lefi Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μετά από περίπου 1 μήνα δοκιμή έχω κάποιες αποσυνδέσεις, θα παρακολουθώ τα προβλήματα και ανάλογα με τα οικονομικά μου θα αγοράσω (σε κάνα μήνα πάλι) κάποια συσκευή που θα συνδέσω στο speedport για να δίνει wi-fi ίσως μελλοντικά την νέα συσκευή την μετατρέψω σε ρούτερ μεταφέροντας το DHCP, κρίμα που το πείραμα οδηγείται σε αποτυχία. Η λύση του fritz box ενώ ακούγεται μία χαρά αλλά με κόστος γύρω στα 250 € πιστεύω δεν αξίζει, ίσως εάν μειωθεί η τιμή του. Επεξ/σία 20 Απριλίου από lefi
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου On 20/04/2025 at 16:40, lefi said: Μετά από περίπου 1 μήνα δοκιμή έχω κάποιες αποσυνδέσεις, θα παρακολουθώ τα προβλήματα και ανάλογα με τα οικονομικά μου θα αγοράσω (σε κάνα μήνα πάλι) κάποια συσκευή που θα συνδέσω στο speedport για να δίνει wi-fi ίσως μελλοντικά την νέα συσκευή την μετατρέψω σε ρούτερ μεταφέροντας το DHCP, κρίμα που το πείραμα οδηγείται σε αποτυχία. Η λύση του fritz box ενώ ακούγεται μία χαρά αλλά με κόστος γύρω στα 250 € πιστεύω δεν αξίζει, ίσως εάν μειωθεί η τιμή του. στα fritz δεν θα μειωθει γενικα η τιμή /μπορεις βεβαια να βρεις κανα 7530 που ειναι και router και να παιξεις στο ftth και να σηκωσεις και την τηλεφωνια απο εκει. και μετα μπορει να μπει και καποιο repeater/access point της fritz. σε μια δυο μερες θα ανεβει ενα Review σε ενα διπλα forum (thelab...gr) για το FRITZ!Mesh set 4060 + 3000 AX που εξηγω τα συν και τα πλην. 1
ultraex2003 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Για να μην ανοίγω νέο θέμα συμβαίνει το εξής παράδοξο σε φίλο του βάλανε 300αρα γραμμή έχει ένα λάπτοπ acer travel mate και ενώ το λάπτοπ έχει ένδειξη κανονικά από άλλα δίκτυα της οικοδομής δεν βλέπει καθόλου το δικό του δίκτυο σημειωτέον το λάπτοπ το έχω δοκιμάσει στο δικό μου δίκτυο της nova και βλέπει κανονικά και τα 2 μου δίκτυα 2.4 και 5 επίσης να πω ότι τά κινητα του συνδέονται κανονικά Με έχει σκάσει δε μπορώ να βγάλω ακρη
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου On 23/04/2025 at 15:17, ultraex2003 said: Για να μην ανοίγω νέο θέμα συμβαίνει το εξής παράδοξο σε φίλο του βάλανε 300αρα γραμμή έχει ένα λάπτοπ acer travel mate και ενώ το λάπτοπ έχει ένδειξη κανονικά από άλλα δίκτυα της οικοδομής δεν βλέπει καθόλου το δικό του δίκτυο σημειωτέον το λάπτοπ το έχω δοκιμάσει στο δικό μου δίκτυο της nova και βλέπει κανονικά και τα 2 μου δίκτυα 2.4 και 5 επίσης να πω ότι τά κινητα του συνδέονται κανονικά Με έχει σκάσει δε μπορώ να βγάλω ακρη δοκιμασε να αλλαξεις καναλι. αλλιως θα κανα και ενα hard reset.αν σε αφηνει να φτιαξεις 2ο ssid τοτε μπορεις να το δοκιμασεις και αυτο. ή να παιξεις με 2.4 και 5 για να δεις τι γινεται και τι βλεπει.
ultraex2003 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 59 λεπτά πριν, poulinos είπε δοκιμασε να αλλαξεις καναλι. αλλιως θα κανα και ενα hard reset.αν σε αφηνει να φτιαξεις 2ο ssid τοτε μπορεις να το δοκιμασεις και αυτο. ή να παιξεις με 2.4 και 5 για να δεις τι γινεται και τι βλεπει. Κανάλι άλλο δεν δοκίμασα δεν βλέπει καθόλου τα δίκτυα του ούτε το 2.4 ούτε το 5αρι θα δοκιμάσω με άλλο κανάλι και βλέπουμε επίσης θα το πάω σε άλλο φίλο που έχει cosmote για δοκιμη
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 57 minutes ago, ultraex2003 said: Κανάλι άλλο δεν δοκίμασα δεν βλέπει καθόλου τα δίκτυα του ούτε το 2.4 ούτε το 5αρι θα δοκιμάσω με άλλο κανάλι και βλέπουμε επίσης θα το πάω σε άλλο φίλο που έχει cosmote για δοκιμη επισης πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα απο τον κατασκευαστή και οχι απο την acer
ultraex2003 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 29 λεπτά πριν, poulinos είπε επισης πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα απο τον κατασκευαστή και οχι απο την acer θα το κοιταξω σε ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 2 hours ago, ultraex2003 said: θα το κοιταξω σε ευχαριστω γιατι μπορει να ειναι τιποτα της πλακας και παλιοι.και η acer δεν θα γινει τους τελευταιους.για αυτο ειπα στο site του κατασκευαστη της καρτας/chipset της ασυρματης καρτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα