11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Εχει κανενας βιωσει επιβεβαιωμενη υποβαθμιση ποιοτητας λειτουργιας memory controller σε αρχιτεκτονικη AMD K10 (Phenom II X4)?
kostas_anes Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Εχει κανενας βιωσει επιβεβαιωμενη υποβαθμιση ποιοτητας λειτουργιας memory controller σε αρχιτεκτονικη AMD K10 (Phenom II X4)? Υπαρχει κανενας που χρησιμοποιει phenom ακομα; Εγω εχω ξεπατωσει μερικους με κατι 2.2V DDR3 που τους ετρεχα. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Υπαρχει κανενας που χρησιμοποιει phenom ακομα; Εγω εχω ξεπατωσει μερικους με κατι 2.2V DDR3 που τους ετρεχα. Ναι υπαρχει για λογους διατηρησης νομιμης αδειας ακριβου σχεδιαστικου προγραμματος, DDR2 και JEDEC στην περιπτωση μου. 1
kostas_anes Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Ναι υπαρχει για λογους διατηρησης νομιμης αδειας ακριβου σχεδιαστικου προγραμματος, DDR2 και JEDEC στην περιπτωση μου. Κουμπω του DDR3 πανω μπας και σιαξει. Φανταζομαι θα χρειαστεις και μητρικη, αλλα βρισκεις καμια μετεχ που και που. Αν ειναι CPU παντως, καποιος λειτουργικος παιζει να μου εχει ξεμεινει.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, kostas_anes είπε Κουμπω του DDR3 πανω μπας και σιαξει. Φανταζομαι θα χρειαστεις και μητρικη, αλλα βρισκεις καμια μετεχ που και που. Αν ειναι CPU παντως, καποιος λειτουργικος παιζει να μου εχει ξεμεινει. δεν παιρνει η 770 αλλα θα ψαξω περαιτερω, ισως να ειναι το power delivery στα dimm, οσον αφορα τον επεξεργαστη αν τον αλλαξω παει η αδεια χαχα
Aris_ Δημοσ. πριν από 17 λεπτά Δημοσ. πριν από 17 λεπτά παρε μερικες mobo μνημες και παιξε εφοσον το προγραμμα κλειδωνει με την cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα