Προς το περιεχόμενο

Bridgestone Turanza 6 vs Continental Premium Contact 7 σε 205/55/16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πρωτο ποστ εδω αλλα μιλαει ενας μπερδεμενος ιδιοκτητης οχηματος που αναζητα βοηθεια.

Στο MiTo μας με 205/55/16 εχουμε Turanza T005 λαστιχα του 4/2019, το οδηγησα προσφατα και εχει ερθει η ωρα τους. 

Δεν εχουν πλεον καθολου καλη δυναμικη συμπεριφορα. Προφανως εχουν χασει τεραστιο τμημα της προσφυσης τους ακομα και με λιγοτερα απο 20.000km λογω ηλικιας.

Να τονισω πως η ισορροπια τους ειναι ασφαλης. Ακομα υποστροφικη. Αλλα εχουν αρχισει να γινονται απροθυμα στο βρεγμενο.

Ιδου το ερωτημα, T6 ή Premium Contact 7.

Το κριτηριο που βαζω 1ο ειναι η ΑΝΕΣΗ τα T005 ειναι πολυ ανετα και με μεγαλο προφιλ συγχωρουν και προστατευουν το συστημα αναρτησης. Το ζητημα ειναι οτι τα Τ005 πλεον ειναι παλιο μοντελο. Τα Τ6 τα εχω σε αλλο οχημα υψηλοτερων επιδοσεων σε 225/40/18 αλλα μου φαινονται πολυ σπορτ, προφανως ειναι τεραστια η διαφορα προφιλ. Οποτε αναζητω γνωμες επ αυτης της συγκρισης. Καθως δεν εχω βρει και head to head συγκριση που να συγκρινονται σε μικρες διαστασεις ως προς την ανεση.

Σας ευχαριστω

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Καλησπερα, πρωτο ποστ εδω αλλα μιλαει ενας μπερδεμενος ιδιοκτητης οχηματος που αναζητα βοηθεια.

Στο MiTo μας με 205/55/16 εχουμε Turanza T005 λαστιχα του 4/2019, το οδηγησα προσφατα και εχει ερθει η ωρα τους. 

Δεν εχουν πλεον καθολου καλη δυναμικη συμπεριφορα. Προφανως εχουν χασει τεραστιο τμημα της προσφυσης τους ακομα και με λιγοτερα απο 20.000km λογω ηλικιας.

Να τονισω πως η ισορροπια τους ειναι ασφαλης. Ακομα υποστροφικη. Αλλα εχουν αρχισει να γινονται απροθυμα στο βρεγμενο.

Ιδου το ερωτημα, T6 ή Premium Contact 7.

Το κριτηριο που βαζω 1ο ειναι η ΑΝΕΣΗ τα T005 ειναι πολυ ανετα και με μεγαλο προφιλ συγχωρουν και προστατευουν το συστημα αναρτησης. Το ζητημα ειναι οτι τα Τ005 πλεον ειναι παλιο μοντελο. Τα Τ6 τα εχω σε αλλο οχημα υψηλοτερων επιδοσεων σε 225/40/18 αλλα μου φαινονται πολυ σπορτ, προφανως ειναι τεραστια η διαφορα προφιλ. Οποτε αναζητω γνωμες επ αυτης της συγκρισης. Καθως δεν εχω βρει και head to head συγκριση που να συγκρινονται σε μικρες διαστασεις ως προς την ανεση.

Σας ευχαριστω

Οτι λαστιχο και να εχεις οταν το ενα ειναι 40αρι προφιλ και το αλλο 55αρι, δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους ως προς την ανεση. Με το 40αρι δεν ξερω καν πχ πως δεν εχεις στραβωσει ζαντα. 

Τα T6 ειναι μεγαλη αποτυχια, χειροτερα απο τα T005 απο οσο εχω δει. Πας σε Premium Contact 7 με κλειστα ματια. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

40αρι προφιλ και το αλλο 55αρι

για αυτο ρωταω

Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

Τα T6 ειναι μεγαλη αποτυχια, χειροτερα απο τα T005 απο οσο εχω δει.

please expand 

3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Με το 40αρι δεν ξερω καν πχ πως δεν εχεις στραβωσει ζαντα

διοτι οδηγω λες και εχω χτυπησει 6 τσιπουρα και 8 ουζα με χταποδακι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

το ειχα διαβασει αυτο δεν μου λεει ομως τιποτε αντικειμενικα, βλ tyre reviews. προσωπικα σου λεω οτι διαφωνω και σε αρκετα απο αυτα που λεει, ως προς τις μειωμενες επιδοσεις, αλλα βαζει την ανεση υψηλοτερα, μαλιστα εκει θα ελεγα οτι πιστευω το αντιθετο, χαχαχα μπερδευομαι just a tad bit more now

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...