Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, nazarene said:

Δεν οφείλω να αποδείξω το οτιδήποτε, το σχόλιο είναι ότι ο θεματοθέτης πρέπει πριν να παραγγείλει ανταλακτικό να δεί ποιο είναι το σωστό και όχι ποιο μάλλον ταιριάζει γιατι το μάλλον κοστίζει και φέρνει εκνευρισμό τα υπόλοιπα αδιάφορα

Θα μπορουσες απλα να γραψεις αυτο και να μην λινκαρεις στικερς και να ρωτας αν βλεπουμε την διαφορά και αλλα ευτραπελα για να αποδειξεις οτι εισαι ειδημων. Οπως ειπες και συ , τα υπολοιπα ... αδιαφορα.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Kthulhou είπε

δες την εικόνα που ανέβασε ο ts . Σπασμένο πάνελ είναι.

Σε αθηναϊκό κατάστημα βρήκα συμβατή οθόνη (ίδια ανάλυση , συχνότητα κ λεπτομέρειες χρωμάτων κλπ) στα 85€ τελική, συν 10€ που χρεώνει τις ταινίες διπλής όψης ....  αν μπορεί ο ts να την αλλάξει μόνος του, το κόστος θα βγει 95€

Τεχνικη διαπιστωση δεν μπορει να γινει απο μια φωτογραφια. Ενδειξεις ναι, αλλα οχι τι συμβαινει, ποιο το μεγεθος της ζημιας και τι χρειαζεται. Ετσι η παραινεση αγορας ενος ανταλλακτικου σε καποιον ο οποιος μονος του το πιθανοτερο να μην μπορει να το αλλαξει και τσεκαρει, μπορει να ειναι επιζημια.

Το σωστο ειναι να παει σε καποιον επαγγελματια, επισημο ή ανεπισημο service, και να παρει εκτιμηση χρονου και κοστους. 

Επεξ/σία από 29gk
Δημοσ.

Ηρεμήστε, για σπασμένη οθόνη μιλάμε, μπορεί να την αλλάξει κατάστημα τεχνολογίας και στην επαρχία.

Θα βγάλει την παλιά, θα δει τον κωδικό του μοντέλου από πίσω και θα παραγγείλει μια αντίστοιχη.

Μια επισήμανση, να αποσυνδέσουν την εσωτερική μπαταρία πρώτα γιατί στο τέλος καταλήγουν σε εμένα να επισκευάζω την καμμένη μητρική.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sil_unique είπε

Ηρεμήστε, για σπασμένη οθόνη μιλάμε, μπορεί να την αλλάξει κατάστημα τεχνολογίας και στην επαρχία.

Θα βγάλει την παλιά, θα δει τον κωδικό του μοντέλου από πίσω και θα παραγγείλει μια αντίστοιχη.

Μια επισήμανση, να αποσυνδέσουν την εσωτερική μπαταρία πρώτα γιατί στο τέλος καταλήγουν σε εμένα να επισκευάζω την καμμένη μητρική.

Σε ποια μπαταρία αναφέρεσαι; Την μεγάλη ή υπάρχει και μικρή όπως στα desktop?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, broxopios είπε

Σε ποια μπαταρία αναφέρεσαι;

Την μπαταρία ή τις μπαταρίες του λαπτοπ εννοεί καμμία σχέση με την μπαταρία του bios, o λογος  είναι ότι σε όλα τα λαπτοπ νησίδα των 19v έχει πάντα τάση και των 12v σε  ορισμένα και   αν συνδέσεις το flex με το lvds γίνεται βραχυκύκλωμα

• Thanks 1
Δημοσ.

Μου είπαν 120€ με το πέρασμα. Με αυτά που αναφέρατε μου φαίνεται οκ η τιμή. Θα σας πω εντυπώσεις μόλις μου την περάσουν.

Δημοσ.

Την μεγάλη μπαταρία η οποία δίνει τάση στην οθόνη ακόμα και όταν είναι σβηστό.

Λίγο να μπει στραβά η καλωδιοταινία και η τάση της μπαταρίας θα βραχυκυκλώσει με επαφές χαμηλότερης τάσης καίγοντας εξαρτήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα το λάπτοπ. Όλα οκ με το νέο πανελ. Σαν καινούριο.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 9/3/2025 στις 11:22 ΜΜ, sil_unique είπε

Μια φορά και ένα καιρό είχα ένα πελάτη που έλεγε ακριβώς το ίδιο. Εκείνος την είχε πάθει από πτώση βέβαια. Μου επέμενε να του δώσω γραπτή προσφορά πριν μου φέρει το μηχάνημα το οποίο και φυσικά δεν έκανα. Του είπα προφορικά πόσο κάνει σε περίπτωση που είναι μόνο η οθόνη και πόσο κοστίζει η διάγνωση αν μου το φέρει σε περίπτωση που δεν το επισκευάσει.

Μην στα πολυλογώ είχε διαλύσει και όλες τις βάσεις στους μεντεσέδες. Γι αυτό δεν μπορείς να κάνεις διάγνωση και να δίνεις προσφορές από τηλέφωνα και φωτογραφίες.

Εν τέλει δεν το επισκεύασε γιατί έπρεπε να αλλάξει και πλαστικά και το κόστος έβγαινε μεγαλύτερο απ' όσο περίμενε, ενώ εκείνος επέμενε να παραγγείλω την οθόνη και όταν έρθει να μου φέρει το laptop για να την αλλάξω.

Δημοσ.

Να αναφέρω κάτι;

Παρατηρώ μετά την αλλαγή πάνελ, ότι όταν βάζω την τροφοδοσία, ο υπολογιστής σέρνεται. Κάνω επανεκκίνηση και επανέρχεται. Αυτό συμβαίνει όμως όταν βάζω την τροφοδοσία. Να χρειάζεται φορμάτ; Για πιο λόγο λέτε να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...