Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν Perplexity AI Pro για ενα χρόνο:

https://www.lagonika.gr/prosfores/perplexity-ai-pro-dwrean-1-xronos/

Το εκανα σε δυο λογαριασμούς και δουλεύει. 

Σε iOS καλύτερα να γινει η συνδρομή στο Perplexity απο browser και όχι απο την εφαρμογή του Perplexity. 

Εφτιαξα και μια νέα εικονική καρτα στην Revolut και αφού πέρασα την εγγραφή σε εμενα και τη συζυγο διέγραψα την καρτα  για μην ξεχαστώ και χρεωθω του χρόνου. 

Επεξ/σία από dbrillis
  • Like 9
  • Thanks 4
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sndev είπε

καταλαβαίνει ομιλία στα ελληνικά? 

απ οσο ειδα οχι
απαντα ομως ελληνικα

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, sndev είπε

καταλαβαίνει ομιλία στα ελληνικά? 

Η γυναίκα μου στα ελληνικά του μίλησε και απάντησε ελληνικά αλλά με προφορά σαν ελληνο γερμανος. 

• Haha 2
Δημοσ.

Μπορείτε να βάλετε κατευθείαν τον κωδικό εδώ: https://www.perplexity.ai/join/p/magenta χωρίς να χρειαστείτε στοιχεία κάρτας. 

Επειδή το κινητό μου είναι αρχαίο και δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το app, αν μπορούσε κάποιος να μου στείλει ένα κωδικό να πάρω και εγώ την προσφορά θα ήμουν ευγνώμον!

• Thanks 1
Δημοσ.

το εχω προσπαθήσει 10 φορές με 10 διαφορετικά account. κάθε φορά μου βγάζει μήνυμα οτι δεν κέρδισα (στο scratch). Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Μάλλον μας μυρίστηκαν, κάνω το σκρατς και εμφανίζει μήνυμα "You didn't win this time.But don't worry ,you can always try again".

• Like 1
Δημοσ.

Και πέρυσι είχε την προσφορά. Οι μισοί δεν μπόρεσαν να την κάνουν και στους υπόλοιπους ακύρωσαν την συνδρομή χωρίς καμία ενημέρωση. Προσωπικά, μετά από 5 μέρες απλώς εξαφανίστηκε η pro λειτουργία.

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε εγώ κατάφερα να πάρω κωδικό, αν κάποιος μπορεί και θέλει να μου στείλει ένα θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έμενα δε με αφήνει να εγκαταστήσω την εφαρμογή . Δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή μου 

Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει κωδικό θα με κάνει Happy. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...