mike15 Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ 12 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε δε θα πω ουτε τι λαδι ειναι (πρωτης τοποθετησης) ουτε το αμαξι, θα πω ομως οτι ειναι αμεσου ψεκασμου και θα αφησω να βρειτε εσεις ποσες χιλιαδες χιλιομετρα εχει το συγκεκριμενο λιπαντικο που εχει φτασει στο ήμισυ της ζωης του κρίνοντας απο τον δεικτη βασης το tan το εχεις? εχει ξεπερασει το tbn?
arxontas2323 Δημοσ. χθες στις 12:52 πμ Δημοσ. χθες στις 12:52 πμ 12 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε τοσο τα αγορασα... δε θα πω ουτε τι λαδι ειναι (πρωτης τοποθετησης) ουτε το αμαξι, θα πω ομως οτι ειναι αμεσου ψεκασμου και θα αφησω να βρειτε εσεις ποσες χιλιαδες χιλιομετρα εχει το συγκεκριμενο λιπαντικο που εχει φτασει στο ήμισυ της ζωης του κρίνοντας απο τον δεικτη βασης θα παραθεσω αλλον ενα πινακα απο αλλο λαδι σε αλλο οχημα εμμεσου ψεκασμου που ομως εκανε μεγαλυτερα ταξιδια αλλα και μεικτο κυκλο (ψυχρο μεικτο κυκλο) και θα ξαναρωτησω ποσες χιλιαδες χιλιομετρα εχουν τα λαδακια? 24 λεπτά πριν, mike15 είπε το tan το εχεις? εχει ξεπερασει το tbn? Παιδιά,τι δουλειά κάνετε; γιατί τέτοιες αναλύσεις δεν νομίζω οτι τις κάνουν χομπιστες 2
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 7 ώρες πριν, mike15 είπε το tan το εχεις? εχει ξεπερασει το tbn? οχι δυστυχως, ειναι ακριβως η διπλα στηλη.... 7 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Παιδιά,τι δουλειά κάνετε; γιατί τέτοιες αναλύσεις δεν νομίζω οτι τις κάνουν χομπιστες Electrical and Computer Engineering M.Eng. , αλλα ερχομενος απο πατερα Μηχανολογο, ας πουμε οτι αρεσκομαι στην μηχανολογια και θελω να την ακολουθησω σε διδακτορικο επιπεδο... Γενικα ειμαι μαζοχας και geekαρω με τετοια θεματα, οταν σπουδαζεις την επιστημη αρχιζεις να τα βλεπεις ολα διαφορετικα, σου αρεσει να τα αναλυεεις, να μπαινεις στην θεση των μηχανικων που επελεξαν μια λυση, σκεφτεσαι γιατι, πως, τι σχεδιαστικους συμβιβασμους κανανε και για ποιο λογο. Βρισκεις τερψη απο αυτο. Πανω απο ολα ομως εχεις μαθει πως να μαθαινεις. Και για αυτο θελω να διευρύνω τους οριζοντες μου. 2
mike15 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 4 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε οχι δυστυχως, ειναι ακριβως η διπλα στηλη.... Electrical and Computer Engineering M.Eng. , αλλα ερχομενος απο πατερα Μηχανολογο, ας πουμε οτι αρεσκομαι στην μηχανολογια και θελω να την ακολουθησω σε διδακτορικο επιπεδο... Γενικα ειμαι μαζοχας και geekαρω με τετοια θεματα, οταν σπουδαζεις την επιστημη αρχιζεις να τα βλεπεις ολα διαφορετικα, σου αρεσει να τα αναλυεεις, να μπαινεις στην θεση των μηχανικων που επελεξαν μια λυση, σκεφτεσαι γιατι, πως, τι σχεδιαστικους συμβιβασμους κανανε και για ποιο λογο. Βρισκεις τερψη απο αυτο. Πανω απο ολα ομως εχεις μαθει πως να μαθαινεις. Και για αυτο θελω να διευρύνω τους οριζοντες μου. μια απο τα ιδια ,εγω geekαρω,ωραια λεξη, οχι μονο σε επιστημη,γενικα ειμαι internetοφαγος σε οτι μου αρεσει. η γνωση ,το spliting hairs ειναι αυτο που με ιντριγκαρει! 1
atheatos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Σκέφτομαι σοβαρά τα MOBIL SUPER 3000 Formula D1 5W-30. Έχετε κάτι να μου πείτε για τα συγκεκριμένα λάδια?
mike15 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες η οικονομικη σειρα της μομπιλ.συνηθως αυτα τα λαδια της σειρας MOBIL SUPER τα βαζουν σε συνεργεια απο βαρελια. σε καποιες χωρες τα ΟΕΜ της βαγκεν ειναι αυτο το μομπιλ. μην περιμενεις παντως ποιοτητα οπως της σειρας 1 esp. αν και δεν ξερω καποιον να τα εχει δοκιμασει,ουτε εχω δει αναλυσεις.παντως για φθηνα και λιγα χιλιομετρα αν οδηγεις συντηρητικα μια χαρα ειναι. ειχα σταμπαρει και εγω ενα να δοκιμασω.δεν θυμαμαι ποιο αλλα δεν το βρηκα ελλαδα και ετσι το αφησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα