙ να το κάνει; Επειδή εσύ δε νοιάζεσαι για τους όρους της προσφοράς που βρήκες; Ξαναρωτάω και περιμένω απάντηση, σου έστειλαν προσωπικά κάποια προσφορά; Το πού θα δώσεις τα στοιχεία σου είναι αποκλειστική ευθύνη δική σου, δε σου φταίει κανένας.

Το παρουσιάζετε λες και σας εξαπάτησαν, ενώ το κάνατε μόνοι σας χωρίς να δείτε τους όρους. Και αντί απλά να τελειώσει εκεί, συμπεριφέρεστε και τοξικά και θέλετε να αφήσετε αρνητική κριτική, λες και σας πρόσφερε κανένας κάτι και δεν το παρέδωσε.

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Ποια εφαρμογή να κλειδώσει στο Κροάτικο store? Και βασικά ΓΙΑΤΙ να το κάνει; Επειδή εσύ δε νοιάζεσαι για τους όρους της προσφοράς που βρήκες; Ξαναρωτάω και περιμένω απάντηση, σου έστειλαν προσωπικά κάποια προσφορά; Το πού θα δώσεις τα στοιχεία σου είναι αποκλειστική ευθύνη δική σου, δε σου φταίει κανένας.

Το παρουσιάζετε λες και σας εξαπάτησαν, ενώ το κάνατε μόνοι σας χωρίς να δείτε τους όρους. Και αντί απλά να τελειώσει εκεί, συμπεριφέρεστε και τοξικά και θέλετε να αφήσετε αρνητική κριτική, λες και σας πρόσφερε κανένας κάτι και δεν το παρέδωσε.

Σε ποιον εστειλαν προσωπικα προσφορα;
Εκανες την διαδικασια και ειδες οτι ειμαστε εμεις φαουλ;
Μια εγγραφη κάνεις σε ενα app που κατεβασες απο το store και μπροστα σου εχει ενα κουμπι που σου λεει "Θελω βοηθο ΑΙ" και το πατας κτλ κτλ.

Θα μπορουσαν να σου στειλουν το voucher αφου κανουν επαληθευση <-- αλλο παραδειγμα αυτο.

Υ.Γ. Με αυτα τα περιμενω απαντηση και τις μαγκιες στο ιντερνετ δεν ξερεις ποσο γελαω. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...