varade Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) πουλαω ενα σπιτι μονοκατοικια. Βρηκα αγοραστη και συμφωνήσαμε να το παρει. Εφερα μηχανικο (τον εφερε αυτος), ηρθε του εδωσα τα συμβολαια μου. Μετρησε με ενα λειζερ το σπιτι, το ειδε μεσα εξω 1 ωρα. Σημερα μιλησαμε και μου ζητησε 250 για το προστιμο , και 2000 για αυτον. Ας μου πει καποιος αν ειναι νορμαλ αυτο το ποσο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από varade
xsterg Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) νορμαλ η μη νορμαλ τοσα θελει. αν εχεις αμφιβολια φερε και δευτερο η και τριτο μηχανικο. προφανως και εχεις πολεοδομικες παραβασεις ειτε εν γνωση σου ειτε σε αγνοια σου και πρεπει να τακτοποιηθουν. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από xsterg 1
dimviii Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) πριν ενα μηνα περιπου εβγαλα ηλεκτρονικη ταυτοτητα κτιριου για να μεταβιβασω ακινητο σε επαρχια στον γιο μου. 265 η τακτοποιηση(7 τετραγωνικα μικροτερο το σπιτι απο τα σχεδια) και 900 η αμοιβη του.Ηταν 3 ατομα και μετραγαν με λειζερ κλπ. Επαρχια και το δικο μου παραδειγμα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από dimviii
varade Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, dimviii είπε πριν ενα μηνα περιπου εβγαλα ηλεκτρονικη ταυτοτητα κτιριου για να μεταβιβασω ακινητο σε επαρχια στον γιο μου. 265 η τακτοποιηση(7 τετραγωνικα μικροτερο το σπιτι απο τα σχεδια) και 900 η αμοιβη του.Ηταν 3 ατομα και μετραγαν με λειζερ κλπ. Επαρχια και το δικο μου παραδειγμα. 900 μαυρα ετσι? αυτος ζηταει 2000 μαυρα
generalb31 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Λογικα περα απο την υακτοποιηση αυθαιρεσιας ,θα βγαλει και ηλεκτρονικη ταυτοτητα που χρειαζεται η πωληση ! Οποτε βαλε χοντρικα στο 1000 που ζητανε για μεγαλο σπιτι + την αμοιβη για τα υπολοιπα ! Γενικα οι μηχανικοι ειναι ακριβοι αρκετα πια.
lary7 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Πάρε τιμή απο 2ο-3ο μηχανικό. Ο πωλητής πληρώνει το κόστος τακτοποίησης -ηλεκτρονικής ταυτότητας- ΠΕΑ όποτε αφου πληρώνεις διαλέγεις εσυ. 1
dimviii Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 8 ώρες πριν, varade είπε 900 μαυρα ετσι? αυτος ζηταει 2000 μαυρα θα βαλουμε μικροτερο ποσο,οχι ολα μαυρα.
varade Δημοσ. 7 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 15 ώρες πριν, dimviii είπε πριν ενα μηνα περιπου εβγαλα ηλεκτρονικη ταυτοτητα κτιριου για να μεταβιβασω ακινητο σε επαρχια στον γιο μου. 265 η τακτοποιηση(7 τετραγωνικα μικροτερο το σπιτι απο τα σχεδια) και 900 η αμοιβη του.Ηταν 3 ατομα και μετραγαν με λειζερ κλπ. Επαρχια και το δικο μου παραδειγμα. τοπογραφικο εκαναν? εμενα θα κανει λεει
vagos789 Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 17 ώρες πριν, varade είπε Ας μου πει καποιος αν ειναι νορμαλ αυτο το ποσο. Δεν γινεται συζητηση ετσι Δεν ειναι ολα τα σπιτια ιδια ουτε εχουν τα ιδια θεματα προς τακτοποιηση Αν ομως αυτος κανει τοπογραφικο και σας λεει οτι με αυτα τα λεφτα θα δωσει ολα τα χαρτια που θα χρειαστουν για το περας της αγοραπωλησιας,τοτε σιγουρα δεν βλεπω κατι παραλογο. 1
varade Δημοσ. 7 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δεν γινεται συζητηση ετσι Δεν ειναι ολα τα σπιτια ιδια ουτε εχουν τα ιδια θεματα προς τακτοποιηση Αν ομως αυτος κανει τοπογραφικο και σας λεει οτι με αυτα τα λεφτα θα δωσει ολα τα χαρτια που θα χρειαστουν για το περας της αγοραπωλησιας,τοτε σιγουρα δεν βλεπω κατι παραλογο. ναι θα τα κανει ολα μαζι με υπευθυνη δηλωση για να τα κανει στο ονομα μου το θεμα ειναι οτι 2000 ζεστα και μαυρα ποναει να τα δωσω
dimviii Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 1 ώρα πριν, varade είπε τοπογραφικο εκαναν? εμενα θα κανει λεει εκανε και τοπογραφικο,ηταν μεσα στη τιμη.
kanesaxo Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Για την πώληση του ακινήτου σου, χρειάζεται ΗΤΚ, ΠΕΑ, τοπογραφικό με κηδ και πιθανόν τακτοποίηση. Καλό είναι να ρωτήσεις τα κόστη πως ανάγονται. Ότι πολεοδομικό πρόστιμο αν βγεί, να το πληρώσεις εσύ και όχι ο μηχανικός. (Ξέρω τι σου λέω). Εάν πάλι το οίκημα είναι προ του 75, δεν έχει πολεοδομικό πρόστιμο πέρα των 250+15 που ζήτησε στην αρχη. Τα 2Κ δε θα πω αν είναι πολλά η λίγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα