nhzt Δημοσ. Σάββατο στις 02:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:37 μμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, sakis_colt είπε Λογικα τους ρωτησες ολους οσους διαβασαν το αρθρο και ξερεις οτι δεν τους ενδιαφερει. Επισης η επιθετοτητα σου στο ποστ μου οπως και σε προηγουμενα ποστ δειχνει παρα πολλα. Δεν ηξερα οτι σε φορουμ δεν υπαρχει ελευθερια λογου και δεν μπορουμε να εκφρασουμε την αποψη μας επειδη οπως λες εσυ δεν ενδιαφερει κανεναν. Επισης δεν το ξερουν ολοι οτι οι καμερες εχουν καλυτερη ποιοτητα και αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις ακομα κ εδω μεσα με λιγο ψαξιμο. Επισης πολυ αμφιβαλλω οτι οντως ασχολεισαι κ ας πεταξες μια ημερομηνια. Καλημερα. Απάντησες σε δικό μου σχόλιο και απευθύνθηκες σε μενα. Το επιθετικό στυλ που μου προσάπτεις, αφορά στην δική σου ειρωνεία και ασχετοσύνη για το συγκεκριμένο θεμα. Σου εξηγώ ότι είσαι off topic μ όλα αυτά που λες, διότι το άρθρο αναφέρει τροποποιημενο κινητό που θα μπορεί να παίρνει φακούς dslr και μου λες ότι έχεις την Nikon D700... Δηλαδή πόσο off μπορεί να είσαι; Έρχεται η Realme και σου λέει ότι έχω τροποιησει ενα κινητό για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους φακούς που έχεις ή θα αγοράσεις, για να βγάλεις καλύτερη φωτογραφία, όχι όμως σε επίπεδο dslr, όπως εσύ συμπέρανες. Διάβασες κάπου στο άρθρο ότι θα μπορεί να βγάζει φωτογραφίες σε ποιότητα dslr; Οπότε αυτό που γράφεις αρχικά, αν τους ρώτησα όλους, δεν ευσταθεί, διότι όλοι καταλαβαν τι λέει το άρθρο, εκτός από σενα. Οσον αφορά την ποιότητα των dslr, που επιμένεις τόσο σ αυτή, έχω να σου πω ότι όποιος έχει Nikon D700 δεν σημαίνει ότι βγάζει απαραίτητα και ωραίες φωτογραφίες (αυτό αφοράτην ειρωνεία που είπα πιο πάνω). Η φωτογραφία είναι τέχνη και οι dslr τεχνολογία. Οι καλλιτέχνες χρησιμοποιουν την τεχνολογία για να παράγουν έργα τεχνης. Και έργα τέχνης στη φωτογραφία, υπάρχουν πριν ακόμη βγουν οι dslr από μεγάλους φωτογράφους. Αυτά για την ιστορία. Επίσης όχι μόνο ασχολούμαι με την φωτογραφία από το 1987, αλλά ήμουν και εκπαιδευτής σε διάφορα σεμινάρια για νέους φωτογραφους. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:41 μμ από nhzt
sakis_colt Δημοσ. Σάββατο στις 03:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:36 μμ 56 λεπτά πριν, nhzt είπε Σου εξηγώ ότι είσαι off topic μ όλα αυτά που λες, διότι το άρθρο αναφέρει τροποποιημενο κινητό που θα μπορεί να παίρνει φακούς dslr και μου λες ότι έχεις την Nikon D700... Δηλαδή πόσο off μπορεί να είσαι; Για να σου αποδειξω οτι ο σκοπος σου ειναι απλα να πουλησεις εξυπναδα περιμενω να δω που ειπα οτι εχω την D700 . Εαν μου δειξεις οτι ειπα κατι τετοιο δεσμευομαι οτι θα σου κανω δωρο μια και το κινητο οταν κυκλοφορησει. Υ.Σ Παντα ηθελα να παρω βεβαια την D700. Θρυλος.
nhzt Δημοσ. Σάββατο στις 04:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:50 μμ 1 ώρα πριν, sakis_colt είπε Για να σου αποδειξω οτι ο σκοπος σου ειναι απλα να πουλησεις εξυπναδα περιμενω να δω που ειπα οτι εχω την D700 . Εαν μου δειξεις οτι ειπα κατι τετοιο δεσμευομαι οτι θα σου κανω δωρο μια και το κινητο οταν κυκλοφορησει. Υ.Σ Παντα ηθελα να παρω βεβαια την D700. Θρυλος. Οταν γράφεις στο ίδιο post "Εχω 2 Νikon dslr με αρκετους φακους" και "η Nikon D700 του 2008 (αγορα στα 250-300)" υπέθεσα ότι τις αγόρασες και τις εχεις. Ο άνθρωπος εξελίσσεται σύμφωνα με το πόσο γρήγορα διορθώνει τα λάθη του. Ζητώ συγνώμη αν θεώρησα ότι είχες την D700, η οποία πραγματικά είναι πολύ καλό εργαλείο για εναν φωτογράφο. Όλα τα άλλα τα κατάλαβες που σου έγραψα; Ότι παρανοησες και πήγες το θέμα αλλου; Μην ξεχνάς το δώρο που εταξες... 😂😂😂
sakis_colt Δημοσ. Σάββατο στις 05:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:01 μμ 10 λεπτά πριν, nhzt είπε Οταν γράφεις στο ίδιο post "Εχω 2 Νikon dslr με αρκετους φακους" και "η Nikon D700 του 2008 (αγορα στα 250-300)" υπέθεσα ότι τις αγόρασες και τις εχεις. Ο άνθρωπος εξελίσσεται σύμφωνα με το πόσο γρήγορα διορθώνει τα λάθη του. Ζητώ συγνώμη αν θεώρησα ότι είχες την D700, η οποία πραγματικά είναι πολύ καλό εργαλείο για εναν φωτογράφο. Όλα τα άλλα τα κατάλαβες που σου έγραψα; Ότι παρανοησες και πήγες το θέμα αλλου; Μην ξεχνάς το δώρο που εταξες... 😂😂😂 Υπέθεσες. Καλή συνέχεια
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 09:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:02 μμ Στις 7/3/2025 στις 9:08 ΠΜ, georgiosmag είπε 330 γραμμάρια ζυγίζει μια καλή mirrorless dslr (το σώμα μόνο) Και το (σωμα μονο) κοστιζει οσο 2 κινητα 🤣
sakis_colt Δημοσ. Δευτέρα στις 09:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:24 μμ Στις 8/3/2025 στις 10:02 ΜΜ, SabotazNic είπε Και το (σωμα μονο) κοστιζει οσο 2 κινητα 🤣 Αυτη την στιγμη μπορεις να βρεις Nikon Z5 μτχ σε αριστη κατασταση με 600 ευρω. Αξιοπρεπεστατη , full frame και με παρα πολλες ευκολιες οπως και οι περισσοτερες Mirrorless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα