Neptu Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου η μη καταβολή των παραπάνω σημαίνει αυτόφορο αν γίνει καταγγελία. Ξέρει κάποιος ποιο συγκεκριμένα τι ισχύει; Δε σου καταβάλουν το επίδομα/δώρο. Έχει κάποιο πρόστιμο ο εργοδότης εκτός του αυτοφόρου; Και έστω ότι το καταβάλλει κάποιες μέρες μετά. Εκεί έχουμε κάποια ποινή; Δηλαδή μπορώ να κάνω καταγγελία αν το δώρο μπήκε πολύ αργότερα ή αφού μπήκε δεν ασχολείται κανείς;
CrisCrisCris Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Κυρώσεις για καθυστέρηση καταβολής δώρου Καθυστέρηση μισθού-συνέπειες Αν έχει καταβληθεί με καθυστέρηση και γίνει εκ των υστέρων καταγγελία θεωρώ ότι θα ακολουθηθεί κανονικά η ίδια διαδικασία, χωρίς να έχω παρόμοια εμπειρία. Επειδή δεν είναι όμως ακόμα περίοδος καταβολής επιδόματος ή δώρου, η ερώτηση είναι γενική ή αφορά κάποια συγκεκριμένη κατάσταση; πχ αποχώρηση 1
Neptu Δημοσ. 7 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 15 ώρες πριν, CrisCrisCris είπε Κυρώσεις για καθυστέρηση καταβολής δώρου Καθυστέρηση μισθού-συνέπειες Αν έχει καταβληθεί με καθυστέρηση και γίνει εκ των υστέρων καταγγελία θεωρώ ότι θα ακολουθηθεί κανονικά η ίδια διαδικασία, χωρίς να έχω παρόμοια εμπειρία. Επειδή δεν είναι όμως ακόμα περίοδος καταβολής επιδόματος ή δώρου, η ερώτηση είναι γενική ή αφορά κάποια συγκεκριμένη κατάσταση; πχ αποχώρηση Είχαμε παλαιότερα ένα περιστατικό και απλά το συζητούσαμε. Οπότε έχουν γεννηθεί κάποιες απορίες. Τι θα γινόταν αν..... και τι θα έπρεπε να γίνει σε περίπτωση που κάτι τέτοιο επαναληφθεί διότι δε θεωρείται και πολύ απίθανο. Συγκεκριμένα, είχε καταβληθεί μετά την προθεσμία. Κακώς δεν είχε γίνει καταγγελία τότε αλλά αυτό πέρασε. Νομίζω μια συζήτηση επι αυτού θα είναι χρήσιμη για πολλούς ώστε να ξέρουμε τι γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα