Προς το περιεχόμενο

Rick Dangerous 2 - Revival

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησα ένα project για να μεταφέρω ένα από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια, το Rick Dangerous 2, σε νέες πλατφόρμες.

Το port αυτό θα είναι δωρεάν για όλους και φτιάχνεται σε Unity, ενώ θα τρέχει σε Windows, Android και iOS.

Φυσικά θα υποστηρίζει υψηλό ρυθμό ανανέωσης - όσα πιάνει η οθόνη. Δεν πρόκειται για εξομοίωση - το γράφω εξ ολοκλήρου από την αρχή.

Επιπλέον, σχεδιάζω να κάνω ένα remake (επίσης δωρεάν) με βελτιωμένα γραφικά, ήχο και εφέ.

Όλα αυτά θα εξαρτηθούν από την επιτυχία του kickstarter campaign μου.

Το campaign δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, αλλά θα κάνω ενημερώσεις σε λίγες ημέρες και όποιος θέλει μπορεί να το υποστηρίξει.

Δείτε το video από την ανάπτυξη της πρώτης πίστας εδώ:

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Ξεκίνησα ένα project για να μεταφέρω ένα από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια, το Rick Dangerous 2, σε νέες πλατφόρμες.

Μπράβο! Πολύ ωραίο παιχνίδι το αγαπούσα και το έπαιζα και σε amstrad 6128 αλλα και σε amiga που ειχα αργότερα.
Τα εχω τερματίσει ολα όπως και αλλο αγαπημένο(α) ειναι το shadow of the beast 1-2-3 (αγαπημένο ήταν το νο 2 για έμενα, φοβερό και πολύ ατμοσφαιρικό game). Μάλιστα πρόσφατα το shadow of the beast (το 1ο) το βρήκα σε linux !

Παρτε και λιγο το 2

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Πολυ αγαπημενο παιχνιδι και ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιξα οταν πηρα την amiga 600.Αλλα η δυσκολια του ηταν μεγαλη.

Το πρόβλημα ήταν ότι έπαιζες κάθε φορά από την αρχή της πίστας και για να το τερματίσεις έπρεπε να περάσεις όλες τις πίστες με τη μία. Αυτό θα το αλλάξω. Θα ξεκινάς κάθε πίστα από εκεί που έχασες. Και θα τερματίσεις το παιχνίδι παίζοντας μόνο τη τελευταία. Απλά για ανοίξεις τη κάθε πίστα θα πρέπει να έχεις τερματίσει τη προηγούμενη με τη μία.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...